Kapitel 29

394 4 0
                                    

Kapitel 29

Jeg kunne høre det bankede på døren så jeg tog min taske over skulderen og gik nedenunder. Jeg åbnede døren der stod Thor, jeg krammede og tog så mine sko og jakke på, sagde farvel til mine forældre og så gik vi. Vi gik på vej ned til big bens og jeg kunne pludselig mærke Thors hånd i min, jeg kiggede på ham og smilte, han spilte igen og sagde "Jeg giver ikke slip på dig" og blinkede til mig, jeg klemte hans hånd og vi gik videre. Vi sad nu på big bens og spiste pizza mens vi snakkede.

Vi er kommet hjem til Emma, hvor vi sidder og hygger imens vi drak lidt, men ingen er særlig fulde.Det er rigtig hyggeligt, Anthon spørg så "skal vi ikke lege jeg har aldrig" og alle er egentligt med på det. Vi får hældt en masse shots op og så går vi igang, jeg sidder ved siden af Thor og vi holder stadig i hånden han har ikke sluppet den siden han tog fat i den tidliger. Vi havde nu spillet i et godt stykke tid og folk var blevet ret meget mere fulde. Nanna og Carlo sidder og kysser, det har de faktisk gjort det meste af aftenen,de bliver først afbrudt da en virkelig fuld Anthon spørg "Er i egentlig kærester" Nanna svare "Nej" hvor Carlo hurtigt indskyder "ikke endnu" så siger alle os andre i kor "nuuurh" også kysser Nanna og Carlo igen

Det er sent og vi er alle godt fulde, jeg skal hjem nu så jeg går hen til de andre og siger farvel, da jeg siger farvel til Thor spørg han "vil du med hjem til mig" jeg nikker også går vi mod Thors hus.

Jeg vågner i Thors favn, Thor sover stadig så jeg tager min telefon og tjekker mine notifikationer. Nanna har ringet 5 gange så jeg skynder mig at vikle mig ud af Thors favn uden at vække ham. Jeg kommer ud af Thors arme og går ud på gangen, hvor jeg så skynder mig at ringe til Nanna. Der går lidt tid inden hun tager den men nu kan jeg hører en i den anden ende.

CARRO! siger Nanna som om hun er ved at skrige

Hva så Nans spørg jeg roligt

Du gætter aldrig hvad der lige er sket siger Nanna mega overglad

Nej, Nanna hvad er der sket svarede jeg hende nysgerrig

Carlo spurgte om vi skulle være kærester siger Nanna glad

Jeg gætter på du svarede nej. svarede jeg Nanna ironisk

Selvfølgelig gjorde jeg ikke det jeg sagde selvfølgelig JA! siger Nanna og det sidste Ja råber hun nærmest

Jamen tillykke til jer begge så svare jeg glad på Nannas vegne

Taak svare Nanna mega overglad

Tillykke mus, men jeg skal gå jeg kan høre Thor vågne siger jeg, da jeg hører nogle lyde inde fra hans værelse. Jeg ligger på og går ind til Thor, han ligger og er ved at åbne øjnene. Jeg ligger mig hen i sengen ved siden af ham og kysser ham og siger "godmorgen smukke" Thor svarer med en lækker hæs morgen stemme "Godmorgen, hvem var det du snakkede med" jeg svare ham grinende "Jeg snakkede med Nanna, hun var helt oppe og kører da hende og Carlo endelig er kommet sammen" Thor griner kort, men kigger så bare pludseligt tomt ud i luften, han ligner en der tænker på noget så jeg spørg "Hvad tænker du på " Thor ryster hurtigt på hovedet og svare "ik noget" hvorefter han trækker mig ind i et dejligt kram.

Thors synsvinkel

Jeg er lige vågnet og jeg kan høre Caro går og snakker med en ude på gangen. Jeg ligger lidt med min mobil indtil Carolina kommer ind af døren. Caro lægger sig hen i sengen ved siden af mig og vi kysser, hun siger så "godmorgen smukke" jeg smiler og svarer "Godmorgen, hvem var det du snakkede med" hun begyndte at grine lidt og svarede så "Jeg snakkede med Nanna, hun var helt oppe og kører da hende og Carlo endelig var kommet sammen" jeg griner kort og stopper så da jeg begyndte at tænke Jeg burde nok også snart spørge Caro om kærester jeg elsker hende virkelig og vil gerne have hun skal blive min! jeg tror også hun elsker mig siden hun blev så ked af det over alt det med Emilie. Jeg skal finde på noget, jeg vil gerne gøre noget ud af det men det skal heller ikke blive for meget efter jeg havde tænkt lidt spørg Caro så "Hvad tænker du på" jeg skynder mig at svare "ik noget" da jeg vil finde på en overraskelse til hende. Jeg trækker hende så ind i et langt dejligt kram.

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now