H56. Renske

90 11 66
                                    

Lieke is nu al een tijdje weg. Luke is ook weg. Ik zit in de wachtkamer met iedereen behalve Lenora en Niall, die zijn nu bij Nienke.

Er mochten maar twee per keer bij en Niall was echt heel erg sad. Dus hij mocht wel eerst van mij.

Opeens komt Luke de wachtkamer in. 'Waar is Lieke?' Vraagt Harry voordat ik het kan vragen. 'Weet ik veel,' antwoordt Luke gefrustreerd.

Ik sta op en sleur Luke mee. 'Wat is er gebeurd?' Ik kijk hem afwachtend aan. 'Lieke stond te zoenen met één of andere gast waarvan ze beweert dat het haar ex is,' zegt hij. Mijn ogen worden zo groot als tomaten en mijn mond valt open.

'Waar is die jongen, want dan vermoord ik hem,' zeg ik. Luke kijkt me vragend aan. 'Luke, dat was Lieke haar ex. Die gast is niet helemaal honderd procent,' zeg ik.

'Fuck,' mompelt Luke. 'Wat is er?' Luke kijkt me aan. 'Ik ga haar zoeken.' Opeens rent Luke weg. Oké doei. Bedankt voor het antwoorden van mijn vraag.

Nu moet ik weer helemaal terug lopen. Waarom heb ik Luke zo ver meegesleept. Nu mag ik lekker lopen.

'Auw,' mompel ik zodra ik tegen iemand aan loop. Waarom let ik nooit op waar ik loop?

'Slet kijk uit of zoiets!' Roept degene waar ik tegen aan ben gelopen. Ik kijk omhoog en maak me klaar om mijn woede op haar te uiten.

Totdat ik besef wie het is. Als Lenora erbij was geweest, dan was dit persoon allang dood geweest.

Voor als je het nog niet doorhad, het is die ene bitch waarmee Louis vreemd is gegaan. 'Wat moet je?' Vraag ik terwijl ik haar bitchie aankijk.

'Wat moet je,' imiteert ze me. Ik haat zulke mensen. 'Awh, kun je geen eigen tekst verzinnen,' zeg ik. De bitch rolt met haar ogen. 'Ik kom hier voor Louis.'

Ik knik met mijn hoofd en grinnik. 'Sorry meid, maar Louis is hier niet,' zeg ik. Waarschijnlijk geloofd ze me toch niet, maar dat boeit me vrij weinig.

'Ik zag hem hier wel,' zegt ze met een grijns op haar gezicht. 'Ok. Koop een taart en vier het met al je vrienden,' zeg ik verveeld.

'Wie moet een taart kopen?' Vraagt Louis die eraan komt lopen met een taart. 'Waarom heb jij een taart in je handen?' Ik weet dat Louis niet helemaal honderd procent is, maar zoiets had ik ook niet verwacht. Louis haalt zijn schouders op.

'Niall wilde taart, omdat hij hoopt dat Nienke uit haar coma ontwaakt door taart,' legt Louis uit. Ik frons mijn wenkbrauwen.

'Ik zei toch dat Louis er wel was,' zegt de bitch opeens. Louis lijkt haar nu pas op te merken. 'Renske, waarom praat je met dat?' Vraagt Louis.

'Ze schold me uit voor slet toen ik tegen haar aan liep,' zeg ik. 'Ze deed wat?!' Roept Louis. Een paar mensen kijken om, maar negeren ons verder.

'Dat is helemaal niet waar,' zegt de bitch. 'Waarom zou ik daar over liegen?' Vraag ik aan de bitch. 'Omdat je een aandachtshoer bent,' antwoordt ze.

'What the hell Amy!' Roept Louis. Ik glimlach fake naar het meisje, die waarschijnlijk Amy heet. 'Jij bent ook echt heel erg aardig,' zeg ik terwijl ik de taart uit Louis zijn handen pak.

'Als je het waagd!' Roept Amy. Ik lach. 'Als jij die ketting aan mij geeft, dan doe ik niks,' zeg ik. 'Renske, doe niet,' zegt Louis.

De reden dat ik die ketting wil? Nou het is simpel. Dit is de ketting van Lenora en dat weet ik honderd procent zeker. Dus ik wil hem.

'Ja dagh,' zegt Amy. 'Drie, twee, één,' voordat ik "nul" kan zeggen en de taart in haar gezicht kan gooien houdt Louis mij tegen en pakt de taart af.

Ik geef hem een kwade blik terwijl Amy grijnst. 'Verdomme Louis, laat mij. Die ketting is van jeweetwelwie,' zeg ik. Louis vergroot zijn ogen en kijkt naar de ketting om Amy's hals.

'Amy geef mij nu die ketting,' zegt Louis drijgend. Amy schudt haar hoofd. 'Nee, weet je wel niet hoeveel ik hiervoor heb betaald,' zegt ze.

'Dat geld komt wel, maar geef nu die ketting,' zegt Louis alweer terwijl hij zijn hand ophoud. 'Voor twee miljoen euro krijg jij die ketting,' zegt ze met een grijns.

'Louis laat maar, we krijgen die ketting ooit wel,' zeg ik terwijl ik aan zijn hand trek. 'Nee Renske, ze krijgt die twee miljoen als ze die ketting nu geeft.'

'Louis, ben je gek?!' Roep ik. Amy doet de ketting af en legt hem in Louis' hand. 'Binnen 24 uur het geld of anders gaat er iets heel erg vervelends gebeuren,' zegt Amy.

Louis knikt en geeft de ketting aan mij. Ik kijk naar de ketting in mijn handen. De kans dat er nog meer problemen komen door deze ketting is groot, maar ik ga er hoe dan ook voor zorgen dat de ketting bij Lenora blijft. Het is van Lenora en dat blijft het ook...

Slimmerdsquad ft. One Direction en 5sosWhere stories live. Discover now