allialsch

35 3 0
                                    

allialsch

Co tě přivádí k čtení nebo-li psaný knížek ?
allia- Heh, co mě přivádí ke čtení knížek? Já nevím, nejspíš volno mezi školou a spánkem. Všeobecně mě povinná školní literatura vůbec nebaví a tady na Wattpadu si člověk může najít knížku která ho zaujme už od pohledu a nemusí za ní nic platit. *smích* K psaní? Ou.. Je to spíš v mé hlavě, protože si prostě nemůžu dovolit přestat v nejlepším okamžiku.Nevím, vůči ostatním mi to připadá nefér

Jsi spokojena se svými knížkami ?
allia- No myslím si, že jako většina lidí tady na Wattpadu nejsem úplně spokojená se svými knížkami. Možná bych je ocenila jako moje průměrné práce.

Skamarádila ses s nikým z Wattpadu ?
allia- Jasně. :) Asi s deseti holkama. Většinou se to semlelo tak, že mi napsaly ať se podívám na jejich příběh a už to jelo..Nechápu jak se nám to povedlo :D

Jak sis našla Wattpad ?
allia- Wattpad, wattpad, wattpad...V té době jsem ještě aktivně používala ask.fm a hodně lidí tam posílalo odkazy o příbězích. Stačil jeden klik a tahle stránka se ukázala jako jedna z mých teď oblíbených stránek.

Jaká je tvoje nejoblíbenější knížka ?
allia- Nejoblíbenější knížka... Je pro mě těžké jmenovat jenom jednu. Každá je něčím speciální. Ale tak asi od JoyMcGee trilogie KATE. A proč? Joy mi připadá strašně sympatická a líbí se mi její styl psaní. Hlavně jak to má všechno do detailu promyšlené.

Jaké knížky se ty nelíbí ?
allia- Všeobecně fanfikce o 5SOS a One Direction.( Docela sranda,když o nich píšu taky jednu knížku :D) A nevím jak vám lidi,ale příběhy se špatnou gramatikou se mi také špatně čtou, takže..... Takže tak no.. *stále vytlemená*

Jak dlouho tu jsi ?
allia- Asi od roku 2014. Ze začátku jsem ale pouze četla a podporovala ostatní. Přesně 15.5. 2015 jsem začala psát. Takže jsem tu už rok a něco :)

Ví někdo že píšeš knížky ?
allia- Ano. Rodiče a můj brácha. Často mu čtu novou kapitolu, která se ještě nedostala na Wattpad, abych věděla, jestli je třeba upravit. Opravdu se někdy překlepy strašně bavíme. Před týdnem to ze mě vypáčila i češtinářka na střední. Bohužel nevím jestli je to dobře, protože mi jako první úkol zadala ,, Napiš mi detektivku a povídku" Že já občas nemlčím. :D

Máš blok ?
allia- Každý by měl mít blok, kam si třídí svoje výplody fantazie. :) Já jich mám asi 7, všehovšudy. A z toho 4 naprosto popsané.

Chtěla bys ses nějak pochlubit svými knížkami nebo knížkou ?
allia- Stoupnout si pod svoje knížky a hlásit, že jsem je napsala já, není v mém stylu. Raši zůstávám anonymní. Nevím jak ostatní,ale v blízkém okolí se pohybuje spousta lidí, kteří čekají na jednu vaši chybu a vezete se. Wattpad mě zná jako Al nebo Alli a tak to zůstane :)

Spolupracovala si s někým se psaný knížek ?
allia- Ne,ale chtěla bych to na 100% zkusit. :)

Co tě přivedlo k tomu napsat něco o 'Who are you'?
allia- Svou roli v tom hráli Marvelovky. Who are you vlastně vznikl ze snu. :D Návrh jsem hodila na papír a vymýšlela název . Původně měl mít příběh malinko odlišný děj a jedna postava se měla zeptat hlavní postavy, co je zač. A to zase nezní tak hezky v češtině. Tak teda Who are you se mi zdála jako nejlepší alternativa. :)

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
allia- ,,Podejte mi někdo nějaký rum nebo vodku, nevěřím, že jsem tu příšernost zveřejnila." Měla jsem pocit, že jsem udělala největší blbost v životě. Fakt nekecám. :D Tu větu jsem opravdu řekla. :D

Jaký máš životní cíl ?
allia- Chtěla bych šířit radost kolem sebe. Chci aby moje rodina i já byla zdravá. Mým cílem je stát se úspěšnou vědkyní nebo učitelkou. Proto v příbězích využívám znalostí chemie. :D Prostě a zjednodušeně najít si práci, partnera a zařídit si domek se psem a dítětem. :)

Připravuješ nové knížky ?
allia- Ano. Budu pokračovat ve Who are you. Dále se můžete těšit na knížky Travel with me a Bunker: Occupation ( V překladu Bunkr: Povolání). :)

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
allia- Strašně milé♥. Byla jsem ráda, že si ten příběh vůbec někdo přečetl. :D

Rozhovory (Uzavřené)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora