ElleMcDee

29 3 0
                                    

ElleMcDee

Co tě přivádí k čtení nebo-li psaný knížek ?
Ell- Čtení jsem si oblíbila už v první třídě takže mě to k němu prostě táhne jako malé děti ke zmrzlině :D se psaním jsem vlastně taky začala jen co jsem uměla všechna písmenka, protože mě bavilo vytvářet vlastní svět. Vždycky jsem byla trochu jiná něž ostatní, nemám bandu přátel, takže trávím čas s knihami :). Taky chci světu ukázat, že zlu se musí vzdorovat a že by nikdo neměl dovolit, aby ho změnilo.

Jsi spokojena se svými knížkami ?
Ell- Jak s kterými. Každé se toho dá hodně vytknout. Nemůžu být hned v nácti nejslavnější spisovatelka světa. Tak to prostě nechodí. Ale píšu pro sebe a pro lidi a pokud se to lidem líbí, jsem spokojená. Splnila jsem svůj cíl.

Skamarádila ses s nikým z Wattpadu ?
Ell- Ráda si píšu například s @NinTarant a občas pokecám s několika dalšími lidmi, ale já bych asi nikoho z internetu nedokázala nazvat svým "kamarádem". Musela bych ho poznat osobně. Ale Ninuška je mi opravdu sympatická! :)

Jak sis našla Wattpad ?
Ell- Řekla mi o něm kamarádka, která tu četla knížky, protože se jí nechtělo chodit do knihovny :D. Napřed jsem tu trochu tápala, ale teď už jsem se "zabydlela" a líbí se mi tu.

Jaká je tvoje nejoblíbenější knížka ?
Ell- Jednoznačně Letopisy Narnie! Myslím, že jsem trhla rekord v nejvíce přečtení jedné série. Jen ten druhý díl jsem četla asi osmkrát a to teď nelžu :D. Ta kniha mě příjemně zklidňuje a povzbuzuje. Pak mám spíš oblíbené spisovatele. Nejvíc ty z devatenáctého století!

Jaké knížky se ty nelíbí ?
Ell- Horory a upířiny fakt nemusím. Přijde mi to jako - s prominutím - hovadina.

Jak dlouho tu jsi ?
Ell- Hmmm... myslím, že to brzy bude rok. Někdy na začátku podzimu, ale nevím to přesně :)

Ví někdo že píšeš knížky ?
Ell- Moje kamarádka a bratranec. Rodina sice ví, že píšu, ale o wattpadu nemají (kromě mámy) ani potuchy. A mou tvorbu vlastně nikdy neviděli... slohovky nepočítám :D

Máš blok ?
Ell- Ano. Mám deník. Vedu si ho už dva roky a snažím se něco málo zapsat každý den, ale je pravdou, že občas je tam dvoutýdenní mezera.

Chtěla bys ses nějak pochlubit svými knížkami nebo knížkou ?
Ell- Ani ne :D jen chci říct, že při psaní knihy Šedý odstín jsem skoro brečela. Opravdu tím příběhem žiju. Doslova.

Spolupracovala si s někým se psaný knížek ?
Ell- Ne, ale chtěla bych to někdy zkusit, takže lidi, kdyby měl někdo zájem, víte kde se hlásit! :D

Co tě přivedlo k tomu napsat něco o 'Čokoládový kluk'?
Ell- Všude tu byly short story a jak jsem viděla, byly i oblíbené. Navíc jsem chtěla něco takového oddechového zkusit, takže jsem se do toho pustila. Už ani nevím, jak mě to napadlo, ale ta cukrárna je reálná.

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
Ell- Vzrušení. Třásly se mi prsty a když jsem si četla první komentář, rozbušilo se mi srdce. Čekala jsem víc kritiky, ale ono se to lidem líbilo... teď se za svou první knihu tady stydím. Ale tenkrát jsem na sebe byla ohromně pyšná!

Jaký máš životní cíl ?
Ell- Chci aby mě lidi měli rádi, ale hlavně abych já měla ráda lidi. Chci pomáhat a milovat, protože to je potřeba. A pokud se to povede, ráda bych vydala i nějakou tu knížku :) ale to je ještě hodně daleko. Hlavně chci ve zdraví doběhnout do toho správného cíle.

Připravuješ nové knížky ?
Ell- Ano. Dvě o válce a jednu sci-fi. Ale nejdřív chci dokončit Šedý odstín nebo se aspoň dostat na jednadvacátou stranu :D

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
Ell- Skvělý. Jásala jsem a skákala až do stropu. A co teprve když se počet hvězdiček zněkolikanásobil! (hrozné slovo :D)

Rozhovory (Uzavřené)Where stories live. Discover now