Kapitola 44: Vyřkni mé jméno

886 75 24
                                    

  Omlouvám se za jakékoliv chyby a kdo je uvidí, tak mě prosím upozorněte!  

Z pohledu nějakého někoho

"Akane!" zařval Hirose na Akane a chytil ji za paži, aby ji zastavil.

"Neutíkej" řekl a těžce oddechoval.

"Nech mě prosím jít.." prosila Akane. Nemohla se mu podívat do tváře.

"Ne, teď nemůžeš utéct" zatřásl hlavou.

"Je konec, už nemůžu jít dál. I přestože ztratil vzpomínky, i přestože jsem musela začít od začátku, jsem si říkala, že to dokážu.... ale mýlila jsem se" řekla Akane.

"Takhle to není" odpověděl jí na to Hirose.

"Ne. Sice je to rozčilující a není to fér, ale musím to uznat. Všiml jsi si toho? Na chvíli byl zpátky...ten chladný Sei-chan byl zpět.. Už si nemyslím, že můžu pokračovat. Ten Sei-chan, kterého jsem milovala... už tu není" řekla Akane s roztřeseným hlasem.

"Rozcházíte se, jenom kvůli tomuhle. To nemůžu připustit" zamračil se Hirose.

"Není to kvůli Ayase, protože jsme si nakonec s Akashim asi nebyli souzeni. Tohle bylo prostě vše, čím jsme byli. Většina lidí se mění a Sei-chan... on byl jedním z nich" donutila se k úsměvu.

"Přesně tak. Seijuro teď miluje mě. Teď už chápeš, co říkám? Nepotřebuje ani minulost ani tebe, protože zářivější budoucnost je důležitější. A hlavně Seijuro už asi není ten, koho si předtím znala. Lidé kteří ztratí vzpomínky se většinou změní. A většinou je to pravda. Ten Akashi, kterého jsi milovala, už tu není" zjevila se za nimi Ayase.

"Taky mám zajisté v plánu se s ním vzít, takže jestli myslíš na jeho štěstí a radost, tak radši odstup, jo? S další společností a svou láskou mu zajistím všechno. Dám mu pevnou budoucnost" dokončila Ayase.

"No a co?" odfrkla si Erika a všechna pozornost se upoutala na ni.

"Jestli si Akashi na nic nevzpomene, tak bude stačit, aby s ním Akane vytvořila nové vzpomínky a začít jejich lásku od znova. Vše co  musí udělat je, aby nechala Akashi se do ní zamilovat úplně znova" vysvětlila Erika.

"Ale o to se snažím--" Erika nenechala Akane dokončit.

"Myslím tím, že to prostě vzdáváš moc brzo! Nezdávej se do úplného konce, a když se k němu tvé city nedostanou..a skončí to hrozně.. aspoň budeš vědět, že jsi tomu dala vše. Aspoň nakonec litovat toho, že jsi to vzdala brzo, ne?" pokračovala Erika.

"A ty! S tebou už jsem si dlouho chtěla popovídat Sasaki Ayase. Že tě Akashi miluje? Tak tomu říkám vtip roku! Jenom se na něj furt lepíš! A samozřejmě, že mu nemůžeš nic dát. Další společnost? Prosil se Akashi vůbec o nějakou tvoji pomoc? Myslím, že víš, že je hodně schopný člověk! Bez tvojí pomoci zvládne unést svoji společnost naprosto v pohodě! A Ani nechtěj, aby jsem začala mluvit o té tvé lásce! Akashi miluje Akane a ty to moc dobře víš! Jsi jenom někdo, kdo se je furt snaží rozdělit tím, že furt přináší problém za problémem, ale už je nemůžeš rozdělit víc než tak, jak jsou na tom teď! Jsem si jistá, že jsi spon dost chytrá na to, aby jsi věděla, že by jsi to měla vzdát. Bude to pro tvé vlastní dobro. Protože jestli budeš ještě dál pokračovat... tak už ti to nikdo neodpustí" seřvala ji Erika 

"Proč... snažím se stejně hodně jako Akane, tak proč mě berete jako tu špatnou?! Taky tak moc miluju Seijura, tak proč jste všichni proti mě?!" zařvala Ayase.

"Ayas--" Akane se zvedla a natáhla k ní ruku, ale Ayase ji jen rychle odpleskla pryč.

"Já... nikdy nedopustím, aby jsi s ním byla!" podívala se na ně s vražedným pohledem a odběhla pryč.

My Absolute Master(Akashi Seijuro fanfikce)Where stories live. Discover now