Mikyla4

35 4 0
                                    

Mikyla4

Co tě přivádí k čtení nebo-li psaný knížek ?
Miky- Už od malička, když jsem si hrála s panenkami, vymýšlela jsem si různé příběhy. Jako malá jsem ráda sledovala zamilované seriály a filmy ve kterých jsem si přehazovala děj, postupem času někdy ve dvanácti jsem to začala zapisovat, ale nebylo to ono. Spoustu let jsem si mých story ani nevšimla až jsem si jednou řekla, že to zkusím rozepsat i do dialogů a podrobněji. Nakonec se to docela i povedlo.

Jsi spokojena se svými knížkami ?
Miky- Celkově jsem, ale občas mě nějaká část nudí a tak se jí snažím nějakým způsobem rychleji a stručněji popsat. Každý by si měl po nějaké době svoje dílo přečíst a pokud to baví i autora, bude to bavit i ostatní.

Skamarádila ses s nikým z Wattpadu ?
Miky- Ano. Psalo mi hodně fanynek a fanoušků, kteří mě podporovali. Některé jsem si přidala i na Facebooku

Jak sis našla Wattpad ?
Miky- Už vlastně ani nevím. Původně jsem chtěla svoje díla publikovat přes nějaký blog, ale přes google jsem nalezla wattpad. Jsem nadšená, že něco takového existuje.

Jaká je tvoje nejoblíbenější knížka ?
Miky- Začínala jsem u knížek Lenky Lanczové. Později jsem se začetla do různých knih o drogách a sexu. Líbí se mi hodně knížek. Ale konkrétně z knihy ,,My děti ze stanice zoo" jsem nemohla ani spát. Padesát odstínů šedi mě nejprve vůbec nelákala, ale kámošky mě přemluvily, abych to zkusila a nakonec jsem přečetla i dvojku. Dal už mě to nebavilo. Přečetla jsem už hodně knížek, proto nemůžu napsat mojí top. Bylo by jich víc.

Jaké knížky se ty nelíbí ?
Miky- Neláká mě sci-fi a zombie. Nesnáším knížky, které jsou nepromyšlené, opakují se slova nebo mají pravopisné chyby. Zde na wattpadu je plno takových a odradí mě i story, kde je jasné dopředu, jak hrdina zareaguje nebo co se bude dít. Jinak teď už na čtení moc času nemám.

Jak dlouho tu jsi ?
Miky- Už ani nevím přesně jak dlouho, ale zhruba dva roky.

Ví někdo že píšeš knížky ?
Miky- Ví to dost lidí včetně mojí rodiny i přítele. Podporují mě a kdyby byla možnost pomohli by mi i s vydáním knihy. Jakmile jsem dala část přečíst příteli, byl nadšený a sem tam mi poradil i pár hlášek.

Máš blok ?
Miky- Ne, blog nemám. Původně jsem o něm uvažovala, ale publikovala jsem svá díla tady na wattpadu.

Chtěla bys ses nějak pochlubit svými knížkami nebo knížkou ?
Miky- Můj sen by byl vydat knížku, ale nemám tušení jak se to dělá. Chápu, že je trh přecpaný podobnými knihami, ale člověk zjistí, že je o ní zájem podle počtu přečtení. Není tu příliš knih s počtem přes 700 tisíc přečtení. Mám z toho velkou radost.

Spolupracovala si s někým se psaný knížek ?
Miky- Až na pár převzatých hlášek od přítele nebo bráchy, jsem se na knížkách podílela sama.

Co tě přivedlo k tomu napsat něco o 'Nemáš na výběr' ?
Miky- Inferno bylo story na dlouhou trať. Proto jsem v podstatě na každém rohu přemýšlela, co bude dál. Inspirovala mě spousta věcí z filmů, videoklipů nebo dokonce i sny. Zapisovala jsem si nápady na kus papíru a používala je v průběhu příběhu.

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
Miky- No nejhorší je to čekání. Pořád jsem sledovala, jestli už si to někdo přečetl a doufala jsem, že se to povede a někdo vloží pozitivní komentář. Bylo to pomalé a skutečný převrat se stal až u díla ,, Životní prohra" a dále ,,Inferno".

Jaký máš životní cíl ?
Miky- Kromě toho, že bych chtěla procestovat svět, postavit si domek a mít zdravou a spokojenou rodinu, tak bych ráda vydala knížku nebo pracovala v cestovní kanceláři.

Připravuješ nové knížky ?
Miky- Ano, jednu už mám rozepsanou a samozřejmě budu pokračovat. Bohužel už nemám moc času, protože se věnuju mojí čtyřměsíční holčičce a příteli.

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
Miky- Bylo to úžasný, ale ještě lepší je číst si ty kouzelné komentáře od fanoušků. Ta podpora mi hodně pomáhá a popohání mě dál. Děkuji všem!

Rozhovory (Uzavřené)Where stories live. Discover now