>77<

1.1K 110 26
                                    

"Takže Lea... postavte sa prosím" povedal sudca a ja som tak spravila
"Vedela by si nám povedať ako sa k tebe chovali odporcovia?" Spýtal sa

"Kým moja mama žila , mala som celkom normálny život. No po jej smrti sa o mňa otec preťal zaujímať. Často sa opíjal a bil ma. Modriny , ktoré som od neho mala som musela schovávať, pretože som nechcela aby to začali ľudia riešiť. Pretože som sa bála ,že by ublížil aj im. V mojich 13 tich.... No...ma môj otec prvý krát znásilnil" povedala som s obrovskou ťažkosťou. Hlas sa mi zjemnil a do očí nahrnuli slzy, no potlačila som chuť plakať.
"Začal si ma vychovávať ,tak aby som plnila domáce práce a v podstate všetko čo po mne chcel. Čo si zmyslel som musela splniť. Keď som to ale nesplnila... Čakal ma trest. Trest v podobe ďalšej bitky ,alebo toho, že som absolútne nič nejedla..."

"Takže vravíte, že ste boli sexuálne zneužívaná vlastným otcom od svojich 13tich rokov?" Spýtal sa ma

"Áno..." Povedala som a pozrela sa na otca. Mračil sa. Kebyže sme sami... Som mŕtva.

Sudca si to zapísal.
"Fajn , a čo takto pán Wu?"

"Keď sme ešte bývali v Číne, tak sa pridal do našej partie. Začali sme spolu vzťah. Ktorý ale netrval dlho , lebo nie dlho po tom ,čo sa náš vzťah začal , tak si ma pozval k sebe domov a ... Spravil to isté" povedala som a pozrela sa na neho. Zaťal päste.

"Takže vás znásilnil aj pán Wu? " spýtal sa a ja som mu na to prikývla.

"Boli ste si vedomá toho, že vy a pán Wu ste príbuzní, keď ste s ním začali tento vzťah?"

"Absolútne nie. Dozvedela som sa až jedného dňa. Vtedy keď ma môj otec dal Krisom uniesť. Povedal mi, že keď som bola malá tak som mala menšiu nehodu, pri ktorej som si poranila hlavu a stratila pamäť. Rodina mi pri tejto príležitosti zatajila ,že je Kris je jej súčasťou."

"Povedzte, prečo by vaša rodina chcela aby ste zabudli na to že máte bratranca?" Zamyslela som sa nad tým čo mu odpoviem. No nakoniec som si spomenula na to čo mi Kris hovoril keď ma uniesol.

"”Vždy si ma priťahovala. Už od vtedy čo sme boli malý. Stále mi hovorili,že to nie je správne,ale mne to bolo jedno„ toto mi povedal Kris, keď ma uniesol" povedala som a pozrela sa na neho
"Pamätáš si to však?" Usmiala som sa na neho.

S nenávisťou ma sledoval ako to čím mi chcel ublížiť, používam proti nemu.

***

Chvíľu som ešte vypovedala ja. Spomenula som si na to ako otec zabil babičku , ako Kris napadol nášho dedka.. pričom sa tvárili akoby nič. Potom som sa mohla posadiť . Išli vypovedať Kris a otec , ktorý prekrúcali všetko čo som povedala.

Otec povedal , že by na mňa v živote ani hlas nezvýšil , natož aby ma znásilňoval alebo bil ,že svoju matku miloval nadovšetko, takže by jej nebol schopný ublížiť. Že jej smrť bola podľa polície nepodarená lúpež. A že tie modriny a zlomeniny mám od mojich spolužiakov ktorí ma šikanovali a že to ,že ma znásilňovali som si vymyslela, pretože som brala lieky , ktoré mali vedľajšie účinky , kvôli ktorým som mala halucinácie. Dostala som rôzne prášky , ktoré som aj užívala ,ale nezabrali. A bolo mi jasné ,že sa to snaží iba zahovoriť.
Jediné prášky ktoré mi kedy zafungovali boli na bolesť hlavy ,alebo na spánok. Ale aj to mi po častom užívaní prestali fungovať.

Obe strany vypovedali na otázky ktoré dostali, takže prišli na rad svedkovia.
Začalo sa od Chanyeola.
Povedal že po celú tú dobu čo som bola nezvestná ma schovával u neho. Ale že to bolo kvôli ním
Že nechcel,aby mi naďalej ubližovali.
Povedal o všetkom čo sa stalo a o všetkom čo vedel že mi za ten čas ,čo sa spolu bavíme spravili.
Na Namjoona sa Kris snažil zhodiť to ,že on ma šikanoval. Čo bola síce pravda,ale mohol za to on. Takže ja som sa ho hneď zastala. Potom nasledoval nejaký otcov kamarát, ktorý opäť klamal a povedal že som mala nejaké záchvaty a že otcovi už veľa krát hovorili,aby ma dali na psychiatriu . No on to vraj nechcel lebo ma mal až moc rád.
Samozrejme,že to je len sprosté klamstvo. Ktoré som okamžite potrebovala vyvrátiť tým, že kebyže ma zavrú na psychiatriu .. tak by som bola aj rada , pretože všade je lepšie než tam kde je otec alebo Kris .

DON'T TOUCH ME!Where stories live. Discover now