Dadinka77

56 2 0
                                    

Dadinka77

Co tě přivádí k čtení nebo-li psaný knížek ?
Dad- Upřímně, nikdy jsem na čtení moc nebyla. Vždycky jsem čuměla spíše na filmy nebo seriály, a tak...Ke čtení jsem se uchylovala v krajní nouzi. Ale pak přišel Harry Potter a já knihám úplně propadla. Psaní knížek mám tak nějak ráda od mala. Líbí se mi, že mohu žít ve světě někoho jiného a ne jen v tom mém nudném, kde není možnost pouhým prstem něco vykouzlit :).

Jsi spokojena se svými knížkami ?
Dad- Jak s kterou. Například nejsem moc spokojená s Vybranými, protože mi přijde, že jsem tomu věnovala málo času :/, ale se zbytkem celkem ano.

Skamarádila ses s nikým z Wattpadu ?
Dad- Skamarádila jsem se s Nikinka_17, s kterou si i píšeme přes Viber. Jinak musím říct, že je tu mnoho skvělých lidí, s kterými si někdy i píšu, ale kamarádství je pro to silné slovo.

Jak sis našla Wattpad ?
Dad- Upřímně dost zvláštně. Byla jsem na stránce Zpovědnice a jedna holka tam psala něco o tom, jak by chtěla vydat jednou svojí vlastní knihu a napsala tam, že píše na Watt. Já se samozřejmě hned mrkla, co ten Wattpad je a prostě ÁÁÁH. Našla jsem svou lásku, se kterou jsem denně v kontaktu.

Jaká je tvoje nejoblíbenější knížka ?
Dad- série Harryho Pottera samozřejmě :D, ale miluju také Nástroje smrti, Pekelné stroje, Labyrint atd. (prostě scifi a fantasy :))

Jaké knížky se ty nelíbí ?
Dad- Přímo NESNÁŠÍM fanfikce na JB, 1D atd. Proboha, už delší dobu jsem s prominutím nasraná, že Watt moří tyto knížky. Dále nesnáším ty samé klišoidní věci, které začínávají být fakt ohrané! (LIDI VZPAMATUJTE SE, ZAPOJTE PRO JEDNOU V ŽIVOTĚ TROCHU MOZEK, PROSÍM).

Jak dlouho tu jsi ?
Dad- Jsem tu od 28. 2. 2016. Nejhorší bylo, že hned jak jsem se dozvěděla o této stránce, jsem musela jet na lyžák, takže jsem byla vcelku naštvaná :D.

Ví někdo že píšeš knížky ?
Dad- Ano, moji rodiče, ale nikdy jsem jim nedala nic přečíst (bojím se, že mi z toho pokazí radost :)), moji blízcí přátelé to ví. Kamarádka si kvůli tomu i založila profil tady a často mi pomáhá, za což jsem ji neskutečně vděčná.

Máš blok ?
Dad- Momentálně ne! Ale bylo hodně chvil, kdy se mi vůbec nechtělo psát. Což se nesmí stát znovu!

Chtěla bys ses nějak pochlubit svými knížkami nebo knížkou ?
Dad- Hmmm, pochlubit, možnost zviditelnění :D. Tak kdybych měla vybrat dvě knížky z mé knihovničky, tak to asi bude Škola vyvrženců, což je začínající fantasy a musím říct, že jsem sama se sebou spokojená, jak jsem to vymyslela :). Druhou knihou jsou Bradavice mají Talent, což je parodie na HP očividně :), která měla zatím největší úspěch.

Spolupracovala si s někým se psaný knížek ?
Dad- Ne, zatím se mi nestalo, že bych vyloženě spolupracovala. Jen jednou jsem jedné holčině trochu pomohla s příběhem.

Co tě přivedlo k tomu napsat něco o 'Bradavice mají talent'?
Dad- Tak, Bradavice mají Talent vzniklo díky soutěži od Cherrywinkle. Téma zadání byl humor. Tak jsem se zapřemýšlela a hned jsem věděla, že chci, ať se to motá kolem Harryho. A pak, jak jsem se sprchovala, přišla myšlenka. Udělám z toho soutěž a bylo to :).

Jaký to byl pocit když si zveřejnila svou první knížku?
Dad- Byla jsem nadšená. Pořád jsem se tu chodila dívat, zda už tam mám nějaké přečtení XD. Bohužel, svou první knížku Výjimečných jsem už smazala, protože to bylo otřesně nepoutavě napsané a udělala z nápadu short story Vybraní :D.

Jaký máš životní cíl ?
Dad- Ráda bych procestovala svět a zažila dobrodružství jako Frodo Pytlík :D.

Připravuješ nové knížky ?
Dad- Ano, připravuju pokračování HP parodie a to Hon na Voldemorta :D, který vydám někdy v srpnu :). Ale mometálně se dost věnuju Škole vyvrženců, což mi zabírá neskutečně mnoho času.

Jaký to byl pocit dostat první hvězdičku?
Dad- Noo, skákal jsem až do stropu, usmívala jsem se jak blázen, který má demenci a prostě tak :D.

Rozhovory (Uzavřené)Kde žijí příběhy. Začni objevovat