Kapitel 43

379 6 1
                                    

Kapitel 43

Thor er lige gået og jeg ligger og snapper med Nanna, da jeg får en besked fra et ukendt nummer hvor der står Hva så Klamme-Carolina, er du syg? og er du ikke gammel nok til at passe dig selv når du syg hahaha, eller skal din lille kæreste virkelig hjælpe med det. Det kan ikke være så hårdt at værer syg eller er du dødligt syg, det håber jeg! Den besked gjorde mere ondt ind de andre, de skal ikke svine mig sådan til og de skal da slet ikke til at blande Thor ind i det, så denne gang vælger jeg at svare dem, det har jeg faktisk aldrig gjort før. Jeg skriver Ja jeg er syg og hvad så, hvis i ikke kan lide mig kan i så ikke blande jer uden om, hvad har jeg overhovedet gjort jer?? og hvis i endelig skal svine mig til så lad det ikke gå udover min kæreste!  Beskeden ramte hårdt, og jeg fældede også en tåre eller to og inden jeg vidste af det stortudede jeg faktisk. Mine forældre var gået i seng så de opdagede ikke noget, den aften faldt jeg grædende i søvn.

Næste morgen vågner jeg og har det stadig rigtig dårligt, så jeg vælger at blive hjemme, selvom jeg faktisk helst vil i skole og have mine terminsprøver. Jeg ligger i min seng og kan ikke sove, skolen ville begynde om 2 min, men jeg har det rigtig dårligt. Jeg ligger bare på de sociale medier, da der plinger en besked ind fra Thor

Thor: Hej skat, jeg er ked af jeg kunne ikke holde hvad jeg lovede igår, jeg er også blevet syg i dag ://

Mig: Jeg sagde det jo, du skal bare hører efter en anden gang

Mig: Forfanden Thot altså <3

Thor: Jeg ved det godt det er ikke så godt

Mig: Idiot, du skal jo hører efter hvad jeg siger <3

Thor: Ej bare rolig skat jeg er ikke syg, men god bedring med dig. Gætter på du er syg siden du ikke er kommet endnu.

Mig: Idiot. Men ja jeg er syg, held og lykke <33

Thor: Elsker også dig

Han er squ lidt åndssvag Thor, og 100p han syntes det der var røv sjovt, han er har virkelig en lorte humor. Jeg valgt at stå op for at gå ned og lave morgenmad. Jeg havde det bedre idag, jeg havde ikke kvalme osv. men min hovedpine var ekstrem og det føltes som om der er en krig i gang inde i min mave. Jeg var alene hjemme da mine forældre var taget på arbejde. Jeg gik nedenunder og valgte at riste noget toastbrød også smører nutella på, jeg tog et glas appelsinjuice også nogle smertestillende piller til.

Dagen går ellers langsomt, jeg har nærmest bare ligget i sengen hele dagen og set enten Netflix, Skam eller Youtube imens jeg har drukket kaffe eller te. Her til aften har jeg fået det meget bedre, jeg har kun lidt hovedpine, men ikke noget slemmere, end at en pille kan fjerne det. Jeg har lige spist og efter som jeg er stortset frisk vælger jeg at gå ned i Meny for at købe slik, det er bare mere hyggeligt at have terminsprøver når man må sidde og spise sig fed i slik. Jeg er på vej ned menu, helt pakket ind i en masse lag tøj da jeg ikke skal få kulde og blive syg igen. Jeg går med min musik i ørene og i mine egne tanker, da der er en der prikker mig skulderen. Jeg fået et chok og vender mig automatisk rundt for at se hvem det er, jeg vender rundt og ser Nanna står der. Nanna trækker mig ind i et langt kram og spørg "er du frisk igen?" Jeg nikker glad og svarer "Stort Set, jeg har lidt hovedpine, men det går nok" Nanna smiler og trække rmig ind i et kram igen og spørg så "Kommer du så i skole imorgen?" "jeps, skal ned og have slik til det" svarede jeg Nanna grinede.

Nanna og jeg går og fjoller og har det rigtig sjovt, Nanna skulle ikke noget hun var bare ude for at gå, så hun gik med mig. Vi var næsten nede ved Meny, da Nanna spørg "Caro, er det ikke Thor der går derover" og peger på en pige og en dreng der går lidt længere nede af vejen, jeg kigger godt mod dem og kan sagtens se det er Thor, han går med sin arm om pigen. Jeg svarer Nanna lidt ked af det "Jo, jo det er det, men hvem er hendes pigen han går sammen med?" Nanna når ikke at svare mig da jeg siger "Han har armen om hende, hvem er hun?" Da jeg siger det sidste er jeg ved det knække sammen i gråd, jeg går det ikke men det gør mig virkelig ked af det. 

Bedste venner - eller?Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang