Michelle309

11 4 0
                                    

Michelle309

Co tě přivedlo k čtení nebo-li psaný knížek ?
Mich- Zpočátku jsem jen četla, kvůli mé kamarádce, s kterou jsem probírala každou část a dá se říct i pomáhala. Měla úspěch a mně se líbila představa, že taky někdy něco napíšu a lidi to budou číst a budu mít nějaké věrné čtenáře. A tak můj první příběh měl název "Sweet and Dangerous Love" a byla to katastrofa. :D

Jsi spokojena se svými knížkami ?
Mich- Tak aby člověk něco vydal, musí s tím být spokojený, ale průběh se pak vyvine sám a s tím autor už nemusí být spokojený. A já někdy nejsem spokojená s nějakými částmi, které vydám, ale snažím se to pak vynahradit čtenářům nějakou záživnou kapitolou.

Skamarádila ses s nikým z Wattpadu ?
Mich- Ano, dokonce na facebooku byla stránka, kde jsme se navzájem podporovali a četli si vzájemně příběhy. Ale jak se tam objevovali noví a noví lidé, už to nebylo ono. Ale ano, našla jsem si kamarády na wattpadu.

Jak sis našla Wattpad ?
Mich- Jak už jsem zmiňovala, tak přes kamarádku, která sem zveřejňovala své příběhy a mně posílala odkazy. Díky ní jsem se sem dostala.

Jaka je tvoje nejoblíbenější knížka?
Mich- Nemůžu říct nějakou nejoblíbenější, protože takovou nemám, ale je zde hodně talentů. A navíc autoři, od kterých se mi povídky líbily nejvíce, už přestali psát nebo je to nebaví.

Jaké knížky se ty nelíbí ?
Mich- Žádný příběh není dokonalý, i když to můžou čtenáři tvrdit, ale dle mého názoru, nikdy nic nebude tip top. To stejné platí i pro člověka. Každopádně se mi nelíbí knížky typu "láska, rozchod, láska, láska, rozchod" a tak pořád dokola.

Jak dlouho tu jsi ?
Mich- Oxiduju tu už docela dlouho :D Skoro 4 roky. Docela to letí, nepřijde mi to tak moc.

Ví někdo, že píšeš knížky ?
Mich- Ano, ví to celá moje rodina, ale dřív to bylo intenzivnější psaní a navíc jsem to každému říkala :D Ale dneska už se mě zeptá jen babička s dědou, zda stále píši :)

Máš blok ?
Mich- Nemám blok, přemýšlela jsem o tom, ale znám svou "aktivitu" a to by asi nedopadlo moc dobře. Ano, jednou bych chtěla vydat nějakou svou knihu. Je to můj sen.

Chtěla bys ses pochlubit svými knížkami nebo knížkou ?
Mich- Ne.

Spolupracovala si s někým s psaní knížek ?
Mich- Tedy společně s mou kamarádkou ze Slovenska jsme chtěly napsat knížku na způsob 'Bachelor', ale obě toho máme hodně, studujeme a z nápadu sešlo.

Co tě přivedlo k tomu napsat něco 'Fate or bet'?
Mich- K 'Fate or bet?' mě nepřimělo nic zvláštního. Jelikož po večerech mívám takové "horší/špatné! nálady tak z toho vlastně vznikl takový depresivnější úryvek příběhu. A pak se to začalo všechno vyvíjet, ale tohle je základ, na čem vlastně příběh vznikl. Díky mé špatné náladě ten den :D :/

Jaký to byl pocit, když si zveřejnila svou první knížku ?
Mich-Hrozně moc jsem od jsem si od toho slibovala :D Ale tak bylo mi 12, to bysme mohli omluvit. Byla jsem natěšená na všechny komentáře a šťastná, že můžu dělat něco, co mě baví.

Jaký máš životní cíl ?
Mich- Zabezpečit rodinu, pomáhat lidem a prostě udělat svět lepším místem a věřím, že takových lidí je více. :)

Připravuješ nové knížky ?
Mich- Ano, určitě se čtenáři mohou těšit na nové příběhy, kterým se hodlám věnovat!

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku ?
Mich- Běžela jsem za mamkou s tím, že mám první hvězdičku. Moc nevěděla o co jde první (nerozuměla tomu), ale když jsem ji to vysvětlila i tak tomu nevěnovala pozornost :D Byla jsem z toho nadšená! ♥.

Rozhovory (Uzavřené)Where stories live. Discover now