-bine ai revenit!

21 1 0
                                    

De multă vreme nu mi-am mai oferit timpul să mă dezbrac de cuvinte, pe o melodie de suflet și în camera adolescenței mele.
De multă vreme n-am mai avut această tărie de a împărtăși, de a retrăi și muri pe o singură pagină albă-care se vrea îmbrăcată cu...cuvinte-
De multă vreme n-am mai simțit această liniște de neegalat, această mână care o ia la vale pe rândurile blurate de poftele inimii-de a se descărca, de a-și reveni la pulsul normal-
De multă vreme nu m-am mai gândit la tot ceea ce pot împărăți pe aceste foi albe.
Le-am lăsat așa, am plecat în diverse locuri și se vede că.. am uitat de mine. Se vede că am părăsit lupta cu mine de aici doar pentru a mă reîntoarce.
Evident că...după multă vreme, privind în spate și analizând,multe trăiri au lăsat doar urme de scrum ce au fost împrăștiate de ardoarea vântului prin necunoscut.
De multă vreme nu mi-am mai dezechilibrat ageritatea pentru orice altceva din jur-doar pentru a mă afla aici, în fața unor foi albe care se vor acoperite cu știința și neștiința sufletului meu.
De multă vreme nu-mi mai dădusem jos cătușele acelor vremuri în care lacrimile mă sufocau printre cuvinte.
De multe ori am mai vizitat această închisoare, dar acum, ușa e deschisă. Faptul că ușa e deschisă îmi oferă posibilitatea de a evada.
De multă vreme nu s-au mai înseninat zilele așa.
De multă vreme n-am mai zâmbit ca și cum aș fi eu împărăteasa lumii.
De multă vreme n-am mai fost aici, admirând foile acestea albe, de aceea îmi urez mie...din nou-bine ai revenit!

Mă lupt cu mineTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang