Bölüm 23

180K 8.1K 685
                                    

Sonunda ben geldimm ❤️❤️❤️

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Sonunda ben geldimm ❤️❤️❤️

Keyifli okumalar ❤️

***

Bölüm Şarkısı: Kenan Doğulu - Tencere Kapak

***

Murat yanlarına gelip Onur ve Aslı'ya üstten bir bakış attıktan sonra "Oo kimleri görüyorum" dedi sinirle. "Onur bey ve sevgilisi Aslı hanım"

Onur "Ben bu anı bir yerden hatırlıyorum" diye mırıldanarak Murat'a çevirdi bakışlarını. Kaşlarını kaldırıp onu sinirle izleyen adamı süzdü. Aşık bir adamdı o da ama Aslı'ya aşık olması Onur'un midesini bulandırıyordu. Hiçbir suçu olmadığı halde ayağa kalkıp onu yumruklamak istiyordu. Derin bir nefes alıp kendi kendine öfke kontrolünü sağladıktan sonra sandalyesini geriye itip ayağa kalktı. Arkadaşına yüzünde alaycı bir gülüşle bakıp "Aslında nişanlım Aslı hanım" dedi. "Aslı ile ben dün nişanlandık"

Murat'ın yüzündeki sahte gülüş anında donarken Aslı'nın da yüzündeki panik ifadesi donmuştu. Onur'un böyle dik bir duruşla, rahat bir şekilde nişanlı olduklarını açıklamasını asla beklemiyordu.

Murat hayretle açılan gözlerini kısa bir süre Aslı'ya çevirip yeniden Onur'a döndü. Şaşkınlık tınısından kurtaramadığı sesiyle kekeleyerek "Ni-nişanlın mı?" dedi.

"Evet nişanlım. Çok yakında evleniyoruz"

Murat derin bir nefes alıp geri adım attı. Yüzünde büyük bir acı ifadesiyle arkadaşına baktı. Aslı'yı senelerce sevmişti. Fakat şimdi onun arkadaşıyla evleneceğini öğreniyordu. Yüzündeki ifadeyi silmek için gülümsemeye çalışarak "Tebrik ederim" dedi. Onur'a elini uzatıp sıktıktan sonra Aslı'ya hüzünlü bir bakış atıp arkasına döndü ve hızla masadan uzaklaştı.

Arkasından bakarken Aslı bir kez daha o gece Murat'la o partiye gittiği için pişman oldu. İstemeden de olsa onun kalbini kırmıştı. Şimdi o da fazlasıyla üzgündü.

"Murat için çok üzüldün galiba?"

Aslı Onur'un sesiyle hızla ona döndü. Onur sert bakışlarıyla ona bakıyordu. Zorlukla yutkunduktan sonra "Ne oldu?" diye sordu. Onur'un ne üzülmesinden bahsettiğini anlayamıyordu.

Onur bakışlarını yumuşatmadan ona bakmaya devam etti. "Murat'a çok üzüldün galiba. Nişanlı olduğumuzu açıkladığım için bana kızıyorsun"

Aslı panikle gözlerini açtı. "Neden bahsediyorsun sen?"

Onur Aslı'nın daha önce hiç duymadığı kadar soğuk bir şekilde "Neden o partiye Murat'la geldin Aslı? Onunla aranda ne vardı?" diye sordu.

"Aramızda bir şeyler olduğunu mu düşünüyorsun sen?"

Onur kibirli bir şekilde ona bakıp alaylı bir şekilde "Bilmem. Düşünmemem mi lazım?" diye sordu.

Lütfen Benimle Evlen / Davetsiz Aşklar ~ 1Место, где живут истории. Откройте их для себя