Kapitel 38

441 7 1
                                    

Kapitel 38

Skoledagen er slut og Thor og jeg er på vej hjem til Thor, vi går hånd i hånd. Vi kommer hjem til Thor og sidder oppe på hans værelse og snakker, det banker på døren og Ulla kommer ind og siger "Hej unger, skal jeg lave noget mad til jer" Thor svare "Ja tak mutti" og så går hun ud igen. Thor og jeg sidder bare og snakker og kysser lidt en gang imellem, da Ulla kommer ind med noget mad, i munden på hinanden siger Thor og jeg samtidig "Tak". Thor og jeg sidder og spiser maden som Ulla kom med imens vi ser skam, jeg havde fået overtalt Thor til at vi skulle se skam, han aldrig havde set det og jeg ikke syntes han skulle gå glip af det.

Jeg er nu kommet hjem og jeg sidder i min seng og Snapper med Thor, han sidder stadig og ser skam, han er blevet helt opslugt af det hvilket jeg synes er ret sjovt. Jeg sidder også og skriver lidt med Teo, hvilket er ret hyggeligt da jeg ikke har snakket så meget med ham på det seneste. Engang var vi virkelig tit sammen, fordi vi er jo naboer så det tager ikke lang tid at komme over til hinanden. Faktisk har vi også værelse overfor hinanden hvis man kan sige det, når jeg stå i vinduet over mod Teos hus kan jeg se lige ind i Teos værelse, så vi plejer altid at vinke godmorgen og godnat til hinanden.

Jeg spiste aftensmad ved Thor så jeg skal også til at i seng da jeg jo skal tidligt op imorgen og i skole. Jeg tager mit nattøj på, hvilket bare er en af Thors trøjer, jeg børster mine tænder, renser min makeup af og så stiller jeg mig over i vinduet så jeg kan se over til Teo, jeg kan se han sidder og gamer jeg smiler lidt af hvor stalker agtigt det egentligt er, også ligger jeg mig til at sove. Jeg kan ikke rigtig sove da jeg tænker på mig og Anthons samtale igår, jeg havde aldrig troet Anthon var den der blev mobbet eller holdt udenfor, han var jo også med i pendlerkids og af hvad jeg har hørt blev det da meget stort, så tænker jeg da man gerne vil være sammen med ham. Jeg overtænker alting, hvilket vil sige jeg bare ligger og tænker og tænker på alt lige nu. Det er lidt mærkeligt hvorfor alle tankerne kommer til mig nu, og ikke igår da det jo var igår det skete, men nu lægger jeg bare og tænker og tænker. Jeg begynder at græde, rolig og lydløst ved tanken om hvor dårligt Anthon havde haft det, også hvordan det var da jeg selv gik igennem mine mobnings år. Dog glemte jeg eller det var nok mere bevidst at sige til Anthon igår da vi snakkede om det, at jeg stadig så småt blev mobbet. Ingen ved det, hvilket også er bevidst, det er ikke så meget, det er mere engang imellem hvis jeg går alene, så kommer Ida eller Amalie med nogle onde kommentere og de skriver også til mig via de sociale medier nogle gange, de skriver blandt andet at jeg har ødelagt deres liv eller at jeg bare burde dø. Jeg ved ikke hvad jeg har gjort dem, og det gør også ondt at få de beskeder. En anden hemmelighed er at jeg cutter eller jeg gjorde, der var en periode i 7-8 klasse, hvor det var rigtig tit jeg fik de beskeder og kommentere, og der fandt jeg bare ud af det hjalp. Det er dumt jeg ved det, men det hjælper mig det får mig til at få smerten et andet sted også "tilfredsstiller" det mig, det lyder dumt, men jeg føler alt det er bedre bagefter jeg har gjort det. Ingen ved det, ingen har opdaget mine ar, da jeg har cuttet steder andre folk normalt ikke ser også regner jeg heller ikke med at der er nogle der skal vide det. Jeg gør det heller ikke mere kun engang imellem når jeg virkelig har det dårligt, dog er det også sjældent efterhånden, sidst jeg fik en besked var 2 uger inden vi tog til New York. Jeg tager min telefon op for at se hvad klokken er, den er allerede 2 og jeg skal tidligt op imorgen, rip skoledag og imorgen har jeg først fri halv 4 så det jo pisse godt.

Jeg vågner kl 7:35. hvilket er lidt for sent, eftersom jeg skal have gjort mig klar og  værre oppe ved mit tog om 5 min. Det seneste tog jeg kan når, for at komme i skole til tiden går om 18 min, hvilket heller ikke er meget tid, men jeg skynder mig. Jeg skynder mig op af sengen og tager noget tøj på, eftersom jeg stadig er i dårligt humør efter alt min tænkning i går/nat tager jeg bare en stor sort hoodie på og et par sorte joggingbukser, jeg sætter mit hår op i en messy knold. Jeg skynder mig at pakke mine ting, og tager min telefon i det samme som jeg går ud af døren da jeg var ved at glemme den. Jeg skynder mig ned mod stationen da mit tog kører om 7 min og det tager 7 min at gå der ned. Så typisk som det skal værer når jeg ikke mit tog, hvilket vil sige jeg kommer for sent i skole.Toget kørte lige da jeg kom ind på stationen, og næste tog går først om 13 min. Mit tog kom og jeg er nu på vej mod skolen, klokken ringede ind for 8 min siden og jeg er der om 5 min. det er jo pisse godt. Jeg når skolen og skynder mig ind mod min klasse. Jeg går ind i klassen og min lærer kigger surt på mig, jeg ignorere det og går ned mod min plads. Det bedste af det hele er vi har verdens sureste lærer lige nu, hun går ned mod min plads og spørg så højt i hele klasse "Hvorfor kommer du så forsent Carolina" og hun lagde ekstra tryk på mit navn jeg svarer bare hurtigt "jeg sov over mig" og hun kigger surt på mig og svare endnu mere surt "det sker ikke igen." og vænner sig hurtigt om og går op mod tavlen.

Jeg ved godt jeg ikke lige har opdateret hverdag, som jeg ellers gjorde en årrække og det kommer jeg heller ikke til det næste stykke tid, da jeg har en masse ting jeg skal. Så jeg ved ikke hvor meget jeg kommer til at opdater de næste 1-2 uger,  men håber i bliver ved med at følge med <3

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now