Kapitel 65

295 8 1
                                    

Kapitel 65

"Farvel unger, vi ses snart" høre jeg Ulla sige, mens Thor, Krista, Karl og jeg står på rulletrapperne op mod security, i lufthavnen. Vi skal til Belgien, ned til Frank, Thors far. Jeg glæder mig. Jeg har idag været udskrevet i en måned, hvilket vil sige i morges var jeg til mit først måneds tjek og de kunne se det gik fremad. Jeg er begyndt at få det bedre med mig selv, og jeg spiser stort set normalt igen. Jeg er tilfreds med min vægt nu, jeg vil bare helst ikke meget højere op, end hvor jeg er nu.

Thor og jeg går rundt imellem alle taxfree butikkerne og venter på vi skal ned til vores gate og borde, der er stadig 2 timer endnu. Karl og Krista går for dem selv. Thor og jeg har valgt at tage en tur på mash inden vi flyver. Vi sidder nu og venter på vores mad, Thor skal have deres burger som han altid får og jeg skal bare have en omgang pomfritter.

Vores fly flyver om 20 min, så vi skal egentligt ned mod vores gate nu, men Thor og jeg holdte lige en kort pause på starbucks, da jeg lige skulle have en latté med til flyveturen. Og det er den jeg venter på nu. Jeg får min latte, og vi skynder os mod vores gate, som selvfølgelig er i den anden ende af lufthavnen. Da vi kommer til gaten sidder Karl og Krista allerede og venter på at komme ind.

Vi finder vores pladser, i denne flyver sidder man to og to så Thor og jeg sidder sammen og Karl og Krist sidder sammen. Jeg har fået vinduespladsen hihi.

Hele flyveturen sidder jeg og høre musik, eller snakker med Thor. Dog det meste af tiden lægger jeg op af Thor og høre musik.

Efter 1,5 time er vi landet igen, det var en hurtig flyvetur, og vi står nu og venter på vores bagage. Der går lang tid får kufferterne kommer, hvilket er røv irriterende, men da de endelig er kommet, får vi hurtigt fat i vores kufferter og går mod udgangen, hvor Frank står og venter på os.

Vi kommer ud og Thor løber hen til sin far, det er ret cute. De ser ikke hinanden tit, så forstår godt at Thor savner ham. Thor krammer sin far, hvorefter Karl og Krista gør det samme. Efter de har krammet går jeg over og krammer Frank hej, det er ikke akavet da jeg har mødt ham mange gange før. Thor og jeg har jo været venner siden vi blev født nærmest.

Vi sætter os ud i Franks bil og køre så ca. 1 time før vi kommer hjem til ham. Han bor i en udkantsby til Bruxelles.

Vi kommer hjem til Frank, og der er klokken ca. 18 så vi får lige lov til at pakke ud, og så skal vi spise. Vi skal på restaurant i dag. Jeg deler værelse med Thor, han har sit eget værelse hos Frank hvor jeg også kan være.

Vi er kommet hjem fra restauranten, vi fik rigtig lækker italiensk mad. Vi skal til at sove nu, og i morgen skal bare hygge hos Frank, bade i hans pool osv. Efter en lang og hyggelig dag falder jeg i søvn i Thors arme. 

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now