H65. Nienke

90 10 11
                                    

Na 3 dagen zitten we er nog steeds en is Lieke ook nog steeds weg. Deze cel ofzo is ontzettend vies want er zit schimmel in de hoekjes en er lopen vieze beesten rond dus elke keer als een iets rondkruipt spring ik op Niall. Waarom niet?

We hebben nog steeds geen eten gekregen dus iedereen heeft ontzettende buikpijn. Vooral Niall.

Op dit moment zit ik bij Niall opschoot en naast mij zit Lenora. Aan de andere kant van dit hok ding zit Ashton en daarnaast de jongens. Renske is in slaap gevallen en leunt tegen Louis aan. Nog steeds weet niemand wat er tussen hen nou afspeelt maar het zal wel.

Er word een klepje open gedaan en er word een bord met eten doorheen geschoven. Gelijk duiken Niall er ik erop af en nemen allebei een beetje. De rest volgt wat langzamer want die kunnen amper lopen. Ik neem een grote hap van het brood wat aanvoelt als de hemel op mijn tong. Dat is het beste wat ik kon verzinnen...

💫

Ik open mijn ogen en voel een ontzettend warm lichaam tegen de mijne aan. Snel ga ik recht op zitten en kijk naar Niall; hij is knalrood en zweet overal. Zijn ogen zijn nog dicht maar zo vredig slaapt hij niet. Zijn ogen zijn dichtgeknepen en hij gaat wild heen en weer.

"Ssssh Ni," sus ik hem terwijl ik hem zachtjes over zijn voorhoofd aai. Langzaam word hij wakker en opent hij zijn ogen.

"Nienke?" Vraagt hij verdwaasd. Ik knik voorzichtig. "Ik heb buikpijn." Mompeld hij. Dit gaat fout. Snel scheur ik een stuk van mijn shirt af en doop die in het koude water dat er opeens staat. Dat zal wel gebracht zijn toen ik ook nog sliep.

Ik dep het stuk shirt op zijn voorhoofd waardoor hij het wat kouder krijgt.

"Wat is er met Niall?" Hoor ik Michael achter mij vragen. Er klinkt gestommel en hij komt naast mij zitten.

"Hij is ziek, voedselvergiftiging denk ik." Antwoord ik Michael. Hij gaat aan de andere kant van Niall zitten en trekt zijn shirt uit. "Wat doe je?"

"Hij heeft het veel te warm," antwoord Michael terwijl hij gewoon doorgaat. "Waarom heeft hij dan ook zo'n dik shirt aan?" Mompeld Michael er achteraan. Ik help Michael met Niall optillen zodat dat shirt normaal uit kan.

Een gestruggle later ligt Niall op zijn shirt met een stukje van míjn shirt op mijn voorhoofd.

💫

Na een tijdje is de rest ook wakker en heeft iedereen om de beurt gevraagd wat er met Niall was en elke keer heb ik gezegd dag hij voedselvergiftiging heeft.

Om dit moment heeft Niall weer een paniekaanval. Hij begint meer te zweten en beweegt heen en weer. Michael, Louis en ik springen op hem af en proberen hem te kalmeren wat aardig lukt. Niall doet zijn ogen weer open en kijkt ons versuft aan terwijl hij nog zwaar ademhaalt.

En dan trekt Louis het niet meer. Hij stormt op de deur af en probeert die neer te beuken of zoiets.

"Laat ons eruit! Mijn vriend is fucking ziek!" Schreeuwt hij tegen de deur. Renske loopt naar hem toe en draait hem om.

"Het komt goed Louis, het is gewoon een kwestie van tijd en Niall is weer beter." Sust ze hem. Even kijken ze elkaar aan en dan drukt Renske haar lippen op die van Louis.

Cutenesssss!

Slimmerdsquad ft. One Direction en 5sosWhere stories live. Discover now