H64. Renske

90 13 74
                                    

We lopen langzaam naar buiten. We willen Lieke niet achterlaten, maar het zou wel moeten. Het wordt anders alleen maar erger.

We draaien ons om zodat we kunnen kijken of Luke eraan komt. Luke komt onze kant op, maar voordat we verder kunnen lopen voel ik een klap in mijn gezicht en pijnlijk geschreeuw voordat alles zwart wordt...

[OOGROLLEND😏🎉]

Langzaam open ik mijn open. Het eerste wat ik zie is dat ik hier niet alleen zit. Iedereen zit hier op Lieke na.

Ook super gezellig dat iedereen nog buiten bewustzijn is. Langzaam sta ik op, de hoofdpijn negerend.

Ik heb geen idee waar we zijn, maar ik weet wel dat we fucked zijn. Ik loop wat rondjes aangezien ik niks te doen heb en niet stil kan zitten.

Opeens beweegt Nienke waardoor ik achterover val, omdat ik schrok en omdat ze me ging schoppen. Nienke is wel echt heel erg aardig.

'Wat was dat?' Vraagt Nienke terwijl ze naar haar hoofd grijpt. 'Je schopte me en toen viel ik,' antwoord ik. 'Oops,' zegt Nienke.

'Waar zijn we eigenlijk?' Vraagt Nienke. Ik haal mijn schouders op.

Een half uur later is iedereen "wakker" en denken we na over hoe we hier wegkomen. Want no way dat ik hier ga blijven totdat ik sterf.

Opeens wordt de deur open gemaakt en staan er twee onherkenbare mannen in de deuropening met elk een pistool in hun handen.

'Jij meekomen,' zegt één van de twee mannen terwijl hij naar Lenora wijst. Lenora kijkt ons aan. 'Opschieten anders gaat hij eraan,' zegt de andere man die duidelijk Ashton bedoelt.

Lenora slikt en volgt de man langzaam. Even later is ze verdwenen. Niemand is in staat om iets te zeggen. Het enige wat we nu hopen is dat Lenora ongedeerd blijft.

Tien minuten later komt Lenora terug. Lenora gebaart naar Ashton dat hij mee moet komen.

Nienke en ik kijken elkaar vragend aan terwijl de jongens wat stil zijn. 'Ik krijg honger,' mompelt Niall opeens. Hij heeft het voor zijn doen nog lang volgehouden.

'We kunnen nu niet eten Niall,' zegt Nienke terwijl ze naast Niall op de grond gaat zitten. Niall legt zijn hoofd op Nienke haar schouder en mompelt zoiets als "maar ik wil eten". Wat er ook gebeurt, die twee blijven onafscheidelijk.

'Welke dag is het eigenlijk?' Vraagt Liam uit het niets. 'Geen idee,' mompel ik terug. 'Lekker dan, nu zitten we hier als een stel dierentuin dieren opgesloten, zonder dat dierentuin gebeuren en ik haat het,' zegt Harry gefrustreerd.

'Harry!' Zeg ik terwijl ik hem kwaad aankijk. 'Wat is er?' Vraagt Harry verbaasd. 'Je mag niet haten, alleen Lenora en ik mogen dat,' zeg ik.

'Waar slaat dat opeens op?' Vraagt Harry. 'Lenora en Renske hebben sinds kort een "haat relatie" en hun regels zijn dat niemand mag haten. Op Renske en Lenora tegen elkaar na dan,' legt Nienke uit.

'Nou ik haat die regel,' mompelt Harry terwijl hij zich laat zakken en nu dus op de grond zit.

Niet veel later komen Lenora en Ashton terug. Ashton ziet er pissed uit en Lenora toont geen emotie. Nienke en ik kijken elkaar aan. We weten wat dit betekend, want wii zijn namelijk niet dom.

Lenora heeft het uitgemaakt met Ashton, maar ik heb geen idee waarom...

Terwijl Lenora in de ene hoek gaat zitten, gaat Ashton in de andere hoek zitten. Ik ben midden in de kamer gaan zitten, omdat ik te lui was om te lopen.

Opeens wordt de deur zachtjes geopend. Iedereen kijkt om naar wie er staat. 'Ik ga jullie helpen om weg te komen en dat is over zes dagen' zegt de jongen voordat hij wegloopt zonder dat iemand iets kan vragen.

'Krijg ik nu zes dagen geen eten?' Vraagt Niall in paniek. 'Niall er zijn belangrijkere dingen dan eten,' zegt Louis.

'Nou zonder eten houd ik het hier niet vol, dus ik wil eten,' moppert Niall. Zayn schudt zuchtend zijn hoofd.

Dit worden de ergste zes dagen van ons leven. En daarbij hebben we geen idee waar Lieke is...

Slimmerdsquad ft. One Direction en 5sosWhere stories live. Discover now