H51. Lieke

117 13 32
                                    

Uitgeput doe ik de autodeur dicht. Renske, ik en de andere jongens hebben Lenora en Niall bij Nienke weg moeten slepen, omdat ze niet weg wilde. De jongens, of eigenlijk alleen Harry tilde Niall op en ik en Renske deden Lenora. Ik had haar benen vast en Renske haar armen.

Maar wij zouden niet Renske en Lieke zijn als Lenora nu niet met een gigantische koppijn in de auto zit. Ashton is boos naar de andere auto gelopen, waar Michael, Luke, Calum en Liam ook in zitten. Renske staat ook uit te hijgen bij onze auto. Ondanks alles wat er is gebeurd moet ik lachen. Renske lacht gezellig mee en uiteindelijk liggen we in een deuk.

"Waarom lachen jullie?"

"Lenora, ga terug naar de auto."

"Ik ben Lenora niet." Ik kijk op en schrik. Renske merkt het niet en geeft antwoord.

"Waarom zouden we dat zeggen?" Ik begin nerveus aan haar mouw te trekken.

"Rensje, we moeten gaan." Zeg ik zacht. Ze kijkt me nepboos aan vanwege de bijnaam, haalt haar schouders op en stapt in de auto, net als ik. Niall begint, met pijn in zijn hart, te rijden.

"Waarom moeten we Nienke nou achterlaten?" Vraagt hij.

"Omdat Lieke en ik moe zijn en we eten willen. En jullie haar met rust moeten laten want ze heeft rust nodig." Legt Renske uit. Hij knikt en rijd verder.

"Liek, wie was dat?" Ik kijk geschrokken naast me en sla Renske per ongeluk.

"Shit, sorry. En ik kende hem niet."

"Maakt niet uit en echt wel. Je schrok toen je hem zag. Wie is het, hij komt me bekend voor?"

"M-mijn ex." Renskes ogen worden groot als ze het zich weer herrinert. Ik kijk weer naar buiten, en zie de andere jongens naast ons rijden. Ik moet lachen.

"Wat?" Ik wijs naar Michael die Calum slaat en Renske schiet ook in de lach.

"Kap eens." Ik kijk Lenora verbaast aan.

"Waarmee?"

"Nu Nienke er niet is zijn jullie alleen maar met zijn tweeën! Ik heb niemand." Legt ze uit.

"Lenora. Dat slaat nergens op." Zegt Renske.

"Jullie lieten me vallen omdat Lieke een kapot slechte grap maakte." Ouch.

"Luister. We kunnen op dit moment geen ruzie hebben. Nien ligt in het ziekenhuis en madame hier heeft een date." Zeg ik terwijl ik naar Renske wijs.

"Het is gewoon dat we normaal gesproken altijd een soort van 2 tweetallen zijn, maar omdat we met zijn vieren zijn merk je het niet. En nu Nien er niet is, is het ineens omschakelen." Maakt Renske af.

"Alsnog, jullie kunnen me best wat aandacht geven!"

"Lenora, what the fuck is er aan de hand?!" Begin ik te roepen. Ik verlies namelijk nogal snel mijn geduld. Helemaal nu ik mijn ex weer tegen ben gekomen.

"Niks!"

"Echt wel!" Bemoeit Renske zich er nu ook mee.

"Wat gebeurt er met ons?!" Fluister-schreeuw ik.

"Weet ik veel. Niall, stop de auto." Niall stopt, bang voor onze woedeuitbarsting. Lenora stapt boos uit en Renske en ik doen hetzelfde.

"Volg me niet."

"Jawel. Je bent een vriendin Lenora." Zegt Renske rustig.

"Oke. Ik ben er klaar mee. Stik erin." Zeg ik terwijl ik boos wegloop. Ik kom langs een weiland vol madeliefjes en negeer ze, wat heel knap voor me is. Normaal gesproken zou ik nu een kroon maken maar daar heb ik geen zin in, dus loop ik boos door. Uiteindelijk kom ik aan bij een bos en klim in een boom. Ik ga comfortabel zitten en kijk naar de ondergaande zon. Langzaam maar zeker val ik in slaap.

Slimmerdsquad ft. One Direction en 5sosWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu