ElissStyles

115 8 5
                                    

ElissStyles

Co tě přivedlo k psaní nebo-li čtení?
Eliss: Už od malička jsem si psala různé příběhy. Byl to pro mě takový útěk z reality a hlavně mě to strašně bavilo. Když jsem se dozvěděla, že na Wattpadu můžu psát, přišlo mi to jako úžasný nápad a hned jsem s tím začala.

Jsi spokojena se svými knížkami?
Eliss: Jestli jsem spokojená? Upřímně, s některými knížkami ano, s některými ne. Vždy, když píšu knížku, tak jsem s ní většinou spokojená, ale když jí dopíšu, tak si postupem času začínám říkat: ,,Co jsem to sakra napsala?!“ Ale vzhledem k tomu, že to lidi pořád baví číst (alespoň doufám), tak to asi není tak špatné :-)

Skamarádila ses s někým z Wattpadu?
Eliss: Ano, našla jsem tady spoustu super lidí. Líbí se mi, že mi Wattpad umožňuje si s nimi psát.

Jak si našla Wattpad?
Eliss: Doporučila mi ho moje kamarádka. Vyprávěla mi, jak na něm našla spoustu knížek na téma Upíří deníky a jelikož já miluji Upíří deníky, tak jsem si založila na Wattpadu účet. Nikdy by mě však nenapadlo, že začnu psát svoje vlastní knížky.

Jaký je tvoje nejoblíbenější knížka?
Eliss: Je jich opravdu hodně. Já knížky přímo zbožňuji! Nevím, jestli mám nějakou úplně nejoblíbenější knížku, ale mám ráda například Selekci nebo knížky tady na Wattpadu.

Jaké knížky se ty nelíbí? Eliss: Nemám ráda nudné knížky, ve kterých se nic neděje. Naštěstí takových knížek moc není.

Jak dlouho tu jsi?
Eliss: Na Wattpadu jsem už více než 2 roky.

Ví někdo že píšeš knížky? Eliss: Ano, ví to moje rodina a pár mých nejbližších přátel i když jsem to před nimi dlouho tajila. Lidem to však sama od sebe neříkám, protože i když je to trochu zvláštní, beru psaní jako velmi osobní věc. Přesto moc ráda píšu a jsem ráda, když moji tvorbu lidi čtou. Hlavně ti, co mě neznají :-)

Máš blok?
Eliss: Kdysi jsem blok měla, ale už jsem ho smazala. Wattpad mi připadá mnohem lepší.

Chtěla bys ses nějak
pochlubit svými knížkami nebo knížkou?
Eliss: Nechci se chlubit a ani nikoho nutit do čtení mých knížek. Chtěla bych, aby lidi moje tvorba bavila a aby si to čtení užívali. Ale přesto jsem ráda za každého, kdo se na moje knížky alespoň podívá.

Spolupracovala si s někým na psaní knížek?
Eliss: Ano, spolupracuji s @TeresaStories. Založily jsme si společný účet @EliTeri a píšeme naší první společnou knížku.

Co tě přivedlo k tomu napsat 'He is my problem'?
Eliss: Dlouho jsem už chtěla napsat knížku, ve které by byla hlavní postava Troian Bellisario a Nathaniel Buzolic. Potom jsem na YouTube viděla video, ve kterém spolu byli, a tak se mi v hlavě zrodil nápad na 'He is my problem'.

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
Eliss: Byl to velmi krásný pocit, když jsem vydala první kapitolu, ale nestihla jsem si ho ani pořádně užít, protože jsem hned začala psát další a další kapitoly.

Jaký máš životní cíl?
Eliss: Chci být hlavně šťastná a pomáhat lidem.

Připravuješ nové knížky?
Eliss: Mám sepsaných hodně nápadů, ale ještě nevím, který z nich použiju. Určitě, ale něco připravím. Brzo se hlavně chystám udělat druhý díl ke knížce Protect You.

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
Eliss: Byla jsem strašně nadšená. Těšilo mě, že se moje tvorba někomu líbí a když hvězdiček přibývalo, moje nadšení čím dál tím rostlo.

Rozhovory (Uzavřené)Where stories live. Discover now