Kapitel 58

345 9 3
                                    

 Lægen sætter sig i stolen ved siden af min seng, samme stol som Thor sad i tidligere og sagde så "Vi skal have en vigtig snak nu, som du har fået afvide har du en slem spiseforstyrrelse og du har også en masse cutte har, hvilket vi skal have en vigtig snak om nu, da det er meget alvorligt" jeg nikker bare.

"En spiseforstyrrelse er en slem ting, som vi kan se har du anoreksi, hvilket er meget alvorligt. Vi vil over den næste stykke tid tage en masse psykologiske samtaler med dig omkring hvordan du har det og om hvordan du bliver rask igen og omkring dine cutte ar. Vi vil også prøve at få dig til at spise og hvis ikke du går med til det vil vi made dig gennem din sonde (Slangen man har gennem næsen)" jeg nikker forstående og lægen siger så igen "Fra imorgen af begynder vi dine samtaler, men vi skal prøve at have dig til at spise allerede i dag, det er vigtigt. Du vil også skulle blive liggende her på sygehuset indtil din vægt og dit indtægt af mad er stabilt, men hvis ikke det sker inden for den næste uge kommer du på vores psykiatriske afdeling hvor du skal bo" Der triller en tåre ned af min kind, da jeg ikke vil bo der og væk, men jeg ved ikke om jeg er klar til at spise. Jeg kan prøve, men jeg ved hvor lidt jeg skal spise, før jeg får kvalme. Jeg siger ikke noget, og lægen fortsætter så "Vi ses" også går han ud igen. Jeg tager hurtigt min telefon som lægger på bordet ved siden af mig, jeg går ind under messenger og finder Emil som jeg hurtigt ringer til, også selvom han ikke er online. Jeg ringer 1 gang, jeg ringer 2 gange, jeg ringer 5 gange indtil han tager den, jeg har brug for at snakke med ham Nu.

Helt forvirret lyder det fra Emil: Hej

Mig. Hej, kan du snakke?

Emil: Øhh, er det vigtigt?

Mig: Jaer, du husker nok vores aftale

Emil: To sek, jeg går lige et andet sted hen

Der går ca. 35 sek også lyder det igen fra Emil

Emil: Hva så Caro?

Mig: Ser du, jeg er blevet indlagt på sygehuset

Emil: Hvad er du?? 

Mig: Jeg ved ikke hvad der skete de sidste to dage har bare været lort, så jeg ville drikke min sorger og smerter væk, jeg ved godt det måske ikke var det mest smarteste, men det tænkte jeg ikke på der. Jeg drak så så meget, jeg faldt om og skulle til udpumpning . Sygehuset kunne så se jeg også havde en slem spiseforstyrrelse.

Emil: Forfanden Caro, når men det er da godt du kan få noget hjælp så.

Mig: Thor tog med på sygehuset og ved derfor at jeg har spiseforstyrrelse også fandt de også mine cutte ar på maven, men det ved jeg ikke om de har fortalt Thor det. Men han vil snakke med mig når jeg var færdig med at snakke med en læge.

Emil: Hvad sagde lægen?

Mig: At de ville tage psykologiske snakke med mig om min spiseforstyrrelse og cutting og så ville de have mig til at spise sjovt nok. Og hvis ikke jeg begyndte at spise ordentligt og min vægt kom op, vil de rykke mig til deres psykiatriske afdeling hvor jeg så på en måde skal bo

Emil: Der er ikke nogle der magter at bo sådan et sted så tager du dig sammen og spiser, jeg ved du kan!

Mig: Jeg får bare ekstrem kvalme af bare en bid mad

Emil: bare prøv lidt af gangen så hjælper det sikkert, ellers så ring så kan jeg komme når du skal spise. Men snak med Thor, han skal nok støtte dig ellers er en han en dårlig kæreste

Mig: Tak, jeg må nok hellere skrive til Thor han kan komme igen så, men tak for hjælpen

Emil: Bare ring hvis der er noget, vi ses

og sådan sluttede vores samtale

Jeg synes det er mærkeligt på en måde sådan at snakke med Emil, men der er ingen andre der kender til noget af det så jeg kan ikke rigtig snakke med andre om det, selv Nanna ved det jo ikke engang. Jeg har lyst til at skrive til alle både Nanna, Teo, Anth og Thor altså mine bedste venner. Så de kan hører det hele samtidig, men tror det er bedst at fortælle det til dem alle hver især, man kan ikke altid bare tage den nemmeste løsning.

Jeg skriver til Thor og meget hurtigt svarer han at han er på vej, nu skal jeg bare tage mig sammen og fortælle ham hele historien. Jeg håber ikke han bliver sur, jeg må bare huske tydeligt at sige han absolut ikke har noget med det at gøre, flere gange. For Jeg har ikke brug for Thor bliver sur på mig for hvis vi bliver uvenner tror jeg ikke at jeg kommer til at have nemmere ved at kunne spise.

Thors synsvinkel

Jeg er på vej i toget, jeg er nervøs for at hører hvad Carolina vil sige, jeg er bange for jeg har gjort noget. Medmindre det hele er min skyld skal jeg huske at bakke hende op i alt det her, jeg har haft lyst til at tage hjem til Anthon og fortælle alt og snakke med ham om det, siden jeg tog ude fra Caro, men han er på ros plus det er nok bedst først at snakke med ham efter jeg har hørt hvad Caro siger. Det er det, alle mine venner er på Ros, og Caro er på sygehuset. Nu tager jeg mig sammen og får snakket med Caro også er det vigtig jeg hjælper hende, passer på hende og støtter hende i hvad end hun nu vil. 

Det skal lige siges jeg ved ikke hvordan man behandler spiseforstyrrelse og om det jeg har skrevet her aldrig ville ske rigtigt hvis man bliver indlagt osv. så jaer dont judge :)) 

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now