Bölüm 53

87.6K 5.3K 560
                                    

İnstagram: pembekalemhikayeleri

***

Ben geldimmmm canlarımmm, aşkkuşlarımmmmm. 🤗 Umarım hepiniz çooook iyisinizdir. ❤️

Tüm yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim. 😇

****

Doktor "Bebekleriniz cinsiyetini belli etti" dediğinde genç çift heyecanla bir cevap alabilmek için doktora baktı. İkisi de tarihi anlarından birini yaşıyordu. Doktor gülümseyerek onlara bakıp "İkiniz de kazandınız" dediğinde Aslı ve Onur hala doktora bakmaya devam ediyorlardı. İkisi de az önce duyduklarını anlamlandıramamış, doktordan yeni bir açıklama bekliyorlardı.

Sema hanım onların bu şaşkın haline gülerek karşılık verip daha açık oldu. "Tebrik ederim; bir kızınız ve bir de oğlunuz olacak"

Aslı sonunda cevabı alınca bunu teyit etmek anında Onur'un gözlerine baktı. Onur'un şok olan ifadesine bakıp "Onur bizim kızımız ve oğlumuz mu olacak?" diye sorduğu soruya Onur "Galiba" diye mırıldanarak cevap verince Aslı emin olmuştu. Yerinden sevinçle doğrularak kocasına sarıldı. "İlk defa kazanmadığıma sevindim" derken gözlerinden yaşlar geliyordu. Döktüğü mutluluk gözyaşlarının üçüncüsü idi bu. İlkini bebeğinin olacağı gün, ikincisini ise ikizlerinin olacağını öğrendiği ve ameliyattan sağlıkla çıktığı gün dökmüştü. Bundan sonra da daha pek çok kere bu gözyaşlarını dökeceğinden emindi.

Onur karısına sarılırken aynı zamanda içi içine sığmıyordu. Deniz ve Selin'le vakit geçirdikleri ilk gün onlar gibi ikizlere sahip olmayı yürekten dilemişti. Fakat dileğinin gerçekleşeceğine, gerçeği öğrendiği ana kadar ihtimal vermemişti. Sevinçle kahkaha atıp karısına takılmak için "İkisi de erkek olsaydı iyi olurdu ama neyse biz oğlumla kızımı koruruz" deyince Aslı anından ondan ayrılıp yalancı bir sinirle kaşlarını çattıktan sonra adamın omzuna hafifçe vurdu. "İkiniz de kızımdan uzak duracaksınız"

"Hiç sanmıyorum karıcığım, hele Deniz gibi bir bela varken, kesinlikle kızımı korumamız lazım. Zaten benim kızım o minik rüşvetçiye yüz vermez ama biz yine de tedbiri alalım"

Aslı onları gülerek izleyen doktorunu ve hemşileri fark edince utançla kızararak "Kusura bakmayın, Onur sadece şaka yapıyor" deyince Onur ciddiyetle karısına baktı. Sanki çok şaşırmış gibi bir ifade vardı suratında. "Şaka mı yapıyoruz? Ben bu işi gayet ciddiye alıyorum. Kızımı bir anda Deniz'in kollarında gelin olmuş giderken göremem"

"Ay aman Onur ya! Çocuğu ciddiye alıyorsun! Hem evlenseler ne olacak? Kızımız yabancı bir adamla evlenmez işte! Amma sorun yaptın!"

Aslı hemşirelerin kıkırdadığını fark edince utançla "Ay çok afedersiniz!" dedi. "Biz kalkalım zaten çok kaldık". Bu kez gülümseyerek kocasına döndü. "Onur kalkmama yardım eder misin?"

Onur onun bu utangaç haline gülmemek için kendisini zor tutarak ayağa kalktı. Aslı'nın göbeğinin üzerindeki jeli peçeteyle sildikten sonra bluzunu yeniden indirip üzerini düzeltti. Aslı'ya elini uzatıp onu kaldırdıktan sonra birlikte doktorun masasının önündeki koltuklara ellerindeki ultrason resimleriyle yan yana oturdular.

Sema hanım ikisine de tebessümle bakıp "Aslı hanım bebeklerinizin de sizin de sağlığınız çok iyi" dedi. "Patoloji sonuçlarınız da temiz
çıktığı için artık endişelenmemiz gereken bir durum yok. Bebekleriniz normal gelişimleri sürdürüyorlar. Şimdiden bir şey söylemek için erken ama belki normal doğum bile yapabilirsiniz"

Aslı bunu beklemiyordu. Şaşkınlıkla "Normal doğum mu?" diye sordu.

"Evet. Yoksa sezeryan doğum mu tercih ederdiniz?"

Lütfen Benimle Evlen / Davetsiz Aşklar ~ 1Where stories live. Discover now