Kapitel 17

476 7 0
                                    

Kapitel 17

I dag var det lørdag og jeg havde aftalt med Nanna vi skulle ind på strøget, ikke for at shoppe da det fik vi gjort rigeligt i New York, men bare for at hygge lidt rundt. De sidste par dage har jeg også været meget ked af det pga. min mormor men jeg er begyndt at få det bedre igen, og jeg græder ikke mere.

Jeg havde gjort mig klar, jeg havde taget. et par sorte stramme bukser, et par sorte støvler på også en varm rød vinterjakke til at pifte outfittet lidt op.

Nanna og jeg havde aftalt at mødes omme ved stationen. Vores tog kom om ca. 10 min så jeg begyndte at gå der om nu.

Vi var nu kommet til nørreport station, og gik så ned af strøget. Nanna og jeg gik op på OC, for at få en kaffe. Vi havde fået vores kaffe og beslutter os for at sætte os udenfor selvom det er koldt, for det er der vi kan få de bedste billeder til Instagram. VI går ud af døren for at komme udenfor og der ser jeg Thor sidder med en af sine venner jeg ikke kender. da vi går forbi ham for at komme hen til nogle ledige pladser, vælger jeg ikke at sige hej til ham da jeg skal koncentrere mig om ikke at spilde min kaffe, da jeg er verdens mest klodset person. Jeg stiller min kaffe og går så hen til Thor, han så mig ikke før og han sidder med ryggen til mig nu, så jeg vælger at jeg vil give ham et chok. Thors ven kigger om på mig så jeg skynder mig at tage min finger op foran munden, som i han ikke skal sige noget og han lad heldigvis vær. Jeg sætter min mund ned til Thors øre og siger så BØH og Thor hopper op i et chok, både Thors ven og jeg begynder at grine vildt meget .Også siger jeg "Så Thor så fik du betalt for det ude i lufthavnen" Thor vender sig så om og først der ser han det er mig og siger så " Hej Carolina" og han kommer så hen og giver mig en krammer hvor efter han så spørg "mm Hvad laver du her" " Jeg er her med Nanna" svarede jeg og hentydet så hen til Nanna som sad ved et bord lidt længere væk. Thor vinker så ned mod Nanna også siger drengen Thor var her med så "Hva så Thor skal du ikke Introducere mig for din veninde der" Thor svare så "nåår jo selvfølgelig i har jo ikke mødt hinanden før, Men Anthon det her er Carolina, Carolina det her er Anthon" Jeg siger så "Når men hyggeligt at møde dig Anthon og farvel igen jeg skal ned til Nanna" Jeg krammer Thor farvel og Thor kysser mig på kinden.

Så sætter mig ned til Nanna. Da jeg har sat mig nede ved Nanna kan jeg høre ham Anthon sige "Nåår Thor en anden gang siger du lige til når du har scoret sådan en hot steg" Jeg kigger så over på Nanna og jeg kan se hun også hørte det og at hun er ved at dø af grine, hvilket ikke er godt da jeg selv er ved at grine så vi begyndte begge at grine lidt højt. For da jeg kiggede ned mod Thor sad både ham og Anthon og kiggede ned mod os og så begyndte jeg at grine endnu mere.

Jeg ligger i min seng og skal til at sove, da der pludselig popper en besked ind på min mobil. Jeg tjekker min mobil og ser det er en besked fra Thor hvor der står

Thor. Hvad var det der var så sjovt på OC Caro<3

Mig: Ik noget Thor, det var bare en af Nanna og jegs interne jokes <3

Thor: er du sikker <3

mig: Jaer hvad skulle det ellers være da?

( jeg lader bare som om jeg ikke hørte det Anthon sagde og det var det vi grinte af, det behøves Thor ikke at vide)

Thor: det var bare Anthon sagde noget om dig lige inden i begynder at grine så tænkte du havde hørt det <3

Mig: Hvad sagde han da <3

Thor: Ik noget så det går nok <3

Mig: Jo Thor jeg vil da gerne vide det, var det da dårligt <33

Thor: Bare rolig smukke han sagde intet dårligt om dig tværtimod ;) Men godnat også må drømme sødt <3

Mig: Godnat Tholle, du må også sove super godt også må du drømme rigtig sødt om mig, for så kan du jo kun drømme sødt :* 

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now