20. Bölüm "Malfoy değil"

2.5K 185 47
                                    


" Hayatım da dünyam da sensin. Senin için her şeyi yaparım. "



Ambra kendisine hayalbozan büyüsü yaptı. Devriye saati bitmişti ve koridorda bina başkanları dışında kimsenin kalmadığına emindi. Ambra yakaladıklarından çok hoş 15 puan kırmıştı. Aslında 50 kıracaktı ama Draco onu durdurmuştu. Şimdi sessizce geçtiği koridorlardan karanlık ormana doğru ilerliyordu. Hogwarts'ın yeni yılının başlamasının ardından tam olarak bir ay geçmişti ve çok özlü iksirler hazırdı. Sirius'u bir ay idare edecek kadar alabilmişti. Bir ayın sonunda yenilerini vermesi gerekecekti.

Bu bir aylık süre içerisinde hem Draco'ya dolap konusunda yardım etmişti hem Sirius için çok özlü iksirler hazırlamıştı ve üstüne üstelik sahte öldürme planımız için Profesör'ü ölü gösterecek bir iksir hazırlamaya çalışıyordu. İksir elbette ki henüz bitmemişti. Üstüne üstelik bir de mezarda Profesör Dumbledore'u oynayacak birine ihtiyaçları vardı. Onu da uzun süre boyunca Profesör Dumbledore'a çevirecek bir iksir bulmalıydı. Bu iksirin en az 3-4 aylık süresi olmalıydı ki dikkat çekmeden yenileyebilsinler.

Biçim değiştirmeyle birleştireceği çok özlü iksir ve birkaç iksiri daha birleştirip oluşturacağı bu iksirle basit bir odun parçasını Profesör Dumbledore'un kopyasına çevirebileceklerdi. Bir de enerji iksiri hazırlamalıydı. Profesör Dumbledore'un etrafında hafif bir enerji olmalıydı. Her büyücü öldükten sonra etrafına hafif bir enerji yayar.

Bunları haletlikten sonra bir de sahte bir mürver asaya ihtiyaçları vardı. Profesör gerçeğini vermeyi teklif etmişti ama böyle bir şey yapamazlardı. Bunun için de Ollivender'ı kullanmak isteseler de adamın zihnini tamamen saklayıp saklayamayacağını bilmiyorlardı. Bu yüzden de Ambra eski kitaplardan asa yapımını araştırıyordu. Şeklini haletlikten sonrası kolaydı. Aynı şekilde yaptıktan sonra onu büyülemek zor olmayacaktı.

Ambra tüm bunlarla ilgilenirken üstüne bir de Granger'ın nefreti vardı. Trende onu rezil etmesinden sonra tüm okul Granger'ın Malfoy'a aşkını konuşmuştu ve hala konuşanlar da vardı. Bazıları inanmasa da birçok kişi inanıyordu bu olmayan aşka. Granger artık Gryffindor da bile rahat olamazken intikam almak istemesi çok normaldi. Ama Ambra buna izin veremezdi. İntikama ayıracak vakti kalmamıştı çünkü. Son 8 ayı kalmıştı. Bütün her şeyi halletmesi gereken tam 8 ay.

Hızlı adımlarla karanlık ormana vardığında hemen sınırı geçti ve Slytherin malikânesine cisimlendi. Sirius Black tezahüratlar eşliğinde Quidditch maçı izliyor ve gene içiyordu. Ambra onun için bir sürü içki de alıyordu. Yoksa babasının sevgili içkilerine dokunmaya çalışıyordu.

" Hoş geldin! " diyerek kahkaha attı. " Evet, gene yemeklerimi alayım. " elini uzattığında Ambra gözlerini devirerek eline tespit edilemez genişletme büyüsü yaptığı cam minik şişeyi uzattı. " Bu da ne? "

" Çok özlü iksir ama daha kuvvetli olacak şekilde yaptım. " Sirius altın madeni bulmuş gibi şişeye bakıyordu.

" Ama bu çok az. " Ambra gözlerini devirdi.

" Tam sekiz kazan iksir var orada. Genişletme büyüsü yaptım içine. " Sirius bir kez daha altına bakıyormuş gibi bakıyordu.

" Peki, neden hazırladın bunu ve neden bana veriyorsun? "

" Hogwarts'dan uzun süre ayrılamam artık. Bu yüzden bunlardan içip dışarı çıkacak ve ihtiyaçlarını alacaksın. Bir yudum içtiğinde tam sekiz saatlik etkisi var. Malikâneye Slytherin kanından olmayan biri giremeyeceği için iksirin içine kanımı da kattım. Ama merak etme, bir çatalağız filan olmayacaksın. Bunun için kandan daha fazlasına ihtiyacın var. Orada sadece seni malikâneye cisimlendirebilecek düzeyde kan var. Birine kaptırmasan iyi edersin ama olur da kaptırırsan senin dışında içen kişi koyduğum lanetin etkisi altına girer ve hemen ölür. " Sirius şok üzerine şok yaşıyordu. Dışarı çıkabilecekti yani? " Ama seni tanıyan birine herhangi bir şey demeyi bile düşünürsen senin için yaptığım lanet devreye girer ve seni hemen malikâneye cisimler. Yani bunu içip de o arkadaşlarınla buluşmayı düşünüyorsan, yapamazsın. " Ambra gülerek koltuğa oturduğunda Sirius lanet etti. Bir anlığına gerçekten buluşabileceğini düşünmüştü.

" Gitsene sen! " diye bağırdı sonunda. Ambra kovulduğunu umursamadı. Gerçekten de hayal kırıklığı yaşamış gibi gözüken Sirius'a gülümsedi ve evden çıkıp seraya geçti. İksir malzemeleri bitmişti ve yeterli kadar almamıştı yanına. Malzemelerin bir süresi olurdu. Kuruduktan sonra özelliğini yavaşça kaybederdi. Bu yüzden Ambra sadece birazcık alıyordu yanına.

Gene birazcık ot ve birazcık da hayvanlarından aldığı malzemelerle tekrar karanlık ormana cisimlenmişti. Arkasından gelen hışırtılarla birlikte hemen hayalbozan büyüsü yaptı.

" Hermonie bu imkânsız! Hogwarts'dan ayrılmış olamaz. Hem ihtiyaç odasının da gözükmediğini biliyorsun, orada olabilir! " Ron Weasley'in sesini duyduğunda kaşlarını çattı. Kimden bahsediyorlardı? Bir de ne gözükmüyordu?

" Ron sende gördün! Karanlık ormanda gözüküyordu sonra birden kayboldu! Üstelik adı Ambra Malfoy değildi! Ambra Slytherin'di! O da Voldemorta çalışıyor olmalı sonuçta aynı soydanlar! Bunu Profesöre söylemeliyiz. " Ambra sessizce lanet etti. Nereden öğrenmişlerdi bilemiyordu. Ama bu hoşuna gitmemişti.

" Hermonie lütfen geri dönelim. " Ron bir kez daha şansını denese de Hermonie kabul etmeyince Ambra büyüsünü bozdu.

" Tebrik ederim, Granger. " ikili sesle birlikte hemen arkalarına döndüler. Ambra Slytherin'in tam arkalarında onlara bakıyor olduğunu görünce ikisi de asalarını çekmişlerdi.

" Voldemort sana Hogwarts'a gelmeni mi söyledi? " diye bağıran Granger'a gözlerimi devirdim.

" Aşağlık bir melezin emirlerini dinleyeceğimi düşünüyor musun gerçekten? " ikili bu sözlere afalladılar. " Onu öldüreceğim için buradayım, Granger. Kanımın bir melezde olmasına izin vermem. " sonra elini ikisine doğrulttu. " Ama siz bunları hatırlamayacaksınız, çünkü bilmenize izin veremem. " ardından yaptığı unutma büyüsü onlara çarptı. 




Evet :D Bu sabahın bölümü geldi. Akşam bölümü de gelmesi için parmaklar klavyeye :D Toplam 20 yorum geldiğinde yeni bölüm de gelecek :) Ona göre yorumlarınızı hazırlayın millet hem bana da moral olur :) Akşam çok hoş bir travma geçirdim :( Kocaman üç böcek etrafımı sardı bayılacaktım az daha böceklerin üzerine düşerim diye korkudan bayılamadım da :( Hayatımın en iğrenç gecesiydi anlayacağınız. O yüzden bana moral verin hadi :( Görüşürüz!

The Curse of Fear ✭ Draco Malfoy ✭Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu