6. Bölüm " No- "

4.9K 306 62
                                    

Multi: Ambra'nın elbisesi


" Aşkına karşılık veriyorum, aşkımı. Senin sevgin bitmedikçe, benim sevgim de bitmeyecek. "



İki genç kız aynanın karşısında kendilerine bakıyorlardı. Esmer kız saçlarına kırmızı kelebeklerle süslenmiş bir taç takmıştı. Saçları ise düz bir şekilde aşağı iniyordu. Elbisesi yeşildi ve iki farklı rengi bile uyumla buluşturabilmişti. Ayakkabıları siyahtandı ve takıları zümrüttü. Kızlar göze çarpmadan ve binalarına laf getirmeden kırmızı giyerek herkesi şaşırtma konusunda kararlıydı ve bunu taç takarak çözmüşlerdi.

Ambra, kırmızı güllerden oluşan bir taç takmıştı. Güller sarı saçlarını ön plana çıkarıyordu ve Ambra saçlarındaki lüleleri kalınlaştırıp saçlarını yana atmış gülleri gözler önüne sermişti. O da tıpkı Pansy gibi Slytherin yeşilinden bir elbise giyiyordu. Elbise kısa kolluydu ve oldukça derin bir göğüs dekoltesine sahipti. Ancak bu açıklığı zümrütlerle dolu bir kolyeyle kapatmıştı. Siyah bir tülün üzerine işlenmiş zümrüt yeşili taşlar bacaklarını tamamen gözler önüne sermenin amacı olduğunu belirtircesine taşlarla kaplanmamıştı. Yerlere uzanan elbisenin ayak kısımları da taşlarla süslenmişti ve kızın üstünde siyah ve yeşilden başka renk olan tek yer saçlarındaki güllerdi.

Pansy de kızdan aşağıda kalmamıştı elbette. Parkinsonlar birinin gölgesinde kalmayı sevmezlerdi ve o da tıpkı Ambra gibi oldukça dikkat çekici bir elbiseyle kendisini gösteriyordu. Tam da istedikleri gibi olmuştular. Herkesi büyüleyecek şekilde.

"Gece'nin ay olma zamanı geldi..."

Ambra duyduğu sesle irkildi ve etrafına baksa da ses ne birinden gelmişti, ne de tablolardan. Ancak kız duyduğundan emindi. Biri ona bu sözleri söylemişti. Draco Malfoy'un söylediği sözleri söylemişti ama kız kimden geldiğini anlayamıyordu.

" Büyüleyeceksin herkesi, Ambra'm. "

Ses bir kez daha gelirken Ambra paranoyaklık yaptığını düşündü. Ona ay olacaksın denmesinden sonra Draco'nun kendisine ay demesi, onda böyle bir etki bırakmış olmalıydı. Pansy hala kendine bakarken kız odadan çıktı ve Draco'nun yanına gitti. Daha fazla ses duymak istemiyordu.

İki Malfoy olarak bilinen ama aslında bir Malfoy, bir Slytherin olan çift herkesin gözlerindeydi. Kız tam da planlanan gibi herkesin gözlerini kamaştırıyordu. Güzelliğiyle büyülüyor, kalpleri bir bir fethediyordu.

Çalınan müzik ve süslemelerle Ambra Slytherin'in zihni bambaşka bir şeyi hatırladı. Kendi dönemindeki noel balosunu.

" Bu kadar güzel olmandan nefret ediyorum, sevgilim." Kızın elinden tutarak onu etrafında döndürdü.

" Sende çok yakışıklısın ama ben bir şey demiyorum, No-" oğlanın gür kahkahası kızın sözünü kesmişti.

" Emin misin? Demiyor musun? " kahkahalardan aldığı nefeslerle söylemişti. " Hogwarts'da bana iki saniyeden fazla bakan her kızı lanetledin, Ambra. "

" Senin yaptıklarından bahsetmedik hiç sanırım." Oğlan tekrar güldü.

" Ben benim, sende sensin, Ambra'm." Ambra gülümsedi.

" Saçların ve gözlerin..." adam güldü. Ailesinin geri kalanı gibiydi saçları da gözleri de. " Asla senden başkasına senin kadar yakışmayacak. " kız samimiyetle söylemişti.

" Asla büyük bir söz, Ambra'm. Sonsuza kadar seveceğin tek- " bu sefer kız sözünü kesti.

" Olacaksın. " 



Ehehe :( Sanırım biraz gecikti :( Evet gecikti. Ama cidden hiç planladığım gibi gitmiyor bu iş ya! Ve evet, sırf merak edin diye sürekli kim olduğunu söylerken söz kestim :D Evet düşünün şimdi No- bir isim mi soy isim mi :D 

The Curse of Fear ✭ Draco Malfoy ✭Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin