Kapitel 25

405 5 0
                                    

Kapitel 25

Nannas synsvinkel

Jeg vågner langsomt op og ser Carolina sidde ved siden af mig med sin mobil, jeg spørge hende "Er du okay efter i går?" lidt usikkert svarer hun "nogenlunde men hvad var det nu der skete" jeg svarede hende "altså kort sagt kyssede du maxi og det gjorde Thor ked af det da han troede du kunne lide ham" Carolina sukker og siger lavt "hvad har jeg dog gjort" opmuntrende svarer jeg hende "Vi skal nok finde ud af noget Caro, kan du lige række mig min mobil" jeg får min mobil og jeg skriver til Carlo

Mig: Caro kan ikke huske så meget, men hun vil gerne have det redt ud med Thor så hun er med på hvad end vi finder på

De sov nok så Caro og jeg gik ned og lavede morgenmad og så satte vi os i sofaen og så tv, da Carlo svare

Carlo: Thor er stadig lidt irriteret men ikke så meget som i går, evt bare få Caro til at skrive til ham, så ser vi hvordan han reagerer

Mig: Jo får hende til det nu

jeg spørg "Caro det kan være du skal skrive til Thor, så i kan få snakket" hun svare efter lidt tid "Det har jeg allerede gjort, men han svarer ikke" jeg skal lige til at sige noget da hun fortsætter "og han har set den så han sover ikke" jeg svarede hende ikke men skriver til Carlo

mig: Carlo hun har skrevet, men Thor svare hende ikke

Carlo: Har jeg lige fundet ud af..

Carlo: Men altså efter du var gået kyssede Thor med Emilie

Mig: Af hvad gjorde han, men så kan han jo ikke være sur på Caro

Carlo: Jeg ved det

Normal synsvinkel

I dag er det mandag og jeg skal snart til og i skole, jeg vil ikke i skole. Jeg har ikke snakket med Thor siden vi blev uvenner, jeg har skrevet til ham flere gange men han svarer mig ikke.

Jeg er på vej i skole og vil bare have dagen overstået men eftersom vi får ferie på fredag skal vi ikke lave en skid hele den her uge og vi får fri kl 12 så det er en kort dag heldigvis. I skolen går jeg bare og fjoller rundt med Nanna, Thor er syg så det skal jeg ikke tænke på.

Nu har vi fri og Nanna og jeg skal være sammen, på vej hjem fra skole går vi ind forbi netto og køber been and jerry is.

Vi sidder i min seng og skal til at spiser vores Ben and Jerry, men inden tager jeg et billede af Nanna og vores is til snapchat med teksten "Cravings". Vi sidder og spiser vores is nu og og der er helt stille vi sidder bare i stilhed med vores mobiler og spiser is.

Carlos synsvinkel

Jeg er sammen med Thor, Thor var ikke i skole, han var ikke, syg han var bare ked af det. "Bro hvad har jeg gjort, jeg har ødelagt det hele mellem Caro og jeg" siger Thor mens han bare stirre tomt ud i luften, jeg svare ham "Altså egentlig har du ikke ødelagt det Maxi kyssede hende, men hvis du vil redde det hvad så med at svare hende" Thor siger " Men jeg kyssede Emilie efter og det ved hun 100p" "Thor snak med hende du kan ikke bare sidde her og klage til mig, gør noget" svarede jeg ham og fortsætter "Jeg tror faktisk ik hun ved det med Emilie "

Thor jeg snakker videre om hvad han kan gører. 

Normal synsvinkel

Nanna og jeg er lige gået ned i køkkenet for at lave iskaffe, da det banker på døren. Nanna ser sådan helt glad ud og jeg tænker wtf men går ud og åbner. Jeg åbner døren og der står postmanden med en pakke til mig, det var dejligt, jeg havde bestilt den i går så det var dejlig at den allerede kom. Nanna ser helt forvirret ud, så jeg spørger hende "øhh Nanse hvad er der? du ser helt forvirret ud" Nanna ryster på hovedet og siger "nåh nej der er ik noget" jeg siger så "Nanna jeg overvejer at tage hjem til Thor senere og snakke med ham, jeg kan ikke lide at være uvenner, eller det for dumt" hun svarer så glad " God ide gør det" men usikkert spørg jeg igen " men hvad gør jeg hvis han ikke vil snakke med mig" Nanna svare glad "tro mig det vil han, ellers er han dum" jeg griner lidt af hendes kommentarer. Vi sætter os ind i sofaen mens vi drikke vores kaffe og ser Disney XD.

Nanna er taget hjem og jeg har besluttet mig for at gå over til Thor. 

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now