12. Bölüm " Parça "

2.9K 207 5
                                    


" Sevmek kelimesinin anlamı gibisin, hayatımdaki tek gerçeksin. "



Geçen iki ayın ardından ilk defa kendi dersine giren Hagrid'in dersinde, getirdiği sözde karanlığı seven yaratık Draco'da epey bir travma etkisi yaşatmıştı. En sonunda Orman'a gezi yapacağımızı ve yaratıkların ehlileştirildiklerini söylediğinde Draco onu biraz kızdırmıştı. Yarı devin kızgınlığı Ambra'ya komik gelmişti. Yüzündeki yaralarla birlikte suratı buruşunca ortaya garip bir görüntü çıkarmıştı.

Hagrid'in çığlığıyla birlikte suratı buruşurken Draco genç kızın kulaklarını kapadı. Birkaç saniye sonra gecede kendisini rahatça gizleyebilecek kadar siyah olan kanatlı at uzun kuyruğunu sallayarak sınıfa bakmaya başladı. Draco hala göremediğini söylediğinde Ambra gülümseyerek onun başını yerde etleri yiyen hayvana çevirdi. Draco hala hayvanı göremiyor gibiydi.

" Testral'ler, " Hagrid'in birine verdiği cevaba karşılık herkes şok olmuştu. " Neden bazılarınız onu görürken, bazılarınız görmüyor? Kim söylecek? " Hagrid'in sorusuyla birlikte elini kaldıran Hermione olmuştu. Ancak Hagrid'in dikkatini çeken bir şey vardı. " Bayan Malfoy, sanki onu görüyor gibisiniz? " bakışlar kendisine dönerken hiç ses çıkarmadı. " Bize neden sorunun cevabını siz söylemiyorsunuz? "

Ambra bu kez konuştu. " Onları sadece ölümü görenler görür. " Slytherin bir kez daha on puan alırken Hermione'un öfkeli sesini duymuştu. Dikkat çekmek için cevaplamadığını düşünmüştü ama yanılıyordu. Onları görmesinin nedeni Malfoy oluşu değildi. O bir Slytherin'di. Avada Kadavra lanetini bulanın kızı. Elbette kendisi de o laneti uygulamıştı. Affedilmez lanetler tek seferde öğrenilecek bir şey değildi. Ambra laneti deneye deneye öğrenmişti. Laneti düzgün şekilde yapamadığı hayvanlar patlamışlardı. Ambra tamamen ustalaşınca ise bir insanda denemişti laneti. Onun sinirli olduğu bir zamana gelen bir insanda.

Draco'nun ilerleyip Weasley'e karıştığını görünce kendini onun yanına attı. Ancak kavga uzun sürmeden dağılınca da Draco ile birlikte ortak salona giderken bu ders Dolores ile uğraşmadığını fark ederek içten kendine lanet okudu.

Ambra, Harry'nin içindeki o küçük parçayı kontrol ederek rüyasına girdiğinde kendisine verdiği sözü bozmuş oldu. Onun planlarını mahvedecekti. Bu yüzden de Harry'nin rüyasına hükmedip onu yılanın zihnine götürürken olacakları tahmin ederek gülümsedi. Harry, yılanın zihninden çıktığında yılana bunu efendisine söylememesini emrettiğinde bunu yapacağını biliyordu. Yılanlar Salazar Slytherin'in kanı en çok kimde akarsa, en çok ona itaat ederdi. İki varis olduğunda olay hep böyle olmuştu. Ambra yılanların kendisi yerine ona itaat etmeyeceğinden emindi.

Dumbledore, Harry'i ve Weasley'leri götürürken Ambra gülümsedi. Daha yeni başlamıştı. Onun planlarını mahvetmeye yeni başlamıştı. Potter hala içerisinde bulunan ondan bir parçayı kontrol edemiyordu. O kontrol edip kendi başına görüler görene kadar onun için o parçayı kontrol edecekti.



Evet bu geçiş bölümümüzdüüü! Bu bölümle birlikte Ambra'nın verdiği gölge kararı gidecek! Kurgu değişmeyecek çünkü bu bir AU değil. Sadece olan şeylerin bazılarının nedenini Ambra yapacağım bu Harry'nin görüntü olayında olduğu gibi. Yeni bölüm bu arada yarın değil bir saate gelecek :) Ayın 10'un taşınıyorum millet Ankara'ya :D Bu gün bir buna bir de akşam yemekten önce eğer bitirebilirsem Journey To The Universe'e bölüm atacağım. Sonra salonu kolilemem lazım :D Annem bizden önce gidip evi tuttu da :) Haliyle iş bana kaldı :( Asa istiyorum ya bir sallayayım kolilere girsin hepsi olmaz mı :( Neyse bu aralar bölümleri ard arda atıyorum diye aradaki bölümleri likelemeyi kaçırmayın lütfen :) Hadi bir dönüp her bölüme like atın :)

The Curse of Fear ✭ Draco Malfoy ✭Where stories live. Discover now