Kathy990

23 1 3
                                    

Kathy990

Co tě přivádí k čtení nebo-li psaný knížek ?
Kat- Od malička jsem byla velice zvídavé a energetické dítě, nebyl teda problém pro mě naučit se číst. Malá holčička dychtila po něčem novém. Ke čtení mě vlastně přivádí... Já ani nevím, prostě když si sednete otevřete knížku a vdechujete vůni starých stránek, které prožily a viděly věci o kterých nemáte vůběc tušení. Je to zvláštní pocit. Zároveň u toho relaxujete a nemyslíte na nic jiného než na děj. Děj daného příběhu. Ke psaní mě přivedla ta svoboda a tolik možností. Jste pánem vlastní ( tak jak bych řekla) hry. Rozhodujete o osudu svých postav a to je na tom to zábavné a co mě baví. Hodně baví. Zamíchat osudy postav jako ledabyle zamíchat balíček karet. Slova jednoduše plynou zpod vaší ruky a mysl pracuje na plné obrátky. Takže proto asi ta svoboda a poznání něčeho nového mě k tomu přivedlo. Řekla jsem si: Proč nezkusit napsat svůj vlastní příběh?

Jsi spokojena se svými knížkami ?
Kat- No, spokojena. Stále se dá, co zlepšovat. Hned ze mě určitě špička v oboru nebude. Moje příběhy mají své mouchy a každý si v tom najde nějakou tu chybku, která se mu nelíbí. I já. Ale stejně moje příběhy bych nikdy neměla srdce vymazat. Ráda poslouchám nebo čtu názory ostatních, jak ty pozitivní i ty negativní.

Skamarádila ses s nikým z Wattpadu ?
Kat- Tady na Wattpadu je plno úžasných lidí. Jenže ve mně je asi chyba :D ups. S oblibou komentuji a občas mi nějaká zpráva příjde, nebo spíše oslovím někoho já ( věřte mi, že si předtím dávám hoodně velkou odvahu). Zatím jsem si něco jako přátelství nevytvořila, ale pár přátel tu znám a dotáhla jsem je sem já :D

Jak sis našla Wattpad ?
Kat- Tenkrát bylo moje upíří období (neříkám, že to období ještě skončilo). Hledala jsem nějaký příběh s upíří tématikou, v té době jsem četla hodně povídky a obdivovala holky, které dokázaly napsat kapitolu s 2000 slovy. Našla jsem to co jsem hledala a zároveň mě naštvalo, že mi to pořád hlásilo ať se koukám přihlásit, a tak jsem se zaregistrovala :) A neudělala jsem chybu!

Jaká je tvoje nejoblíbenější knížka ?
Kat- Momentálně moje nejoblíbejnější knížka je Marina od Carlose Ruize Zafóna. Ten příběh mě okouzlil. Odehrává se v Barceloně. Příběh plný záhad a … No nebudu prozrazovat :D Pak jsem si oblíbila Můří deníky od Rachel Kleinové. Je toho hromada a byli by jsme tu do večera, kdybych to měla všechno vyjmenovat a popsat. Každá kniha má své kouzlo a je jen na čtenářovi, jestli to kouzlo objeví a bude se mu líbit.

Jaké knížky se ty nelíbí ?
Kat- Přečtu téměř vše – Creepypasty, horory, romány, historické romány, dobrodružné, upíří atd. Zatím jsem nenarazila na knížku, která by se mi nelíbila. ( Omlouvám se předem) nemusím moc FF teda pokud jsou dobře napsaný, tak si ráda počtu. Kdo by však odolal FF podle vašeho oblíbeného seriálu?

Jak dlouho tu jsi ?
Kat- Jak dlouho tu jsem? Já ti ani nevím. Myslím, ale že to budou určitě už dva roky. Na podzim – v zimě dva roky. Přesněji registrovala jsem se někdy v roce 2015 v květnu.

Ví někdo že píšeš knížky ?
Kat- Ví to moje kamarádka, která tu má také profil a pak pár dalších důvěryhodných lidí. Rodina o tom něco tuší a myslím, že už to vědí. Překvapilo mě, že se žádné odsuzování nekonalo.

Máš blok ?
Kat- Blogů jsem měla vela. Teď mám blog, který mám uvedený i na profilu. Blogování mě naplňuje. Naplňuje mě, že si někdo čte moje výplody, stejně tak i u psaní.

Chtěla bys ses nějak pochlubit svými knížkami nebo knížkou ?
Kat- Pochlubit... Každý můj příběh mě nějak napadl a já nejsem moc ten typ, který by se vychloubal svou kůži na trhu.

Spolupracovala si s někým se psaný knížek ?
Kat- Nespolupracovala – ne přímo- spíše se radím, jak co a dál. S kamarádkou si říkáme své nápady a vždycky první strana ocení tu druhou. Solupráce bych se nebránila a musím se přiznat jsem strašný puntík na to s někým spolupracovat. Pořád bych do toho kecala a tak a hodnotila :D

Co tě přivedlo k tomu napsat něco o 'Five nights at Freddy's- fialová zkáza' ?
Kat- Přivedla mě k tomu hra a také skutečnost, že Scott C. Má pozoruhodné myšlení. Hru jsem hrála a začala moje závislost. Postavy si zamilujete takřka hned, i když jde o hororovou hru, já v animatronicích vidím ty děti kterými byly předtím než se stali roboty. A prostě purple guy forever!

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
Kat- Můj první pocit byl, že jsem si nevěřila. Panovala ve mně nejistota a pak postupně strach. Měla jsem chuť to smazat a zahrabat se do země. Časem strach vystřídala radost a blažený pocit z toho, že někdo čte vaší práci.

Jaký máš životní cíl ?
Kat- Můj životní cíl je mlhavý. Chtěla bych jít na práva, ale vím, že to stejně skončí uměleckého oboru. Obdivuji herectví a miluju hudbu. Pokud bych si něco přála, tak asi vystudovat psychologii a psát knížky.

Připravuješ nové knížky ?
Kat- Připravuji, připravuji a to hned několik své nápady si musím zapisovat jinak je to v pytli. Prozradím, že v jednom se bude děj točit kolem lesa ale dál už ani tečku ;) Nejvíce mě ale štve, že nové nápady přicházejí, ale kdo má pak dokončovat ty původní příběhy? Toť otázka mého života :D Věřím, že - a dávám slib – dokončení svých děl.

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
Kat- Měla jsem chuť vyskočit do stropu a probourat se k sousedům, roztrhat polštáře a vyjít ven utíkat na louku a vyřvat ze sebe tu energii, kterou to do mě vlilo. Samozřejmě jsem jen kolem sebe máchala rukama a lápala po dechu protože bych skončila, kdybych udělala ty výše napsané věci bych v Bohnicích. Vychutnávala jsem si tu sílu toho okamžiku.

Rozhovory (Uzavřené)Kde žijí příběhy. Začni objevovat