Kapitel 33

420 10 1
                                    

Kapitel 33

Det er den 31. December, hvilket vil sige det er nytår. Jeg har lige spist middagsmad og om ca 2 timer kommer Nanna også skal vi gøre os klar sammen, inden vi skal over til Thor at spise og hygge os inden vi skal til fest. Jeg valgte at tage mig et karbad inden, så nu sidder jeg i mit karbad og ser skam.

Jeg er lige gået op af mit karbad og tørret mig da jeg kan hører en gå ind af min dør, jeg tager et håndklæde om mig og går ud i gangen, jeg kan se det er Nanna hvilket jeg også regnede med at det var.

 Vi sidder oppe på mit værelse og er igang med at gøre os klar, imens vi hører noget musik. Vi danser rundt og synger med på musikken, imens vi gør os klar Nanna spørg så "Har du hørt Maxis kusine skal med til festen, hun er fra Jylland og er på "ferie" ved ham" jeg svare lidt undrende "nej det har jeg ikke, kender du hende?" Nanna svare "Stødte ind i hende og Maxi igår, og hun virkede meget sød, men hun er lidt anderledes men det gør jo heller ikke noget" jeg svare så smilende "ej det skal nok blive hyggeligt så kan vi få snakket med hende også, for der kommer sikkert mange vi ikke kender og hun kender nok ik rigtig nogle"

VI var nu færdige, jeg havde min sorte kjole på jeg købte i fredags, mine røde toga pulla støvler og en meget festlig makeup der bestod af en øjenskygge i champagne nuancer og en perfekt winged eyeliner, et par falske lidt mere dramatiske øjenvipper og en skarp kontur men en highlighter der var lidt overdrevet men ikke for meget også nogle nude læber fra mit elskede Kylie lip kit. Nanna havde et mere hverdags look dog mere mere highlighter også helt røde læber, som så vildt godt ud til hendes Hvide kjole og så havde hun et par røde stiletter, da hun var ret lille havde hun ofte høje hæle på til arrangementer. Vi var nu helt klar og gik så mod Thors hus.

Vi var ved Thors hus og bankede på, en fkn lækker Thor kommer ud og åbner døren. Thor har et jakkesæt på der virkelig klæder ham, også er han bare lækker som altid. Han åbner og giver mig elevatorblikket og siger "Wauw" også står han helt mundlam. Jeg kan se bag Thor der står Carlo, Nanna var gået ind til ham så nu står du bare og kysser. Thor står stadig bare med åben mund, jeg griner lidt af ham og går så hen og giver ham et kys og går så ind forbi ham, da jeg er kommet lidt foran kan jeg mærke at jeg får et kæmpe slag i røven, jeg kigger om og ser Thor smiler tilfreds jeg siger så et kort "av" for den sad ret godt, så det gjorde lidt ondt Thor smiler bare og siger "Jeg kunne ikke lade vær" jeg griner og ryster på hovedet af ham. Thor kommer så bagfra og krammer mig og giver mig et kys på kinden og hvisker i mit ører "Du er altså røv lækker, nu skal jeg holde øje med dig så ingen af de andre drenge kommer og tager dig" jeg griner lidt af den sidste bemærkning og svare "Tak og ilm jeg kan jo heller ikke have de andre piger går efter dig" Thor drejer mig så rundt så vi står ansigt mod ansigt og så trækker han mig ind i et langt blidt og romantisk kys. Vi stopper først da vi kan hører Carlo råbe "Hello i to turtelduer der er mad". Vi går så hen til bordet og spiser og drikker vi lidt champagne til for at komme i nytårsstemning og også for at få lidt indenbords inden vi skal videres til fest. Vi har siddet og snakker og fået spist nu og kl er ved at være 22:30 så vi begynder at gå mod Maxis hus. Vi er alle lidt beruset men vi kan sagtens tænke og ikke mindst vi kan sagten gå. Vi er nu ved Maxis hus og går op mod hans dør så vi kan komme ind til festen. Bare her ude på vejen kan vi hører en masse mennesker og ikke mindst høj musik. 

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now