Kapitel 7

567 9 0
                                    

Kapitel 7

Næste dag vågnede både Nanna og jeg rigtig tidligt. Jeg tror vi vågnede kl 5 ca. så det var stadig mørkt udenfor, vi besluttede os for at gå ned på Time Square for at se lyset og det hele uden mennesker, da vi tænkte det ville være rigtig flot hvilket det var det også. Vi nåede tilbage til hotellet inden vores lærere vågnede for vi måtte vist ikke gå ud fra hotellet uden tilladelse, ups. Vi nåede tilbage og så lagde vi os bare og snakkede indtil vi skulle mødes for at få morgenmad. Til morgenmaden sad jeg med Nanna, Thor og Carlo det var virkelig hyggeligt vi snakkede bare.

Idag skulle vi til American Museum for National History, ikke det jeg glædede mig mest til da jeg havde været der, men det skulle nok blive hyggeligt og efter det fik vi fri tid til hvad vi ville fordi at rundvisningen kom til at tage noget tid, hele den rundvisning og det ville nok tage omkring 4 timer.

Vi var færdige på museet nu og det havde været fint nok lidt kedeligt, men det gjorde det sjovere at gå rundt med Nanna, Thor og Carlo. Nu da det var slut havde vi 4 aftalt vi ville gå gennem central park ned til byen da central park ligger lige overfor museet. Lige nu gik vi inde i Central park det var vildt hyggeligt. Thor gik ved min side og pludselig mærkede jeg hans hånd i min. Han havde ikke opført sig sådan kærligt på samme måde før i dag, som han ellers havde gjort i går i flyveren.

Vi havde gået et godt stykke nu og Thor og jeg havde holdte stadig i hånden, vi havde ikke sluppet hinadens hænder siden han tog min hånd. Vi havde fundet en skøjtebane og vi var alle enige om vi skulle ind og skøjte, Nanna og jeg var vilde til det vi løb bare rundt og havde en fest, det var dog noget andet med de drenge der, de var rimelig langsomme og væltede hele tiden. Så mig og Nanna løb hen til dem og hjalp dem, lige da vi var kommet faldt de så vi fik dem op og tog om dem Nanna tog om Carlo og hjalp ham og jeg tog om Thor for at hjælpe ham, Thor begyndte at smile over hele ansigtet da jeg kom og hjalp ham, han er så sød, da vi havde skøjtet rundt i ca. 30 min valgte vi at stoppe for at gå videre.

Vi var nået ned til Central parks zoologiskehave hvor Thor så spørg " skal vi ikke tage der ind" både Carlo og Nanna nikker så siger jeg "ikke for at være en lyseslukker men det er en lille zoo og den er ikke ligefrem noget vildt, men hvis i gerne vil kan vi da godt tage der ind. Nanna, Thor og Carlo ville gerne derind, så vi gik derind og det var da også meget hyggeligt men vi var hurtigt ude igen.

Da vi kom ud fra central park igen kom vi ud til 5 ave. Som er den stor dog lidt dyrere shoppegade. Vi gik ned af gaden, vi gik og shoppede, selv drenge var med på at shoppe det var vildt hyggeligt. Vi kom så ind til nike store hvor jeg igen fandt de fedeste sko dog var jeg meget i tvivl om jeg skulle købe dem da jeg jo havde købt et par allerede og det var meget med to par sko på to dage, men jeg kunne ikke lade vær jeg købte dem. Thor og Carlo havde også fået købt en masse inde i nike, de var jo gået op til mande afdelingen hvor mig og Nanna bare gik ved dame tingene. Vi kom så fordi Victoria Secret, både mig og Nanna ville gerne derind så vi gjorde det dog var de bare vildt akavet at have Thor og Carlo med der ind. Nanna og jeg har fundet en del ting vi skulle have, efter lidt tid. Thor og Carlo havde flere gange kommet med ideer til undertøj vi skulle have, det de havde fundet var dog mere "frækt" undertøj hvilket gjorde det endnu mere akavet . Da vi kom ud fra butikken var det ved at blive mørkt, men vi gik gaden næsten færdig eller ihvertfald ned til hvor vi skulle dreje ned for at komme til vores hotel, Vi havde alle købt en masse ting.

Vi var alle 4 gået op på vores værelser med vores ting, det var meget nemt for vi havde værelse ved siden af hinanden. I Aften skulle vi selv finde i sted at spise aftensmad, det vidste vi jo hjemme fra så Nanna og jeg havde bestilt bord på en lidt dyrer restaurant, men da vi tidliger fandt ud af Carlo og Thor ville med ringede vi for at lave det om så vi alle 4 kunne komme ind og det var der heldigvis plads til.

Endelig skriv en kommentar eller giv historien et like <3

Bedste venner - eller?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum