Kapitel 37

429 6 0
                                    

Kapitel 37

Jeg kommer ind i klassen, sætter min taske på min plads og går hen til Anthon, Thor, Nanna og Carlo, jeg krammer Thor og vi trækker os ind i et kys, bare et hurtigt kort kys. Vi trækker os og Thor tager sin arm rundt om mig. Vi står og snakker indtil klokken ringer, for der sætter vi os på vores pladser og derefter begynder undervisningen.

Vi har nu 10-Pause og vi sidder Nanna, Carlo, Anthon,Jacob, Ditlev og jeg i vores kantine og vi sidder alle klar med hver vores computer, til at købe billetter til Roskilde. Nu slå Kl. 10 og vi sidder alle klar, vi kommer op i kø på billetnet og sidder og venter. Vi har vidt forskellige numre. Jeg har nummer 743, Nanna havde nogle i 100érne og Jacob havde helt oppe i 2000érne så han kommer nok til at komme sent ind i forhold til os andre da han også var den der var længst bagud i køen.

Vi sidder nu i timen og jeg fik en billet, dog var jeg ikke kommet ind da timen begyndte, så jeg sad diskret og købte billet i timen, hvilket jeg opdagede flere af de andre også gjorde.

Vi havde alle fået billetter og vi havde også fri nu. Idag skal jeg værer sammen med Anthon, vi er på vej hjem til ham lige nu. VI er kommet hjem til ham og vi laver nogle toast og går så ned på hans værelse. Anthon spørg "skal vi se en film" jeg nikker og Anthon siger igen "du må godt vælge" hvorefter han rækker mig hans computer, jeg vælger A girl like Det er min ynglings film også selvom jeg begynder at tude hver gang! Vi sætter os i Anthons seng og starter filmen.

Vi er nu nået til det sted i filmen hvor jeg begynder at stortude, hver gang! Jeg græder under hele filmen, men jeg begynder at græde endnu mere nu. Anthon har sin arm om mig og aer mig for at "trøste" mig. Jeg kigger op på Anthon og ser han har helt våde øjne og er ved at græder. Selv om jeg græder begynder jeg at grine lidt da det er lidt sødt Anthon græder, jeg sætter filmen på pause og siger til Anthon "jeg troede ikke du var sådan et tudefjæs" Anthon bliver helt stille og svare efter "Ik normalt" han fortsætter meget lavt "Jeg kan bare relatere til den" jeg kigger spørgende på ham, hvorefter han siger "Ser du i starten af folkeskolen havde jeg de her to bedste venner, men da der kom en ny og mere smart dreng ind i vores klasse, gik mine venner over til ham og vendte mig ryggen. Det startede i 6. klasse og det var hårdt, ham den nye dreng var højere, mere moden og alle pigerne var vilde med ham. Så blev jeg alene og havde ikke nogle at værer sammen med. Også gik det bare værre og værre indtil jeg fik to bedste venner der hjalp mig, indtil de også vendte mig ryggen. Jeg havde en masse venner uden for skolen som fx. Thor og Teo. Det er også derfor jeg kom over på jeres skole nu." Anthon er helt stille og imens han fortalte historien, røg der også engang imellem en tårer eller to ned på hans kinder, jeg svarede ham ikke men trak ham ind i et langt kram. Jeg sagde så lidt efter "Hvorfor tror du det er min yndlingsfilm, som du sagde kan man relatere til den. Fra 0-3 klasse blev jeg mobbet og selvom det er mange år siden, husker jeg det tydeligt. Det stoppede først da Thor kom tilbage, forfra 0-3 kl boede han jo i Belgien hos sin far. Da Thor så kom tilbage syntes alle han var sej og når han var sammen med mig, var jeg jo også lige pludselig sej" jeg holdte en kort pause "Og dem der gjorde mig noget efter det, slog Thor, hvilket hjalp. Thor har altid passet på mig" det sidste sagde jeg med et lille grin. Anthon trak mig ind i et kram igen, han var så sød. Efter mig og Anthons samtale så vi filmen færdig. Efter snakkede vi og pjattede lidt igen for at komme i bedre humør, indtil jeg skulle hjem.

Jeg var kommet hjem og sad og lavede lektier, mens jeg hørte musik. Min mor kaldte "Skat der er mad" jeg gik nedenunder for at spise.

Vi har spist og jeg gik op for at lave mine lektier færdige, da jeg var færdig snakkede jeg med Thor. Vi snakkede om alt og intet.

Jeg havde gjort mig klar til at sove, da jeg sjovt nok skulle tidligt op og i skole imorgen. Imorgen skulle jeg værer sammen med Thor og jeg glæder mig self.

Kl er 6:30 og min mor har lige vækket mig, jeg tager noget tøj på og lægger en let makeup hvorefter jeg går ned og spiser morgenmad. Jeg pakker mine ting og går mod stationen, så jeg kan komme i skole.

Jeg når frem til skolen og i dag er jeg den første der er kommet, det er sjældent det sker. Jeg sad på min plads med min telefon, indtil nogle af de andre kom. Da Anthon kommer, går han over til mig og hvisker mig i øret "Kan vi ikke lade vær med at snakke om det igår" jeg nikker og smiler til ham. 

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now