MileyGees

22 2 0
                                    

MileyGees

Co tě přivádí k čtení nebo-li psaný knížek ?
Miley- Vlastně ani nevím :). Hodně mě inspirují kamarádi, ale občas mívám takové představy: Co by, kdyby. Prvně jsem si vymýšlela scénáře co by se opravdu mohlo stát, jen tak do bločku, a pak mě to přestalo bavit a vznikly moje první příběhy (Ty doufám nikdy nespatří cizí oči :D).

Jsi spokojena se svými knížkami ?
Miley- Ve směs ano, ale pořád mám nápady jak knihy vylepšit. Až svojí knížku dopíšu, hned se vrhnu na korekci a tak :).

Skamarádila ses s nikým z Wattpadu ?
Miley- Vlastně mě k Wattpadu přivedla má kamarádka, takželidi na wattpadu některé znám, ale zatím si s nikým aktivně nepíšu.

Jak sis našla Wattpad ?
Miley- Jak jsem řekla, dovedla mě k němu kamarádka @-Macouch-)

Jaká je tvoje nejoblíbenější knížka ?
Miley- Na wattpadu nemám nejoblíbenější knížku, je jich spousta :D. Pokaždé narazím na nějaký úžasný příběh a ten mě nepustí :).

Jaké knížky se ty nelíbí ?
Miley- Nemám ráda knížky s moc rychlým dějem. Je to až otravné vědět v první kapitole něco, co se mohlo stát až ve dvanácté. Takové moc uspěchané. Nebo takové ty příběhy typu: "Nazula jsem si své conversky a mohla jsem vyrazit za Dylanem." Takové moc ohrané.(Omlouvám se jestli je to někde v příběhu opravdu napsané :D!)

Jak dlouho tu jsi ?
Miley- Připojila jsem se 20. února 2016, to znamená že moc dlouho ne :).

Ví někdo že píšeš knížky ?
Miley- Ve všem mě podporuje můj taťka, sám mi občas dodává nápady a odvahu, přesto že na MARVEL nekouká :D.

Máš blok ?
Miley- Ne, ne. Všechny poznámky ohledně děje a postav mám zapsané v počítači.

Chtěla bys ses nějak pochlubit svými knížkami nebo knížkou ?
Miley- Asi ne :D. Už úplně vidím ten poprask kdybych chtěla někam například "vyvěsit" svou fank fikci na Avengers :D. Třeba potom až svojí knížku opravím, jinak opravdu asi ne. Jsem moc stydlivý tvoreček :D

Spolupracovala si s někým se psaný knížek ?
Miley- Maximálně tak s mým tátou, ale mám v plánu něco takového zpíchnout śe svojí kamarádkou :).

Co tě přivedlo k tomu napsat něco o 'Nemáš na vyběr'?
12. Miluju superhrdiny, ať od DC, nebo MARVELU. Každopádně jsem se zamilovala do těch zloduchů, kteří jsou vždycky tak jako zhrzení svým životem, nebo je žene pomsta. A ta žene i mojí hlavní hrdinku :). Všichni mi musíte dát za pravdu že nakouknout do hlavy zloducha a číst co přesně chce udělat. (Nejsem psychopat, opravdu ne :D!)

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
Miley- Opravdu hrozně jsem se styděla a hned jsem příběh zase smazala :D. Potom mi to ale nedalo a příběh jsem republikovala, protože mě zajímaly názory ostatních. Vždycky se ráda něco naučím :).

Jaký máš životní cíl?
Miley- Chtěla bych vystudovat střední, potom vysokou a chtěla bych se stát doktorkou :). I když s mým slabým žaludkem :O. Vlastně si nejsem úplně pořádně jistá, ale doktorka byla vždycky můj sen. Potom chci dvě zdravé děti a milujícího manžela .

Připravuješ nové knížky ?
Miley- Samozřejmně, mám spoustu nápadů, ale asi se jich málo uskuteční. Momentálně mám totiž v hlavě docela bordel, ale další knížka bude tedy nejspíš napůl s kamarádkou :) (viz. otázka 11.)

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
Miley- Úplná euforie, měla jsem elán kácet stromy a sázet nový. V tu chvíli jsem měla takovou radost že bych přeprala i Schwarzeneggera :D! Ale ta radost a se vždycky ozve s další komenářem a další hvězdičkou :)

Rozhovory (Uzavřené)Kde žijí příběhy. Začni objevovat