H53. Nienke

106 14 14
                                    

De zuster heeft mij net een koud doekje gebracht omdat ik me kapot zweet. Ik heb het dr hele tijd OF super koud OF super warm en dat is nogal irritant. Het enige wat ik doe is slapen en staren. Ik ga nu dus maar weer slapen want ik verveel me en ik ben weer/nog steeds kapot moe.

---

"And i'm in love with you and all your Little things.You'll never..." Ik druk het opneem dinges knopje in en zet hem op luidspreker. Waarom moet Renske nou net bellen als ik slaap? Omdat ik nooit wakker ben, daarom. Maar je begrijot mijn punt hoop ik.

"Hey, met mij." Zeg ik met een enorme kraak stem.

"Hey Nien! Gaat alles goed?" Ik hoor verschillende 'hoi's' op de achtergrond dus ze zullen wel bij elkaar zijn allemaal.

"Wel goed, kan beter." Mompel ik. Het blijft even stil totdat ik weergekraak hoor.

"I miss you babe!" Zegt Niall verdrietig. Dat is zo cute!

"AAWW, ik mis jou ook!" Zeg ik glimlachend.

"Euh Nienke, kan je Lenora even bellen en zeggen dat ze terug naar ons moet komen?"

"Wacht. Lenora is weg?!" Zeg ik verbaasd. "Hoe? Wat...!?"

"We hebben een conflict en toen is ze weggelopen." Hebben ze haar niet gezocht ofzo?! "Ik weet wat je denkt maar ze is daarna wéér weggelopen." Lekker bezig.

"Ik ga haar NU bellen." Nog voor dat ze kunnen antwoorden heb ik opgehangen en bel Ik Lenora. De toon gaat een paar keer over en dan neemt ze op. Ik hoor haar hijgende stem en haar voetstappen weergalmen op een stoep ofzo. "Lenora! Waar ben je?!"

"Geen idee." Antwoord ze hijgend. "Ik kon de weg terug niet meer vinden en nu heb ik echt geen idee waar ik ben."

"Hangen er niet ergens bordjes?"

"Geen idee, ik kijk wek even."  Er is weer gekraak en dan hoor ik haar stem weer. "Nee maar ik heb het gevoel dat ik word achtervolgt." Omg nee. Dan hoor ik een extra paar schoenen weergalmen.

"Er is iemand achter je!" Waarschuw ik maar te laat. Ik hoor een gil en de verbinding is verbroken. Shit. Snel bel ik Renske weer die gelijk opneemt.

"Lenora is ontvoert ofzo! Ze was verdwaalt en toen was er iemand en toen gilde ze en toen werd de verbinding verbroken." Ratel ik. "We moeten haar zoeken!"

"Weet je waar ze was?"

"Nee, er hingen geen bordjes ofzo." Wacht eens even. "Misschien kunnen we haar locatie achterhalen via haar mobiel."

"Liam, wil jij dat even opzoeken?"

"Is goed."

"Ik ga het ziekenhuis uit sneaken en dan kom ik naar jullie toe!"

"Nien, je hebt rust nodig!"

"Het enige wat ik doe op een dag is slapen! Ik ga hoe dan ook mee!" En met die woorden eindig ik het gesprek. Ik sla de dekens van mij af en probeer te staan. Nee, dat gaat niet werken. Ik zal gelijk door mijn knieën en klamp me nog nét op tijd vast. Dan maar de rolstoel. Ik pak uit mijn tas een zwarte hoodie en joggingbroek en trek die aan. Ik doe de capuchon over mijn hoofd heen en ga in de rolstoel zitten. Nu snel weg hier.

Ik rijd zonder problem het ziekenhuis uit, de wijde wereld in. Eigenlijk heb ik geen idee waar ze zijn. Lekker slim bezig weer. Ik ken Barcelona ook gewoon niet dus ja. Gaat fout. Ik rol maar gewoon een beetje langs de weg totdat ik een auto zie staan. Het is een best wel grote auto dus die zou heel goed van die mensjus kunnen zijn.

Snel rijd ik er op af en dan zie ik ze op het gras zitten. Nou ja, niet allemaal. Ashton loopt met zijn handen in zijn haar heen en weer en Renske en Lieke zijn ook aan het flippen. De rest zit er een beetje gespannen bij.

"OMG Nienke!" Zegt Lieke dan als ze mij opmerkt. Iedereen kijkt op terwijl Lieke al op mij af is gerend. "Je moet in bed blijven sukkeltje!"

"Laat mij." Lach ik. "Ik heb de hele dag geslapen." Ze weten trouwens nog niet over die bacteriën ding enzo want ik wil niet dat ze bezorgd worden. Daar heb ik een hekel aan.

Dan word ik door Niall geknuffelt. Hij begraaft zijn hoofd in mijn nek. Hij is zo cute! Dan tilt hij mij op en gaat zelf in de rolstoel zitten en neemt mij op schoot.

"Ik laat je nu nooit meer los." Fluisterd hij en ik leg mijn hoofd op zijn borst en luister naar zijn rustgevende hartslag.

Na even bij te zijn gekomen van mijn onverwachtse bezoek gaan we naar de plek die Liam heeft getraceerd. Om een één of andere rare reden passen we allemaal in de auto inclusief rolstoel dus rijden we erheen. We komen weer aan bij een verlaten loods waar een zwak lichtje brand.

In de auto rit hebben we de taken aangewezen en ik heb net zo lang gebeurt tot dat ik mee naar binnen mocht want ik heb geen zin om met een paar jongens te wachten totdat Lenora naar buiten komt wandelen. De rolstoel kan niet mee dus moet ik lopen. Ik hoop dat ik niet door mijn benen zak maar dat is een zorg voor later.

Niall, Lieke, Luke, Renske, Louis, Ashton en ik zijn binnen gekomen. We moeten door ontzettend veel gangen waardoor mijn benen al moe worden. De gangen zijn echt TE lang. Dan komt het moment dat ik door mijn benen zak en ik heel even zwart zie.

Niall zwaait voor mijn ogen en tilt mij op. Verder merk ik niks meer want alles word nu helemaal zwart. Yey.

Slimmerdsquad ft. One Direction en 5sosМесто, где живут истории. Откройте их для себя