Kapitola 52: Nejšťastnější dívka na zemi.

638 47 8
                                    

"...Je to dnes huh.. " povzdychla jsem si, když mě v Sei-chanovo pokoji převlékali jeho služebnýma. Když už jsem byla oblečená do karmínově červených šatů, udělali mi vlasy a namalovali mě.. Při pohledu do zrcadla jsem nemohla uvěřit, že se dívám opravdu na svůj odraz.

Shun už přijel s autem před dům a když jsem se posadila dovnitř, Sei-chan už tam seděl také. Měl oblek ze tří částí. Šedý kabát, černou košili a červenou kravatu, která se ladila s mými šaty.

"Vypadáš překrásně, Akane" řekl Sei-chan.

"D-děkuji.." Začervenala jsem se a Shun začal projíždět obchodní čtvrtí.

'....Doufám, že to vše nakonec dobře dopadne.. ' Jakoby mi Se-chan četl myšlenky, dal mi jemný polibek na rty.

''Ničeho se neboj... soustřeď se jen na mě... '' Sei-chan řekl a opět se ke mě přiklonil. Jemně mě vzal za bradu a opět přiložil svoje rty na ty mé. 

Ze začátku byly jeho rty studené, ale postupně byly čím dál tím teplejší. Společnš jsem si vyměňovali teplo a nepřestávalo nás to bavit. 

"Je mi líto, že vás musím přerušovat, ale už jsme tady" zakašlal Shun a já se ihned odsunula leknutím.

"D-děkuji" začervenala jsem se a rychle vyšla z auta ven. Sluha nás odvedl do sálu a pak zmizel. Ze hlavní místnosti stropu visel okouzlující skleněný lustr a jemně se třpytil ve světle. Pak jsem si všimla, jak v pozadí zručně hraje dobře oblečený muž na piáno a zpod jeho prstů vznikala velice příjemná melodie.

Muži i ženy tady chodili v předraženém formálním oblečení se sklenkou drahého vína mezi jejich prsty. Falešné úsměvy byly přilepeny na jejich tvářích, když s partnery procházeli sálem, aby udělali co nejlepší dojem pro největší zisk.

Opatrně a nervózně jsem vešla do hodovní síně. Nebyla jsem vůbec zvyklá chodit mezi tolika vysoko postavenýma lidmi a ještě na místech, jako bylo tohle.

"Nemyslím si, že si na tohle někdy zvyknu.." zamumlala jsem, ale Sei-chan mi podpořivě omotal ruku kolem pasu, což mi alespoň trochu pomohlo zapomenout na vše kolem.

Ihned, jak jsme vešli do místnosti, si lidi mezi sebou začali šuškat. Celá síň teď byla slyšena jemným šepotem okolo nás a já prakticky mohla cítit jejich pohledy na mě.

"Není to Igarashi-san?"

"Přišla jako Akashiho partner?"

Pokoušela jsem se ignorovat hlasy, a tak jsem se začala rozhlížet dál kolem. Uprostřed sálu už tancovalo několik párů a vypadalo to, že si to spolu docela užívali.

"Tudy Akane" zašeptal mi Si-chan a odvedl mě k mému otci.

"Akashi-kun, tenhle bál vypadá jako vaše další velký úspěch. Děkuji ti za pozvánku" usmál se na něj můj táta.

"Nemáte zač" řekl Sei-chan a úsměv oplatil.

"Ah Akane, tebe už jsem taky nějakou chvilku neviděl" otočil se na mě.

"Byla jsem u Sei-chana" řekla jsem s úsměvem.

"Mimochodem, Igarashi-san, chtěl jsem se zeptat, jestli by jste mi dal svolení si vzít vaší dceru za ženu" řekl Sei-chan a můj otec mu věnoval překvapený pohled na nečekanou otázku.

"..S-Sei-chane?" zakoktala jsem.

"...A co tvůj otec?" zeptal se táta.

"Mám v plánu se ho zeptat dnes večer" odpověděl a jejich pohledy se střetly.

My Absolute Master(Akashi Seijuro fanfikce)Where stories live. Discover now