29. Bölüm "İşaret"

2.2K 168 28
                                    


" Hayattasın ve hala iyisin. En iyisisin. "



Ambra her zaman trip atan taraf olmuştu. Ancak bu kez işler değişmişti. Draco Malfoy yanına bile gelmiyordu ve kendisi onun yanına geldiğinde görmezden geliniyordu. Buna alışamadığını söylemeye gerek yoktu herhalde. Sonuçta o Ambra Slytherin'di. Kimse onu görmezden gelmezdi.

Ama şimdi, en çok görünmek istediği kişi tarafından görmezden geliniyordu. Ambra için bu oldukça sinir bozucuydu. Üstelik bundan nasıl kurtulacağını da bilmiyordu. Zaman öylece geçip gitmişti ve gün gelmişti.

Draco dolabın üstündeki örtüyü kaldırdı ve gelecekleri bekledi. Buharlaşmayı görünce ikisi de oradan hemen ayrıldı. Profesör Dumbledore'a doğru yola koyuldular. Ambra doğru anda yapacağı büyüyü beklerken Profesörün karşısına çıktılar.

" İyi akşamlar Draco ve Ambra. " arkada bir yerlerde saklanan Harry Potter ile birlikte yüzünü buruşturdu. " Bu güzel bahar akşamı sizi buraya hangi rüzgâr attı? "

" Kim var orada? Biriyle konuşuyordun! " Draco hiddetle konuştu. Bir kez daha yakalanmak istemiyordu.

" Kendi kendime çok konuşuruz. Oldukça faydasını gördüm. " Profesörün yalanına karşı yüzünü buruşturdu, Ambra. " Draco, sen katil değilsin. "

" Ne olduğumu nasıl bilebilirsin? Seni şaşırtacak şeyler yaptım!" Draco rolüne tamamen uyuyordu. Potter'ın orada olduğunu içeri girdiğimizde ona söylemiştim. Ne olursa olsun, Potter asla planlarımdan haberdar olmamalıydı.

" Ketie Bell'i lanetleyip, lanetlenmiş kolyeyi bana getirmesini beklemek gibi mi? Kusura bakma Draco ama bu yaptıkların o kadar zavallıca şeylerdi ki, bu işe gerçekten yüreğini koydun mu diye merak ediyorum. "

" Bana güvendi! Ben seçildim! " ani bir hareketle sol kolunu kaldırıp ölümyiyen işaretini gösterdi.

" Akrabalar desteklenmelidir. Öyle değil mi, Profesör? Sonuçta o benim biricik yeğenim. " Profesör'ün gözlerinde anlamanın verdiği ışıltılar oluştu. Eh, Ambra Slytherin asla bir meleze akraba demezdi, biricik ise hiç demezdi.

" O halde işinizi kolaylaştırayım. "

" Expelliarmus! " Draco'nun büyüsü Profesöre çarptı ve asasını yana düşürdü.

" Çok iyi. Çok iyi. " kapı sesi geldi. " Yalnız değilsin. Başkaları da var. Nasıl? "

" İhtiyaç odasındaki kaybolan dolap. Onu tamir ettik. " Ambra sonunda konuşmaya katılmaya karar vermişti. Draco rolünü oynamıştı. Sıra kendisindeydi.

" Dur tahmin edeyim, bir eşi var değil mi? "

" Bildiğini biliyordum. Borgin ve Burkes'te bir eşi her zaman vardı. Aralarında hoş bir geçit oluşturmaları ne şans ama değil mi? " gülen alaylı sesi arka tarafta saklanan Potter'ı germişti.

" Ne zekice. Draco, yıllar önce tüm seçimlerini yanlış gönde kullanan bir çocuk tanıyordum. İzin ver de sana yardım edeyim. " Profesör de oyuna başlamıştı anlaşılan.

" Yardımını istemiyorum! Anlamıyor musun? Bunu yapmak zorundayım. Seni öldürmem gerekiyor yoksa o beni öldürecek. " Ambra burada gülmek istemişti. Draco'ya dokunanı yok ederdi. Potter iyi bir ceza alacaktı.

İçeri giren Bellatrix Lestrange ve yanındaki dört kişiyle birlikte gelip Draco ve Ambra'ya öldürmeleri için baskı kurmaya başlamışlardı. Severus'un gelmesiyle birlikte Ambra zamanını ayarlamak için bekledi. " Avada Kedavra " Ambra da kendi büyüsünü yolladı ve Avada Kedavra kalkana çarparak yok olurken Profesör Dumbledore kendisini aşağıya düşürdü. Bellatrix ölümyiyen işaretini gökyüzüne atarken o ve Draco diğerleriyle birlikte çıkışa yürüyordu.

Bellatrix Lestrange'ın bağırtıları artık Ambra'nın sinirlerini bozarken o ve Draco, Potter'ın gelmesiyle birlikte Snape'in biraz gecikeceğini anlayarak önden giderken bir yolunu bulmayı ve diğerlerini ekmeliydi. Öyle de yaptı. Basit bir tılsım büyüsüyle birlikte giderken henüz çok kişi gelmemişken Albus Dumbledore'u kaldırdı ve yerine bir odun parçasına biçimdeğiştirme yaparken üstüne de hazırladığı iksirden damlattı ve hazırladığı asayı da yerleştirdikten sonra kendisini gören herkese de hafıza büyüsünü yaptı.

" Neler planlıyorsun, Ambra? " Ambra gülmekle yetindi.

" Planlarımı açıklamaktan hoşlanmam. Gitmem gereken bir parti var, bu yüzden acele etmeliyiz. " kolunu kavradığım gibi cisimlendim. " Hey, Sirius! "

Her zamanki gibi koltukta oturup ateş viskisi yudumlayan Sirius Black gülümsedi. " Hoşgeldiniz, Profesör. " Profesör de Sirius'un karşısındaki koltuğa oturdu. " Ambra iksirler bitti. " Ambra gözlerini devirdi. Ona iksir vereli çok olmamıştı. Nasıl bitirebilmişti? Boşvermeye karar verdi ve önceden hazırlayıp stokladığı iksirleri gece getirmeyi aklına yerleştirdi.

" Gitmem gerek. " tekrar Malfoy malikânesine cisimlendiğinde diğerlerini kapıda yakaladı ve hemen tılsımı yok etti.

" Lordum sizi tebrik etmek istedi onun yanına gideceksiniz ve Ambra işaretini alacaksın. "


Merhabalar! Bu gün çok mutluyum! Kalktığımda kitaba baktım ve tam 1K okuma olduğunu gördüm! Nasıl mutlu oldum anlatamam. Ağlayacaktım az daha yani. Belki bölüm sayımıza bakınca az gibi görünebilir ama cidden yani ben sevindim. Umarım final yapmadan bir 1K oyu da görebiliriz. En azından 500 ü görsek süper olurdu :) Geçen bölümde oylama yaptık ve çoğu Safkan bir kız istemiş ama tabii süre hala devam ediyor ama benim aklıma şöyle bir şey geldi. İki tarafın da istediğine kavuşmasını sağlayacak bir planım var. Finali iki şekilde yazacağım. Aynı gün iki farklı final gelecek. Biri Scorbus olacak biri de safkan kız olan. Böyle bir şey yapabilirim ama final günü olur da üşenirsem birini yazarım o yüzden söz vermiyorum :) Gene de böyle bir planım var bilin istedim :3

The Curse of Fear ✭ Draco Malfoy ✭Where stories live. Discover now