VictoriaNeu

41 6 0
                                    

VictoriaNeu

Co tě přivádí k čtení nebo-li psaný knížek?
Vic- Ráda tvrdím, že tužka a papír jsou klíčem a zámkem do úžasného světa fantazie. Bez knih by byl svět tak ošklivý... Já ani nevím, co mě k tomu přivádí, prostě psaní je mou součástí a nedokážu si představit ani den bez toho, abych si buď stranu nepřečetla nebo ji nenapsala.

Jsi spokojená se svými knížkami ?
Vic- Vždy se objeví něco, co by se dalo vylepšit, předělat, zdokonalit. Nikdo není dokonalý, že? Ale já jsem se svojí tvorbou spokojená. Vím, že můj styl psaní je trochu jiný, ale je to prostě můj styl a cítím, že každou knihou se zlepšuji.

Skamarádila ses s někým z Wattpadu ?
Vic- Se spoustou lidí. Wattpad je plný velmi vřelých lidí a já jsem byla poctěna možností poznat hned několik lidí blíže a nazvat je svými přáteli. Bez Wattpadu bych je nejspíš v životě nepotkala.

Jak sis našla Wattpad ?
Vic- Já ho nenašla. On si našel mě. Kamarádka mi založila web, profil na Facebooku i na Wattpadu a jen mi rozkázala: „Publikuj svá díly, nesmíš je nechávat v šuplíku!“ A tak činím, co mi poručila.

Jaká je tvoje nejoblíbenější knížka?
Vic- Mám dvě – Obraz Doriana Greye od Oscara Wilda a Stařec a moře od Ernesta Hemmingwaye. Vždy jsem zbožňovala dekadenci a Ztracenou generaci.

Jaké knížky se ti nelíbí ?
Vic- Nemám ráda horory. Mnoho let již žiji sama a nechci se sama doma bát.

Jak dlouho tu jsi?
Vic- Myslíš na Wattpadu? Rok a čtvrt. 2. dubna příštího roku to budou dva roky.

Ví někdo že píšeš knížky ? Vic- Věděl to můj muž, ví to má tchýně. Moje matka věděla o mém psaní na gymnáziu, ale teď nejsme v kontaktu, takže ta to neví. Někteří přátelé to ví a četli má díla.

Máš blok ?
Vic- Zajímavá otázka – pisatelský blok nemívám a doufám, že ani mít nebudu.

Chtěla by ses nějak pochlubit svými knížkami nebo knížkou ?
Vic- Každé své dílo považuji za své dítě. Ovládán ženou je mé prvorozené, proto k tomuto příběhu mám velmi vřelý vztah, i když bych ho paradoxně označilo jako jedno z mých nejhorších. Ovládána mužem je takovým vypiplaným dítkem. Gigolo si jde svou vlastní cestou. Lucius a Daniel jsou dvojčata, které je každé jiné a přeci stejné. Astarté je trpící dcera, se kterou jsem trpěla i já... Byli bychom tu velmi dlouho, než bych vyjevila své city ke svým „dětem“. Je na čtenáři, aby si k nim našel cestu.

Spolupracovala si s někým ve psaní knížek ?
Vic- Neměla jsem tu možnost.

Co Tě přivedlo k tomu napsat 'Ovládána mužem'? Vic- To, že jsem napsala Ovládán ženou. Cítila jsem obrovskou potřebu rozvinout příběh dál a proto jsem započala příběh Andrewa a Lauren. Pracovala jsem na něm velmi dlouho, ale myslím si, že se práce vyplatila.

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
Vic- Byla jsem nervózní. Bála jsem se, jak na to lidé budou reagovat, ale poté, co jsem obdržela první reakce, byla jsem nadšena!

Jaký máš životní cíl ?
Vic- Být šťastná a ráda bych jednou vydala knihu. Alespoň jednu, nemusí být slavná, ale chtěla bych ji vidět v papírovém vyhotovení.

Připravuješ nové knížky ? Vic- Právě pracuji na nové trilogii nesoucí název „Touhy“. Jedná se o tři příběhy, ve kterých budou hrát roli mužské nešvary – žárlivost, arogance a ješitnost. Snad to čtenáře osloví jako moje starší trilogie.

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
Vic- Já nevěděla, co to je. K Wattpadu jsem přišla jako slepá k houslím a svoji první hvězdičku jsem ani nepostřehla, ale mohu říci, že se nyní na ty malé mršky těším jako dítě na Vánoce.

Rozhovory (Uzavřené)Where stories live. Discover now