H1. Nienke

670 31 29
                                    

Nog even en dan komen ze en dan vertrekken we naar het concert! Ik sta bijna te gillen! Ik kijk weer op mijn mobiel. Nog 2 minuten!

En ja hoor. Ik ren naar beneden en voor de deur staat Renske. Ik geef een gilletje en neem haar in een knuffel. Ik ken haar vanaf de brugklas en samen met Lenora en Lieke vormen we de ultieme squad! #slimmerdsquad! Ik ken Lenora al vanaf groep 1. We zijn echt hecht met z'n vieren.

"Nien!" We gillen en springen op en neer. We zijn raar. I know, tell me something i don't know. "Je raad nooit wat ik heb?" Renske kijkt mij enthousiast aan.

"Een vriendje? OMG heb je een vriendje? Wie is het?!" Ze kijkt ne droog aan. Ik doe dat altijd als ze zoiets zeggen. "Nee?" Ik klak met mijn tong. "Balen."

"Ik vertel het als Lenora en Lieke er zijn." Dat hou ik dus zeg maar nooit vol!

Op dat moment gaat de bel weer. Ik smijt de deur open en kijk met grote ogen naar wie er staan.

Nee, het is niet one direction.

Nee, ook niet 5sos.

"LIEKE! LENORA!" Weer springen en gillen we.

"Heeft Renske het al verteld?" Lieke kijkt ons aan met een vragende en enthausiaste blik tegelijk.

"Wat weten jullie dat ik niet weet?" Ik doe mijn handen in mijn zij en kijk ze zo serieus mogelijk aan. Nooit mijn sterkste kant geweest. Opeens trekt Lenora mij mee naar de woonkamer. Ze zet mij voor de bank en ze gaan alle 3 tegenover mij staan. Dafuq?

"We hebben...MEET AND GREET KAARTJES!" Gillen ze opeens. Einde oren en einde leven. We gaan ze ontmoeten! OMG! Ik staar ze vol ongeloof aan.

"Grapje zeker?" Ze schudden trots hun hoofd. Ik ga dood. Ik ga dood. Het duurt 2 seconden voordat we beginnen te gillen.

Er stormt iemand de trap af. Mijn broer Jake gooit de kamer deur open met een kussen in zijn hand. "Waar is de brand?" Roept hij paniekerig. We kijken hem vragend aan waardoor hij nog vragender terug kijkt. Het is een comisch gezicht!

"Jullie gilden toch?" We knikken. "Hoezo?" Hij kijkt ons één voor één aan.

"We hebben meet and greet tickets!" Zegt Lenora blij. Hij kijkt ons droog aan. Hij facepalm zichzelf en loopt terug naar boven. Weirdo. Dat was dus Jake, mijn broer van 22.

"Laten we maar gaan." Stelt Renske dan voor. Ik woon maar een paar minuten van de Amsterdam arena dus we kunnen gewoon lopen.

---

Het is bomvol hier! Gelukkig hebben wij een plekje op de eerste rij geclaimt. Het podium loopt uit tot het midden van de zaal. Zoals een catwalk. Wij zitten naast die 'catwalk'. Als Gigi Hadid en Kendall Jenner daar nou ook overheen kwamen lopen was het helemáál compleet. Ik ben celeb verslaaft, dont blame me.

En opeens, poef, begint de muziek te spelen. Er gaat een lamp aan en Michael verschijnt achter een microfoon met zijn gitaar. Het plubliek begint te gillen en te janken en wij doen vrolijk mee. Alleen huilen wij niet.

De volgende spot springt aan en Luke verschijnt. Er word nóg harder gegild. Lieke stoot mij aan en kijkt hypnotiserend naar Luke. Ik lach er gil weer verder. Dan verschijnt Callum en als laatste Ashton. Er tikt iemand 4 keer met zijn/haar drumstokjes op elkaar en 'she's kinda hot' speelt af. We gillen allemaal mee met de tekst waardoor de jongens een enorme glimlach op hun gezicht krijgen. Het lijkt me echt leuk om op zo'n groot podium te zingen voor een groot plubliek. Alleen zou ik dat nooit durven dus die droom valt weer af.

My shrink is telling me I got crazy dreams
She's also saying I got low self-esteem
She's kinda hot though
Yeah she's kinda hot though
(Just a little bit a little bit hot)
She put me on meds, she won't get out of my head
She's kinda hot though
(One, two, three, go!)

----

Ze spelen nog een aantal liedjes en dan gaat de timer tellen van 10 naar 0. Ik voel mij langzaam benauwd worden. Ik heb claustrofobie dus ik kan hier eigenlijk niet zo goed tegen. Mijn moeder had me nog gewaarschuwd...

Bij 0 gaat er een deel van het podium omhoog en verschijnen de jongens van one direction daar. Mijn blij gaat gelijk naar de blonde kuif die aan Niall toebehoort. Hij is zo knap! *zwijmel zwijmel zwijmel*

Er word weer gegild en gejankt. Ook word er hevig geduwd omdat er meiden naar voren willen. Er word geplukt en gestompt totdat ik er niet meer tegen kan.

Alles word zwart en het laatste dat ik zie is Niall die mij bezorgd aankijkt.

####

Dit is deel 1 geschreven door Nienke!

18-04-2017

(797 woorden)

Slimmerdsquad ft. One Direction en 5sosWhere stories live. Discover now