Kapitel 48

356 9 2
                                    

Kapitel 48

Jeg vågner ved en ligger og nusser mig på ryggen, jeg åbner langsomt øjnene og kigger til min venstre side, hvor jeg kan se Thor ligger og jeg kan se at det er ham der nusser min ryg, med en hæs og træt stemme lyder det fra Thor "Godmorgen smukke" Jeg svare ham ikke men lægger mig over til ham og kysser ham, da vi har trukket os fra kysset spørg Thor undrende "Hvorfor har du bandage om maven" den første tanke der går gennem mit hoved er bare fuck, jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal svare, jeg kan jo ikke sige hvad der virkelig er galt, jeg tænker kort og ud stammer så "øhm øhm jeg slog min mave den anden dag" og lige efter jeg havde sagt det kunne jeg selvfølgelig godt hører hvor dumt det lød Thor grinte lidt og sagde så "Du er da også verdens mest klodsede person" Jeg griner med ham, men jeg kan sagtens mærke at når jeg strækker min mave som jeg gør når jeg griner, føltes det som at min mave river sig hver sin vej.

Jeg tager min telefon og ser klokken allerede er 12, så jeg skifter mit tøj fra mit nattøj til en løs og let buksedragt, og går så ud af teltet med Thor lige bag mig. Vi satte os ud i stolene på fællesarealet hvor Carlo, Man, Jose, og Anthon også sad. Vi sidder og snakker og hygger lidt, langsomt kunne vi høre rumsteren fra de andre telte. Da alle er kommet ud af teltene og stået op,  beslutter vi os for at gå ned mod madvognene. Vi går i en kæmpe flok ned mod madvognene jeg går hånd i hånd med Thor, de andre snakker frem og tilbage, men jeg går mest i mine egne tanker og tænker over en undskyldning for ikke at spise noget mad. Da vi når ned til vågnende med mad stiller de fleste sig i kø til at købe en burger, rigtigt roskilde morgenmad. Anthon og Jose stiller sig ved kebab vognen, resten ved burger stedet og jeg kigger bare rundt og undre mig over hvad jeg skal. Jeg ser en lille bod med slush ice og får derefter lyst til det, jeg skynder mig over at køber en slush ice og sætter mig så ind til et bord i midten hvor Teo sidder. Teo sidder med en burger og så kommer jeg med en slush ice. Jeg sætter mig ned ved siden af Teo og han spørger så "Skal du ikke have noget mere mad" Jeg trækker på skuldrene og svare så "jeg er ikke rigtig sulten" han nikker svagt med hovedet og går så i krig med sin burger igen. En efter en sætter de andre sig ved bordet og vi sidder bare og snakker videre, der er også flere af de andre der spørger indtil om jeg ikke skulle have noget mere mad, men hver gang svarede jeg bare det samme "jeg er ikke sulten". Efter de her ca 2-3 måneder uden voldsomt meget mad har jeg vænnet mig til ikke at spise så meget, så jeg er faktisk ikke engang sulten, og hvis jeg bare får det lidt mad bliver jeg hurtigt mæt ellers så får jeg kvalme.

Vi sidder nu i campen og vi sidder bare og snakker og drikker lidt, vi er på roskilde så vi drikker næsten hele tiden. Om lidt har vi snakket om vi skal gå mod Orange Scene og hører musik, der kommer ikke nogle kunstnere vi kender, men vi vil bare op og feste og hører noget musik. Først imorgen kommer der noget vi kender igen, der kommer Scarlet og spiller og der har munke skaffet os backstage og ja det fangirler jeg lidt over, altså Emil er sådan rimelig meget bae ik, men det er der ingen der ved og Thor vil bare blive jaloux ligesom i New York haha. Men det er først i morgen så nu glæder jeg mig bare til i morgen, men nu skal vi gå ned til Orange. Vi går i en klump og jeg går og fletter fingre med Thor og går hånd i hånd med Nanna i den anden hånd, og i hendes anden hånd går Carlo. Inden vi er nede ved Orange Scene køber vi en bakke med drinks og shots og stiller os så ved et af de borde der er et stykke væk. Vi står helle gruppen og drikker og hører det musik der bliver spillet på scenen, vi kender det ikke, men det er sjovt nok. Vi står det meste af aftenen og drikker og hører musik, til sidst er vi godt fulde alle sammen og vejen tilbage til vores telte er lang. Vi kan ikke huske vejen, vi er helt væk alle sammen, ingen af os kan gå på vores ben, så vi vælter rundt og fare vild hele tiden, men vi har det sjovt og det er det vigtigeste. Efter vi nok havde brugt nok 2 timer på at finde rundt og klokken var 3 ca. var vi kommet tilbage til vores lejr. Vi satte os drak en breezer eller 2 eller 10 mere. Først da solen er ved at stå op igen, går vi i seng, vi er godt fulde og trætte alle sammen. Jeg går i seng før Thor så da jeg kommer ind i teltet vælger jeg at tage plastret af mine lår, det gør ret ondt da jeg prøver at hive plastret af, men det går. Jeg tager bandagen af min mave og tjekker man ikke kan se noget, man kan selvfølgelig godt se nogle ar og lidt sår, men ikke noget jeg tror folk lægger mærke til. Da jeg har taget bandagen af trækker jeg en af Thors t-shirts over hovedet og hopper i mine natshorts og lægger mig så under min dyne og prøver at sove. Jeg har kunne lige lagt mig da en fuld Thor hopper op på vores luftmadras og inden jeg når at sige godnat er han allerede faldt i søvn, hvorefter jeg også sov hurtigt.

Jeg håber i syntes om mine kapitler har fra Roskilde og i det hele taget, jeg kan ikke finde ud af om i syntes det nogle gange bliver lidt for kedeligt, men så må i endelig skrive. I må også meget gerne skrive hvis der er noget i syntes jeg gør godt, for så kan jeg altid gøre mere af det.

Btw Har i set boisboys murchet er ude. Jeg har allerede købt mit og jeg kan ikke vente på det skal komme!

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now