AnnabethW

77 9 0
                                    

AnnabethW

Co tě přivádí k čtení nebo-li psaný knížek ?
Ann- Píšu už dlouho, dřív, jen tak pro sebe. Pak jsem začala povídky posílat kamarádce a nakonec je přidala sem. Baví mě to, je to únik z reality, můžeš napsat cokoliv… Knížky už nečtu, tak jako dřív… Nemám na to čas – i když by se dal najít – ale spíš, než abych si četla knížku, tak sem raději píšu :o)

Jsi spokojena se svými knížkami ?
Ann- S některými víc, s některými míň… Asi není žádná povídka, které bych litovala, že jsem ji zveřejnila. Sice bych si občas naliskala, za chyby a překlepy, ale… xD To je asi jediné, co mi na mých knížkách vadí.

Skamarádila ses s nikým z Wattpadu ?
Ann- K WP mě přivedla kamarádka, toť první osůbka z WP. Další kamarádku jsem objevila náhodou, kdy mi byla povědomá její přezdívka. V posledních týdnech, skoro měsících, si pravidelně píšu s jednou slečnou, takže i ona se dá považovat za kamarádku, byť internetovou. No a pak lidé z komentářů. K některým mám bližších vztah, protože jejich komentáře potěší :o)

Jak sis našla Wattpad ?
Ann- Už jsem to říkala několikrát. Přivedla mě k němu kamarádka, Petra_eM. Ona už WP nějakou dobu měla a dávala a dává, sem svoje díla. Tak jsem to na její popud zkusila a vděčím ji za to :o)

Jaká je tvoje nejoblíbenější knížka ?
Ann- Jako normální knížka? Hm… Vyrostla jsem na Kájovi Maříkovi, Malém Bobešovi… Přešla na Harryho Pottera, Narnii a skončila u knih od autorů, jako je například Agatha Christie, Jeffery Deavera, Stephen King… Knihy o H. Poirotovi jsou srdcovkou :o)

Jaké knížky se ty nelíbí ?
Ann- To je dost specifické. Asi nemám knížku, co by se mi přímo nelíbila. Když mě nebavila číst, přestala jsem…
Jak dlouho tu jsi ?
Ann- V únoru to byl rok :o)

Ví někdo že píšeš knížky ?
Ann- Ví to rodina, ale jen to, že píšu. Neznají obsah, ani neví, jak se na WP jmenuji…

Máš blok ?
Ann- Kdysi dávno jsem měla, ale už dávno jej nemám.

Chtěla bys ses nějak pochlubit svými knížkami nebo knížkou ?
Ann- Asi ne… Mám věrné čtenáře a za každého nového, jsem velmi ráda! Dělám si „reklamu“ sama, zmínkou o novém příběhu v kapitole, už nějakého psaného příběhu… Myslím, že pokud příběh někoho bude bavit, tak se k němu sám vrátí a třeba jej zrovna on sám, doporučí dál :o)

Spolupracovala si s někým se psaný knížek ?
Ann- Tady na WP ne. Jinak jsem psávala povídky právě s Petrou, každá kousek, druhá na něj navázala. Bylo to vtipné a celkově super :o)

Co tě přivedlo k tomu napsat něco o 'I Want you'?
Ann- Většinou nepřemýšlím ani o povídkách ani o kapitolách… Píšu, co mě zrovna v danou chvíli napadne. IWY zněla původně úplně jinak, měnila jsem ji za pochodu. A sepsala jsem ji jen tak… Během prokrastinace, místo učení se na zkoušky v zimním období…

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
Ann- Divný, hodně divný. Přemýšlela jsem, jestli se to vůbec uchytí a bude se to líbit. Ostatně, divné pocity mám pokaždé, když zveřejním nějakou novou povídku, nebo kapitolu, která podle mě nestojí za nic, ale nic lepšího nesplácám.

Jaký máš životní cíl ?
Ann- Přežít tuhle bláznivou dobu, ustát spěch světa, akceptovat hloupost lidí, dostudovat a mít vlastní rodinu.

Připravuješ nové knížky ?
Ann- Ano :o)

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
Ann- Zvláštní. Bylo divné vidět, že se to někomu cizímu líbilo :o)

Rozhovory (Uzavřené)Where stories live. Discover now