>35<

1.8K 137 12
                                    

Ráno som sa zobudila . Opatrne som sa posadila . Paplón som si pridržiavala na odhalenej hrudi. Obzrela som sa. Chanyeol na svojom mieste už nebol a v celom dome bolo ticho.
Spustila som nohy na studenú zem. Obzerala som sa okolo seba. Na stoličke som mala tričko ktoré mi včera Chanyeol požičal. Natiahla som sa pre neho a obliekla si ho. Vybrala som sa von z izby.

Na kuchynskej linke bol odkaz . Zobrala som ho

"Dobré ráno láska.Prichystal som ti raňajky.
Dúfam že ti budú chutiť,aj cez nízky časový limit, ktorý som mal. Sú v trúbe.Keď sa vrátim zo školy budem sa ti venovať. Poslúchaj a nikam nechoď! Ľúbim ťa ❤"

Hneď ako som si to dočítala som sa usmiala. Prišla som bližšie k trúbe,otvorila ju. Z nej som vybrala formu na muffiny. Prekvapivo aj s muffinmi .

Dokonca boli čokoládové.
"Môže byť ešte viac dokonalý, ako je ?" Spýtala som sa nahlas
Vybrala som si tanierik a naložila si na neho dva muffiny. Zavrela som trúbu. Spravila som si kakavko a odišla si sadnúť na gauč do obývačky.

Zapla som si televíziu a začala pozerať nejakú kriminálku či čo to tam práve išlo.
Nebavilo ma to ,ale dosť som sa nudila. Zjedla som ,dopila kakavko a išla umyť riady, ktoré som následne odložila.

Išla som naspäť na gauč. Zapla som si play station , tú hru čo som včera hrala a pokračovala som v nej.
Ukradla som policajné auto ,spôsobila rozruch v celom meste,našla som si cheaty ,tak som si jeden dala. Na nesmrteľnosť. Bola to zabava. Teda aspoň na chvíľu. Potom som išla plniť misie. Dúfala som v to,že to Chanyeolovi nebude až tak vadiť.

***

Po dvoch hodinách som sa rozhodla ,že to vypnem. Rozvalila som sa na gauči. Hrozne som sa nudila. Chanyeol v škole bude do ,pol druhej. Asi do vtedy zomriem. Postavila som sa a začala sa prechádzať po byte. Prišla som do pracovne ,ktorá bola vedľa Chanyeolovej izby.

Začala som sa pozerať v knižnici ,či nenájdem nejakú knihu. Zazrela som knihu ktorú som kedysi čítala ,ale nestihla som ju dočítať. Vzala som ju,vrátila sa späť na gauč s prikryla sa. Otvorila som ju na stránke kde som túto knihu čítala naposledy.

Zrazu keď som pretočila na ďalšiu stránku,vypadla z nej fotka. Prekvapilo ma to. Zobrala som ju.

Bol tam Chanyeol s jeho sestrou, mamou ,otcom a... Klaudiou. Všetci tam vyzerajú byť šťastní. Zrazu mi telo naplnil strach.
Strach z toho že ma Chanyeolovi rodičia nebudú mať radi. Teda ak o mne vôbec niekedy budú vedieť. Čo dúfam ,že hej .

Pozerala som sa na tú fotku. Chanyeol bol najšťastnejší. Čo ak so mnou nebude ? Čo ak.. ma prestane mať rád , pretože so mnou bude mať veľa starostí . Vlastne však, keď si tak uvedomujem, zatiaľ mu robím len starosť...

Nesmiem takto myslieť.. musím začať niečo robiť,aby to tak nebolo. Odložila som fotku nasať do knihy . Knihu som vrátila na svoje miesto.
Je čas ukázať to čo mi vážne ide a k čomu som bola vychovaná.

Išla som do kuchyne ,vybrala hrniec a začala robiť polievku. Napustila som do neho vodu. Začala som čistiť zeleninu ktorú som tam následne dala. Keď už tam bolo aj mäso,nechala som polievku variť sa. Prikryla som ju a išla upratovať.

Špinavé vecí som dala prať. Prevliekla som posteľné prádlo za nové. To staré som hodila na kôpku k práčke. Umyla som okná, zrkadlá ale aj obrazovky počítaču a televízoru. Utrela som prach ,povysávala,umyla zem. Vybrala som prádlo z práčky a vyvešala ho na sušiak.

Pred tým ako som išla dať prať som bežala rýchlo zamiešať polievku a vrátila sa späť. Chovala som sa ,ako za starých čias pri otcovi. Začínalo mi byť poriadne zle,ale nehodlala som prestať s domácimi prácami.
Dala som prať. Vyhádzala som Chanyeolovi veci zo skrine a všetky ich poskladala.

DON'T TOUCH ME!Where stories live. Discover now