23. Bölüm "Korkmayış"

2.1K 170 33
                                    


" Biz biriz. Benim için buradasın, senin için buradayım. "



" Ama biz de hatırlıyoruz. " dedi, Ron Weasley.

" Granger'ınız eksik sanki? " sonra bir şey hatırlamış gibi devam etti. " Ah, doğru. Yaptığım uyku büyüsünü bozması mümkün bile değil. Elinde asası olsa bile kalkanı benim karşımda işe yaramaz. "

" Ona ne yaptın seni pis safkan bozuntusu! " Ron hızla Ambra'yı ittirirken Ambra sinirlerinin gerildiğini hissedebiliyordu.

" Ne cüretle bana dokunursun seni bulanık! " asasını kaldırdı ve tam büyüyü yapmak üzereyken biri kolunu tuttu ve Ambra'yı kendisine çevirip sarıldı.

" Biraz sakin olmaya ihtiyacın var. Cidden onlara öldüren lanet mi yapacaktın? " Draco Malfoy'un kolları arasında durdu.

" Elbette hayır! " diye karşı çıksa da Draco'nun gülüşünü duyunca pes etti. " Tamam, Curcio yapacaktım. Delirene kadar. " ikili iğrenç bir şeymiş gibi Ambra'ya bakıyordu. " Eğer o gözlerinizi üzerimden çekmezseniz onları çıkartırım. "

" Sakin ol biraz. Ne oldu burada? " Ambra Draco'nun kolları arasından ayrıldı ve Potter'lara doğru döndü.

" Bana pis safkan bozuntusu dedi. Kendini ne sanıyor o? Bir bulanık beni aşağılamaya nasıl cüret eder!" Draco'nun gözlerini devirdiğini görmedi. Bu duruma genç Malfoy da kızardı evet ama Ambra kadar cüretkâr büyüler yapabilir miydi?

" Biraz sakin ol. Sende biliyorsun, Potter lazım. " kıza arkadan sarılıp çenesini omzuna koydu.

" İyi, bende delirtmeden büyülerim. " Draco bu kez asasını kızın elinden kaptı. " Hey! "

" Biraz sakin ol. " asayı ikiliye doğrulttuğunda hemen asalarını çektiler. Malfoy'dan korkmuyorlardı çünkü ne de olsa onu hep yenerlerdi. En azından bu eskiden böyleydi. Ambra Slytherin geldiğinden beri Draco daha güçlüydü. Ona büyüler konusunda hep yardım etmişti ve şimdi bir sürü büyüyü biliyordu. Ambra gibi asasız büyü yapamazdı ama sözsüz yapabilirdi.

Büyü hızla ikiliye çarptığında tavandan çıkan ipler onları yakaladı ve tavana asılırken asaları ellerinden düşmüştü. İkisi de bunu beklemiyordu. Malfoy'dan bu kadar güçlü bir büyü beklemiyorlardı.

" Haritayı hallettin mi? " diye sordu.

" Hallettim ama gerek yokmuş. Potter onlara neler döndüğünü anlatmış. " Draco tekrar asayı ikiliye doğrulttu.

" Onlara unutturma büyüsü yapalım mı? " Harry Potter tüm gücüyle iplerden kurtulmaya çalışıyordu. " Granger'ı senin halletmen gerekecek ama, "

" Gerek yok. Madem biliyorlar. Zihinlerini korumayı öğrenecekler ve öğrenirken çekecekleri acı onlar için yeterli bir ceza olacaktır. " asasını Draco'nun elinden alıp tekrar pelerinin içine koydu. " Onları indirmeyelim. Sabah Gryffindor öğrencilerine güzel bir manzara sunmuş oluruz. " ikili arkasına bile bakmadan çıktılar.

" Potter mutlaka büyüyü yapanın biz olduğumuzu söyleyecektir. "

" Ama kanıtlayamaz. " bir el sallamasıyla birlikte asasından yapılan son büyü silindi. " Asamla yapılan son büyüyü sildikten sonra, bizi yakalayabileceklerini düşünmesinler lütfen. "

" Eskisinden daha çok dikkat edecekler ama. "

" Orası kesin. " koridorda sola döndüler ve zindanlara ulaştılar.

" Biraz sakin olmayı denemelisin, Ambra. Planlarına göre Potter'ın başına bir şey gelmemesi gerekiyor. Üstelik önüne geleni lanetlersen L-Voldermort seni öğrenir." Draco'nun düzelttiği cümleyle gülümsedim. Onu tamamen reddettiğinin ve ondan artık kormayışının cümlesiydi bu.

" Biliyorum. Ama gene de bana kimse hakaret edemez. " Draco onayladı.

" Biliyorum ve bunun bedelini ödeyeceklerine emin olabilirsin. "



Biraz geç geldi özür dilerim. Ama cidden yorgundum ve kendimi zorla kaldırıp bu bölümü yazdım biraz kötü  olmuş olabilir kusura bakmayın lütfen. Aksiyon hevesinizi yarına bırakmak zorunda kalacaksınız sanırım çünkü cidden yorgunum şuanda sadece uzanıp yatmak isteyecek kadar yorgunum hemde. Bir de sınırı çok çabuk geçiyorsunuz. Sanırım biraz arttırmak gerek. Bu arada Journey'den umudu kesenler geri dönebileceğinizin haberini iletmekten mutluluk duyarım! Kitabı güncellemeye aldım ve bu gün tam iki bölümü güncelledim. Yarın güncelleyebilir miyim emin değilim bu yüzden iki bölümle idare edeceksiniz :) Görüşürüz yorum yapın! 

The Curse of Fear ✭ Draco Malfoy ✭Where stories live. Discover now