Kapitola 29: Moje pravé city

958 88 15
                                    

Kdyby náhoudou jste uviděli nějakou chybu v textu, dejte mi prosím vědět :D dneska mi nebylo dobře tak si nejsem jistá, jestli jsem něco nepřehlédla

---------------------

Pohled Akane

Byl to jen den, co jsem byla u Hiroseho, a už jsem se setkala s problémem.

' Každé ráno o 7, chci, abys mě přišla vzbudit. '

Stojící před dveřmi Hiroseho ložnice, několikrát jsem se nadechla před tím, než jsem vešla do ložnice bez ohlášení. Viděla jsem, že je Hirose stočený do klubíčka jako míč.

'' Hirose, vstávej ''

'' Hirose! ''

'' Hiroooose ''

'' Hirose !!! '' Zavolala jsem na něj několikrát s pokusem ho probudit, který i tak nefungoval, pokračoval ve spaní bez náznaku probouzení, jediný pohyb byl, když se přesunul do pohodlnější polohy ve své posteli.

'' ... Jen možná ? '' Uvažovala jsem, jestli tento plán bude fungovat, ale protože se teď nic nestalo, rozhodla jsem se to zkusit.

'' Akashi ''

Hirose okamžitě prudce otevřel oči a seskočil z postele, přistál na zemi s žuchnutím a narovnal se.

'' Kde ?! '' Zeptal se, ale pak jsem se začala smát, nemyslela jsem si, že to bude opravdu fungovat.''H-Hej! To není vtipné! '' Začervenal se Hirose, ale já jsem se jen sehnula, ruce jsem si dala na břicho, směju se jako kdyby neexistoval zítřek. Cítila jsem Hiroseho pohled, měnil se v zářivější každou sekundu, já jsem zvedla ruku, abych setřela slzu z koutků očí

.'' Nemyslela jsem si, že to fakt bude fungovat, ty opravdu cítíš rivalitu k ně --- '' Zastavil mě Hirose a dal mi ruku před pusu.

'' ... Jdu spát '' Hirose trucoval, ale než jsem stihla protestovat vyskočil na postel a stáhl si mě s sebou Pak jakoby si jeho ruce a nohy našly to samé místo si mě k sobě přitulil.

'' C -co to děláš ?! '' Koktala jsem.

'' Hm? Spi se mnou Akane '' Hirose se ušklíbl, ale pak jsem si vzpomněla na něco podobné co se mi stalo předtím.

'' Spi zde ''

Zamračila jsem se, když jsem si vzpomněla, jak jsem si spletla jeho pokoj s mým. Stále si pamatuji jeho teplo ... Jeho vůni ... Vzpomněla jsem si na každý okamžik, kdy jsem spala v jeho pokoji v druhý den na našem tréninkovém táboře.

'' Akane? '' Vytrhla jsem se z mých myšlenek, když jsem si všimla, že se na mě se strachem dívá Hirose. '' A -Ah, promiň. Co si říkal? '' Zeptala jsem se.

'' To nic .. Jsi v pořádku? '' Zeptal se Hirose.

'' Ano, jsem v pořádku ale co je důležitější, vstávám z postele '' usmála jsem se a vysoukala se ze Hiroseho sevření.

'' Právě se chystám jít do supermarketu, takže můžeš zůstat tady '' řekla jsem ale předtím, než jsem mohla odejít, mě Hirose chytil za ruku.

'' Půjdu s tebou, '' odpověděl Hirose a vstal z postele.

'' Ne, to je v pořádku. Vypadáš unaveně, takže můžeš spát '' odpověděla jsem.

'' Ale já nechci být sám doma ... budu tě tím obtěžovat? '' Zeptal se Hirose.

'' Ne, to nebudeš, ale ... tam je ber-všechno-co-můžeš sleva na zeleninu, takže tam bude i mnoho lidí .. '' vysvětlovala jsem.

My Absolute Master(Akashi Seijuro fanfikce)Where stories live. Discover now