Kapitel 63

274 10 1
                                    

Kapitel 63

"Så må du gerne tage hjem Caroline, vi skal bare have en underskrift fra en voksen værge der holde øje med du får mad" siger en læge, heldigvis var Ulla her, så hun skriver under. Jeg har aftalt med Ulla og Thor jeg tager hjem til dem og bor det næste stykke tid, for de kan holde øje med mig og for jeg ikke er alene hjemme. Mine forældre arbejder stadig hele tiden, og de var begge også kun at besøge mig den ene gang, for lang tid siden. Jeg har været indlagt i 24 dage. "husk du må ikke indtage nogen form for alkohol, mens du spiser de piller, vi gav dig. Hvilket vil sige den næste måned" siger lægen inden vi går. Fedt, midt i sommerferien hvor der er fester hele tiden må jeg ikke drikke, hvor det fantastisk.

Da jeg træder ud fra sygehuset føler jeg en stor frihed, jeg har ikke været uden for sygehusets mure siden den dag jeg blev indlagt. Jeg filmer en video til snapchat mens jeg går ud af døren, jeg fjerner lyden fra videoen, gør videoen sort hvid og skriver med en rød skrift Frihed og slår så videoen på my story.

Vi er nu kommet hjem og jeg lægger i Thors seng og putter med ham, det har jeg savnet. Vi har ikke rigtig kunne ligge og putte på sygehuset. Det er rart jeg er rask eller jeg er jo ikke rask. Jeg er bare på rette vej så jeg ikke behøves være på sygehuset mere. 

Hver dag skal jeg tage en pille med en masse proteiner i og en gang om måneden skal jeg også til tjek på sygehuset så de kan følge op på hvordan det går. Jo altså det eneste gode ved min spiseforstyrrelse er at jeg ikke får mens, jeg har ikke rigtig haft mens de sidste 3-4 måneder, det er rart. Dog eftersom jeg tager på får jeg det nok snart igen.

Jeg lægger i armene på Thor, da jeg kan høre min telefon plinger, som i at der er kommet en besked. Jeg tager min mobil som ligger på Thors natbord og ser jeg har fået en besked fra Anthon

Anth: Hey Caro <3  hvordan har du det? jeg så du er blevet udskrevet, vil du så ikke med til fest i aften?

Thor lægger bag mig og jeg kan mærke hans øjne mod min telefon, jeg vender mig rundt og kigger spørgende på Thor. "Du bestemmer" siger Thor og siger så hurtigt efter "Du kan jo altid nøjes med at drikke sodavand" Jeg nikker og skriver så til Anthon.

Mig: Jeg har det okay. Thor og jeg kommer, men grundet de piller jeg får må jeg ikke drikke alkohol så jeg holder mig til sodavand i aften.

Anth: Helt okay, glæder mig til at se jer hils Thor.

Jeg slukker min mobil og lægger den på bordet og siger så "Jeg skulle hilse fra Anthon" Thor smiler og siger så "Skal vi gå ned og tage noget mad, jeg er sulten" "øøhm jeg skal bare have et æble, jeg skal stadig lige vænne mig til at spise" de sidste 5 dage var jeg begyndt at få normal mad ude på sygehuset dog stadig, i små mængder. Det var meget bedre end da jeg fik de der proteindrik agtig noget.

Thor og jeg går nedenunder og Thor begynder at finde alt muligt frem fra køleskabet. Han tager en masse pålæg og nogle skiver rugbrød og dækker op på bordet. Jeg tager en tallerken og en kniv så snupper jeg et æble fra køleskabet. Thor sidder og spiser en masse, mens jeg lige så langsomt sidder og skære mit æble ud i små tern, som spiser en efter en. Langsomt. 


Undskyld jeg har været så dårlig til at opdatere her på det sidste men, jeg har haft en masse arbejde, lektier og andre ting jeg har skulle. Og jeg har heller ikke haft den største motivation til at skrive, men det regner jeg med at rette op på nu her igen. Så jeg snart kommer til at opdatere ofte igen. Og forresten tusind tak for  7k visninger <3

Bedste venner - eller?Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora