Kapitel 32

441 7 1
                                    

Kapitel 32

Jeg vågnede ved en lå og legede med mit hår, jeg vendte mig om og så at det var Thor. Vi lå længe i min seng, vi lå bare og kiggede på hinanden og så kyssede vi engang imellem. Thor spørg mig så "Skal du med til Maxis nytårsfest" Jeg havde tilgivet Maxi efter alt det med kysset osv. hun kunne jo ikke vide det med mig og Thor. jeg svarede "Ja jeg er inviteret, men tænker jeg skal spise med min familie osv."  Thor spørg så "Havde ellers tænkt at ville finde ud af noget med dig, Carl og Nanna inden" jeg smiler lidt af ham og siger "det vil jeg også hellere, så lad os det" hvorefter vi trækker ind i et langt og roligt kys som udvikler sig til et mere heftigt snav.

Thor var taget hjem og jeg sad og ryddet om i mine gaver, jeg havde mest fået tøj og noget Make up. Af mine forældre fik jeg et par Toga Paula støvler i rød. Det skal ikke lyde som om jeg er forkælet det er jeg ikke for de fleste af mine mærke ting har jeg selv købt og arbejdet for, men jeg er også enebarn så derfor får jeg måske lidt dyrer gaver end andre. Jeg lagde mine ting på plads osv. Det var en lidt lang og kedelig dag men jeg havde aftalt med Nanna at på Torsdag skal vi ind på strøget og købe nytårstøj , det glædede jeg mig til.

Idag var det torsdag og om 5 min skal jeg mødes med Nanna på stationen, for at komme mod KBH så vi kan shoppe og hygge. Jeg er nu på stationen og ser Nanna, jeg løber hen i armene på hende, jeg har ikke set hende siden i søndags så det er ret lang tid siden, det er næsten en uge. Vi løber ind i armene på hinanden og står og krammer i et stykke tid, da vi trækker os fra krammet griner jeg "heej Nanse mus, har du det godt, lang tid siden"hun griner og svarer glad "Alt for lang tid siden hvorfor har vi ikke set hinanden i de sidste 5 dage der plejer max at gå 2 dage" vi griner begge og går så ind i vores tog, da det lige var kommet. Vi sætter os ind i toget og vi snakker videre Nanna siger "Og forresten tak for gaven, jeg ELSKER den haha" jeg smiler og svarer "Det var godt du kunne lide den og ilm forresten" Af Nanna fik jeg en t-shirt fra Urban Outfitters jeg havde ønsket mig. Vi pjatter og snakker videre i toget, på et tidspunkt for vi så meget grineflip de andre passagere kigger mærkeligt på os, men vi er ligeglade vi har det sjovt.

Vi er nu ved strøget og har gået og kigget på et par butikker, vi har begge fået købt nogle små ting, men ikke vores kjoler. Vi havde begge købt en masse i Sephora, vi havde tænkt at bruge til vores makeup. Det eneste jeg vidste jeg skulle have på indtil videre var mine røde Toga Pulla sko, så jeg regnede egentlig med at finde en sort kjole. Det var svært at finde en sort kjole, for jeg ville gerne have en speciel kjole med nogle detaljer, så den ikke bare var helt basic sort.

Jeg er lige kommet hjem fra strøget og jeg fandt min kjole og selvfølgelig en masse andre ting også. Jeg fandt en sort, stram, lårkort kjole der havde lange blondeærmer og havde en meget åben ryg. Den var rigtig flot og lige hvad jeg havde ønsket mig. Jeg var rigtig træt, da vi havde været på strøget hele dagen, nu er kl. 22 så jeg lagde mig i min seng med min computer, for at se netflix, men jeg kan ikke huske meget af filmen, da jeg hurtigt falder i søvn midt i filmen. Jeg vågner ved min mor kommer ind og vækker mig, fordi jeg skal have fjernet min Computer og jeg skal have nattøj på. Jeg gør mig så sove klar og jeg ligger mig i min seng for at sove, jeg lå lidt tid med min mobil, men da jeg lagde den sov jeg ellers hurtigt.

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now