Zlatonka

40 5 0
                                    

Zlatonka

Co tě přivádí k čtení nebo-li psaný knížek ?
Zlat: Čtení mě baví. Odreaguju se a splynu s příběhem, tudíž nechám realitu stranou. Je to pro mě v podstatě druhý život, ten lepší.

Jsi spokojena se svými knížkami ?
Zlat: Myslím, že většina autorů je se svými knížkami spokojená jen chvíli, ale později v nich hledají chyby a nelíbí se jim. Takže ne, nejsem s nimi spokojená, ale dokonalá být nemůžu, to by nebylo zdravé :D

Skamarádila ses s nikým z Wattpadu ?
Zlat: Ano, několik přátel jsem našla, ale všichni jsou daleko ode mě, takže si píšeme jen na facebooku nebo tady na wattpadu.¨

Jak sis našla Wattpad ?
Zlat: Kdysi jsem byla na asku, kde jsme s přáteli hráli RP. Tam jsem si našla pár nových přátel a ti mi časem posílali své povídky, které psali na wattpad, a tak jsem si řekla, proč ne.. Ostatně.. Sama jsem měla své povídky napsané v různých sešitech a po papírech. Dost mi to pomohlo, aspoň se orientuju :D

Jaký je tvůj nejoblíbenější knížka ?
Zlat: Nejoblíbenější knížka.. To je těžké, když mám vybrat jen jednu.. Ale nejspíš bych řekla, že ta úplně nejoblíbenější bude Harry Potter a vězeň z Azkabanu (To kvůli Siriusovi a Lupinovi:3) Ale mám ráda i zbytek série a dál třeba i Percyho Jacksona nebo Vampýrskou Akademii.

Jaké knížky se ty nelíbí ?
Zlat: Rozhodně se mi nelíbí učebnice :D Ano, i to jsou knížky..

Jak dlouho tu jsi ?
Zlat: Jsem tu od 5. dubna 2015..

Ví někdo že píšeš knížky ?
Zlat: Samozřejmě.. Moji přátelé si ode mě občas něco přečtou, ale většinou je musím nutit :D

Máš blok ?
Zlat: Nemám. Chtěla jsem a jeden čas jsem měla, ale byly to jen zbytečné měsíce. Stejně jsem tam moc nepsala.

Chtěla bys ses nějak pochlubit svými knižkami nebo knížkou ?
Zlat: Nevím přesně, co tím myslíš, ale jsem si jistá, že stačí, když svoje knížky publikuju tady. Lidi si k nim vždycky nějak najdou cestu :)

Spolupracovala si s někým se psaný knížek ?
Zlat: Ne, zatím ne, ale ráda bych to někdy zkusila. Takže kdyby někdo chtěl, klidně se může ozvat, mám dokonce jeden návrh na spolupráci.

Co tě přivedlo k tomu napsat něco o 'Tajný ctitel'?
Zlat: Vlastně ani nevím, prostě jsem chtěla napsat příběh, který by byl tak nějak "záhadou" a byl by i romantický. A hlavně jsem chtěla napsat Dramione povídku :D

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
Zlat: Páni.. No.. Nepopsatelný!
Jaký máš životní cíl ?
Zlat: Životní cíl? To jsi mě zaskočila. Dřív jsem jich měla během týdne třeba i dvacet :D Ale teď opravdu nevím. Snad jen, abych byla šťastná a měla úspěch ve škole a později v práci.

Připravujes nové knížky ?
Zlat:Ano, několik ano, ale nemám zatím v plánu je zveřejňovat..

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
Zlat: Neskutečný. Oddechla jsem si, že nebudu autorka bez hvězdiček, ale zároveň jsem si říkala, jestli se můj první příběh bude líbit i dál :)

Rozhovory (Uzavřené)Where stories live. Discover now