H70. Lenora

93 14 18
                                    

Als ik Nienke zie vallen ren ik naar de dichtstbijzijnde boom en ga erachter staan. Ik zie Niall en Ashton hetzelfde doen maar de bus rijd weg. Lekker dan. De geweermensjus zijn weg dus rennen we naar Nienke toe. Uit de wondjes waar de pijlen in steken sijbelt een klein straaltje bloed. Ze ligt tegen de boom aan en ze probeert de pijltjes eruit te halen maar die zitten stevig vast. Waarschijnlijk met van die haakjes maar goed.

"OMG Nienke, gaat het?" Vraag ik stressend. Ze schud voorzichhig jaar hoofd en trekt er eindelijk een pijltje uit. Snel gooit ze het weg en begint aan de volgende.

Plots horen we getoeter en kijken we allemaal in de richting waar het vandaan komt. Het witte busje staat er weer en Renske en Liam houden de deur open.

"Kom snel!" Roept Renske. Niall en Ashton tillen Nienke op en we rennen naar het busje. Zodra we erin zijn klappen de deuren dicht en ga ik zitten. Door dat rennen ben ik helemaal buiten adem. Ashton gaat naast mij zitten en slaat een arm om mij heen.

"Sorry." Fluister ik en er ontsnapt een traan uit mijn ooghoek. Ashton veegt hem snel weg en trekt mij in een knuffel. Dan begin ik echt te huilen en huil zijn shirt nat.

"Ssshh, ssshhh Lenoortje." Sust hij. Hij aait over mijn rug heen wat mij weer kalmeert. Ik laat hem weer los en kijk schuldig naar de grond.

"Het spijt me zo!" Zeg ik nog een keer. "Mijn vader dwong mij en," Ashton legt zijn vinger op mijn lippen als teken dag ik moet stoppen met praten.

"Ik begrijp het." Glimlacht hij. Ik lach terug en leg mijn hoofd op zijn schouder en zo blijven we even zitten terwijl de anderen de pijltjes uit Nienke proberen te halen. Gezellig. "Als alles weer gewoon is ga ik een kat voor je kopen." Fluisterd Ashton opeens. Helemaal hyper kijk ik hem aan.

"OMG echt?" Gil ik. Hij knikt blij en ik geef hem een knuffel. Dit maakt mijn dag weer goed.

-

De jongens zetten ons af bij een groot gebouw die de jongens herkennen. Ik zelf heb echt werkelijk geen idee wat het vorsteld maar ja. We zullen het zien.

"Wat is dit?" Vraag ik aan Liam die met een big smile rondloopt.

"Dit is het concert gebouw waar we eigenlijk een concert zouden moeten hebben over een paar dagen." Dat bekent dat hier waarschijnelijk een paar mensjes rondlopen die ons herkennen en ons weer veilig thuis brengen. Vlak voor de ingang houden de jongens ons tegen en houden een doos in de lucht.

"Hier zitten jullie mobieltjes in." Zegt een van hun en hij zet de door neer. Gelijk pak ik mijn telefoon en zet hem aan. Duizenden gemiste oproepen en appjes komen gelijk in beeld. Ik heb zelfs appjes van Nienke's broer. Niemand weet hoe hij aan mijn nummer komt maar ja.

Jake ~ 23:46
Hey Lenora, ik hoop dat je dit ziet en dat jullie veilig zijn want de hele media is ontploft met berichten dat one direction en 5sos zijn verdwenen met vriendinnen dus ik maakte me zorgen over Nienke. En jullie natuurlijk ook maar ja. Antwoord plzz!

Jake ~ 00:02
Ik heb tickets geboekt naar Barcelona en kom er weer heen!

"Nienke!" Gil ik. Ze kijkt op van haar telefoon. "Je broer is hier!"

"Nienke?" Horen we opeens. En in de ingang staat de enige echte Jake!

Slimmerdsquad ft. One Direction en 5sosWhere stories live. Discover now