Kapitel 6

552 9 0
                                    

Kapitel 6

VI sidder stadig i flyet og jeg skal lige have mine telefon men jeg kunne ikke finde den så jeg kiggede forvirret rundt indtil Thor sad med den og siger så  er det den her du leder efter smukke" jeg svarede hurtigt "ja" og tog den ud af hånden på ham. Det var ikke så godt Thor havde haft min telefon hvad hvis han havde været inde og læst mig og Nannas beskeder han har jo finger touch på min mobil, men jeg åbnede op for min mobil også samtidig hviskede Thor i mit øre " jeg vidste du kunne lide mig" og kyssede mig så på kinden jeg tænkte bare fuck og spurgte ham "øh hvad mener du" han begyndte bare at grine og svarede " det ved du godt" "Øhm nej Thor jeg ved ik hvad du mener " svarede jeg han smilte bare kækt også lagde Thor hans hoved på min skulder så han kunne se hvad jeg lavede på min telefon. jeg sad bare og svarede dem der havde sendt mig snaps og det endte med Thor lå nede i hjørnet af hvert billede og samtidig med det begyndte vi at lande hvilket jo så sige vi snart er der.

Vi var nu landet, havde fået vores kufferter, kommet ud til vores hotel og fået vores værelser, mig og Nanna havde fået et fantastisk værelse med udsigt til Time Square i det hele taget var hotellet fantastisk det lå midt inde byen midt på time square. Vi havde fået lov til lige at pakke ud i en halv time og så skulle vi alle mødes i lobbyen da klokken kun var 15 i NY. Så vi skulle lige gå lidt rundt og se området vi boede i hele klassen, hvor vi så bagefter skulle spise sammen og så havde vi ellers fået lov til at gå rundt i området på egen hånd. Sådan gik aftenen den gik faktisk meget hurtigt jeg gik bare rundt med Nanna også da vi selv måtte gå startede vi vores store shoppe marathon. Allerede den aften fik vi brugt for mange penge ups men vi havde det fedt og det var ikke hver dag vi kunne få lov til at shoppe på time square og forresten havde vi også sparet op i lidt over et halvt år. Jeg havde været inde i Foot locker, hvor jeg fandt de fedeste sneakers, jeg har en kæmpe kærlighed for sko og jeg fandt virkelig mine drømme sko så det var fantastisk, dog var det nok ikke det sidste par sko jeg ville få købt på denne tur hvis jeg kendte mig selv ret.

Nanna og jeg var kommet hjem på vores værelse, vi satte og i hver vores seng. Jeg sad med min mobil for at tjekke de sociale medier. Jeg gik ind på min kamerarulle for jeg ville se om der var nogle af de billeder jeg havde taget i løbet af dagen der ville passe til min Instagram, jeg gik rigtig meget op i at have en pæn Instagram. Jeg opdagede så at Thor havde spamet min mobil med billeder af ham fra da jeg sov i flyveren, der var også nogle billeder af os samme hvor jeg lå op af ham, det var ret cute hahha. jeg tog et Screenshot hvor man kunne mange af billederne sådan af kamerarullen ( håber i forstår) og lagde på min private instagram med teksten " ik fald i søvn når din mobil ligger frit tilgængeligt @thorfarlov". min private Instagram elskede jeg, den var fyldt med en masse sjove og ikke mindst grimme billeder, jeg kunne ligge alt op på den for det var kun mine bedste venner der så hvad der var der inde. Efter jeg havde lagt det op på min private fandt jeg det perfekte billede til min offentlige IG det var et billede ud over nogle bjerge oppe fra flyvemaskinen og skrev "On the way" også taggede jeg Nanna på billedet.  Efter denne dag var jeg nu så træt pga. jetlag at jeg gjorde mig klar til at sove, jeg lagde mig i min seng og sov meget hurtigt.


Endelig skriv en kommentar eller giv historien et like <3

Bedste venner - eller?Där berättelser lever. Upptäck nu