Rabia_Pasion

25 1 0
                                    

Rabia_Pasion

Co tě přivádí k čtení nebo-li psaný knížek ?
Rab- K čítaniu? Túha po dobrodružstve, po možnosti vedieť viac. K písaniu? Možnosť uniknúť do môjho sveta, do mojich snov, ktoré si vďaka písaniu navždy zapamätám.

Jsi spokojena se svými knížkami ?
Rab- Nie, samozrejme, že nie. Vždy je čo vylepšovať, meniť a prispôsobovať. Ak by som bola spokojná, zničilo by ma to a prestalo baviť. Je to najhoršia vec, akú by som v mojom pripade mohla urobiť.

Skamarádila ses s nikým z Wattpadu ?
Rab- Áno. Hlavne v minulosti. Sú tu ľudia, ktorých som uz stratila, no napriek tomu sú mi hlboko v srdci. Je to niečo, čo je len a len medzi nami. Naše tajomstvá.

Jak sis našla Wattpad ?
Rab- Je to už dlho. Samozrejme, že som somo ňom počula uz dávno, no nakoniec ma k tomu priviedli ľudia, známi, viac nepriamo ako cielene. Chcela som ho vyskúšať, odhodlať sa, keďže som písala aj predtým a vyšlo to.

Jaká je tvoje nejoblíbenější knížka ?
Rab- Reálne knihy sa nedajú hodnotiť ako najobľúbenejšia a potom tie ďalšie - záleží, ktorú číta človek naposledy, pretože tie predtým prirodzene zabúdame a pretvárame si ich podľa najintenzívnejších spomienok. Naviac aj vkus sa mení - pred rokmi by som odpovedala jednoducho, dnes to nejde, no tak či onak je pre mňa séria Joona Linna od Keplera a hlavne posledné dve knihy (Uspávač a Stalker) najprežívanejšími knihami, ktoré si stále ctím.

Jaké knížky se ty nelíbí ?
Rab- Vlastne prečítam čokoľvek, ak je to pútavé - dokonca aj klišé, no ide o autorov štýl a vedľajšie deje, záhady, na ktoré chcem poznať odpovede a čo ma presviedčajú pokračovať v riadkoch plných slov.

Jak dlouho tu jsi ?
Rab- Asi dva až tri roky... Viem len, že je to od jari, čo som tu.

Ví někdo že píšeš knížky ?
Rab- Nie. Okrem Wattpaďanov teda. Hoci myslím, ze moja mama niečo začína tušiť... Párkrát ma i prichytila a moje lži neboli dosť uspokojivé. Hádam to ešte ututlám.

Máš blok ?
Rab- Blok? Nie. Nikdy som nemala potrebu zapisovať si časti deja - načo aj, keď si to pamätám?

Chtěla bys ses nějak pochlubit svými knížkami nebo knížkou ?
Rab- Ja? Nie, nie. Som skromný človek a niekedy uvažujem, že by som ich mala zničiť a všetky záznamy spáliť. Myslím, že to aj mohlo ostať navždy skryté v mojom šuflíku.

Spolupracovala si s někým se psaný knížek ?
Rab- Bol o to pokus, to netajím, ale jedno skončilo lebo nik nechcel začať s prvou časťou a to druhé... Bolo tajné a asi nás to nenaplnilo.

Co tě přivedlo k tomu napsat něco o 'Ylmei: Meče mocných'?
Rab- Zberník Ylmei bol nápad, lebo mnohí nerozumeli slovám, termínom a iní chceli vedieť viac. No nejak sa to neujalo a myslím, že to dokopy rozklikol jeden človek.

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
Rab- Asi očakávanie. Každý chce poznať názor a ja nie som výnimka. Len si nie som istá, že tento pocit nezvädol ako nezaliaty tulipán.

Jaký máš životní cíl ?
Rab- Je ich veľa, no sú len moje. Najradšej si ich nechám pre seba.

Připravuješ nové knížky ?
Rab- Pripravených ích je veľa, hoci sa asi nikdy skutočne na wattpade neobjavia. Ani thriller ani scifi, nie som si istá, že mám dôvod a silu pokračovať ďalej.

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
Rab- Nepamätám sa. Možno šťastie? Pýcha? Skôr len očakávanie. Očakávanie kritiky.

Rozhovory (Uzavřené)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora