Kapitel 42

396 7 4
                                    

Kapitel 42

Jeg er lige vågnet, jeg tager min mobil og tjekker klokken den er 9.48, jeg når kun at tjekke klokken for så lægger jeg min mobil i sengen. Det gik ikke så godt i går, eller det gik fint de første to timer og så gik jeg hjem da jeg havde fået slemme mavesmerter. Thor blev over og drak med Anthon og Teo, eller han ville gå med mig, men jeg sagde han bare skulle blive og drikke hvilet han så gjorde. Jeg har stadig ondt i maven og jeg føler jeg skal brække mig, så jeg går ud på toilettet, sætter mig ned på gulvet og med hovedet ind over toilettet. Jeg sad ved toilettet i 5 min tror jeg og der komme ikke noget bræk op, dog havde jeg fået mere kvalme så jeg valgte at blive siddende. Jeg hører en svag banken på døren og jeg vender mit hoved rundt og ser min mor træder ind og hun spørger mig så med en bekymret mor stemme "Er du okay?" jeg ryster svagt på hovedet og siger "Jeg har virkelig meget kvalme, ondt i maven og hovedpine" "årh skat, læg du dig ind i din seng så kommer jeg med nogle piller og en skål til hvis du brækker dig" svare min mor, jeg gør som hun siger og rejser mig op for at gå ind mod min seng, da jeg rejser mig kan jeg hurtigt mærke jeg bliver meget svimmel. Langsomt finder jeg ind på mit værelse ved hjælp til at støtte mig til diverse ting der står i vores gang. Jeg ligger i min seng og min mor kommer ind med en skål, nogle piller og en cola, Jeg slugte pillen og skyllede den ned med cola.

Jeg lå i min seng med min computer ved siden af mig og så youtube, jeg havde det ikke bedre tværtimod så det var ikke så godt. kl var nu 11:23. Jeg har ikke brækket mig endnu, men jeg har stadig voldsomt kvalme. Der popper en besked ind på min mobil og jeg tjekker den selvfølgelig. Jeg kan se beskeden er fra Thor, så jeg skynder mig at åbne den.

Thor: Godmorgen smukke, går det bedre i dag? <3

Mig: Gm skat, dsv ikke, det går kun værre <3

Thor: Skal jeg så ikke komme og passe dig? du passede mig sidst jeg var syg <3

Mig: Hvis du vil må du da meget gerne!

Thor: See you bebe, sov ved Teo så er der om to sek <3

Jeg svarede ikke Thor, da han jo ville komme inden for de næste to min så det tænkte jeg ikke jeg behøves. Min dør åbner og ind kommer Thor, han skynder sig ind og kaster sig hen til mig i min seng og skal til at kysse da jeg stopper ham "Du skal ikke også være syg skat" siger jeg til ham, han griner lidt og svarer så "kom nu" jeg ryster bestemt på hovedet og siger så lidt flabet "Jeg skal bare hurtigt være rask og så vil jeg ikke bruge min tid på at passe dig" Thor kigger surt på mig og svare lidt mopset "når" og han sagde det på sådan en rigtig pige måde så jeg begyndte straks at grine. Thor kiggede bare skørt på mig, men begyndte så også selv at grine.

Thor og jeg lå i sengen og skulle til at se netflix, da Thor spørg "Skal jeg ikke gå ned og hente noget vi kan spise, du skal også have noget mad indenbords" jeg nikker og Thor går ud af mit værelse og ned mod køkkenet. Imens Thor er væk ligger jeg bare med min telefon og snapper lidt med Nanna. Thor kommer ind af døren med en kæmpe bakke fyldt med frugt og slik osv. "Stop lige Tholle jeg skal lige have et billede af det" siger jeg til Thor og han stopper op og smiler det største smil han kan, jeg tager et billede til snapchat og skriver teksten "Tholle er sød, når han passer mig" Jeg lægger det op på my story og Thor kommer hen i min seng og vi sætter og til at se inderst inde ja en børnefilm, men børnefilm er det bedste.

Det er blevet aften og Thor er stadig og passer mig, jeg har brækker mig flere gange nu og det går ikke meget bedre, det eneste gode er jeg ikke har mere hovedpine. Thor skal snart hjem da det er sent og han skal op og i skole imorgen, jeg håber virkelig også jeg kan nå at blive frisk, da jeg gerne vil være med til mine sidste terminsprøver, inden de store afgangsprøver. Thor kommer og krammer mig farvel og siger "God bedring skat, men inden jeg går må jeg så godt få et kys nu? jeg har levet uden et hele dagen" imens han giver mig hundeøjne, jeg kigger sødt på ham og siger "Du kan få et kys på kinden, hvis du lover mig ikke at blive syg" Thor nikker ivrigt på hovedet og jeg giver ham et hurtigt kys på kinden, hvorefter jeg trækker ham ind i et kram igen og siger "farvel". Thor rejser sig op fra min seng og går ud af mit værelse for at komme hjem. 


Tak for 2k visninger, wow. Jeg er gået lidt død med ideer til hvad der skal ske, så har i nogle ideer, for jeg vil gerne have der skal ske noget så den ikke bliver kedelig. Tak fordi i følger med håber i nyder bogen <3

Bedste venner - eller?Where stories live. Discover now