Bölüm 28 2. Kısım

157K 6.7K 1.2K
                                    

Ben geldimmmm ❤️❤️

Bölüm sonunda bol bol görsel olacak hepsine bakın ve teker teker yorum yapın lütfennn ☺️

Keyifli Okumalar ❤️

***

Bölüm Şarkısı: Zuhal Olcay - Sevda Kuşun Kanadında ve Gym Class Heroes & Adam Levine - Stereo Heart

**
Onur sinirle kendisine bakarken genç kız korkuyla yutkundu. Buraya gelirken amacı sadece onun asistanına güçlü ve güzel görünmekti. Zeynep ondan bahsedince o kıza böyle bir gözdağı vermesi gerektiğini düşünmüştü ama Onur'un verdiği bu tepkiyi aklına bile getirmemişti; belki de getirmek istememişti. "Şey Onur.." dedi mırıldanarak. Fakat devamında ne açıklama yapacağını kendisi bile bilmiyordu. Seni kıskandığım için böyle giyindim diyemezdi ya!

Korkuyla alt dudağını dişlemeye başlayıp, aklına bir bahane gelince gözlerini açıp heyecanla Onur'a baktı. "Onur ben bu eteğin çok kısa olduğunu bilmiyordum"

"Bilmiyor muydun? Aslı sen benimle dalga mı geçiyorsun? Üzerine giyindiğin elbisenin boyutunu mu bilmiyorsun!"

"Ya giyinirken bilmiyordum, giyindikten sonra da umursamadım. Özür dilerim. Bir daha giyinmem söz"

Onur onun fazla korktuğunu fark edince gözlerini kapatıp içindeki sinirin geçmesini bekledi. İçindeki sinir de öyle kolay kolay geçecek gibi değildi. Aslı'yı bu halde görüp, beğeniyle ona bakan erkekleri düşündükçe siniri daha fazla artıyordu. Derin bir nefes alıp biraz sakinleşince gözlerini açtı. Aslı'nın daha fazla korktuğunu görünce mecburen gülümsemeye çalıştı. "Aslı ben bu şekilde giyinmeni istemiyorum"

Genç kız acıyla gülümseyerek "Biliyorum" diye mırıldandı. "Çocuğunun annesi olacağım için giyinmeme dikkat etmemi istiyorsun". İçinden kendisine bir an Onur'un onu kıskandığı için böyle yaptığını düşündüğü için kızıyordu.

Onur dikkatle ona baktı. Aslı'nın yüz ifadesinden bir şeyler çıkarmak çok zordu. "Evet öyle" dedi sadece, Aslı'nın kalbini yaraladığını bilemeyerek. "Lütfen biraz daha dikkat et"

Onur'un şimdi sanki onun müdürüymüş gibi konuşması genç kızı fazlasıyla kırmıştı. Yine de gülümsemeye çalışıp "Peki" dedi.

"Anlaştığımıza göre şimdi şu sekreterimin seni almama meselesini anlat bakalım"

Genç kız sonunda Onur'un en azından konuyu kapatmasına sevinerek gözlerini mutlulukla kırpıştırdı. Genç adam onun bu tatlı haline daha çok mest olurken Aslı dudaklarını büzerek "Sekreterin bana çok kaba davrandı" dedi. Ardından kadının o sinir hali aklına gelince vücudu gerilirken dudakları da düz bir çizgi halini almıştı. "Senin nişanlın olduğumu söylememe rağmen beni çok kaba bir şekilde geri çevirdi. Özellikle gözlerini görmeliydin; beni bakışlarıyla aşağılamaya kalkıştı"

Onur sinirlenmeye başlarken "Bu kızı çoktan kovmalıydım" diyerek hızla kapıya doğru yürümeye başladı.

Aslı onun ne yapacağını anlayınca panikle adamın arkasından gidip kolundan tutarak onu durdurdu. "Onur, dur lütfen. Sırf bana öyle davrandı diye kızın işine son veremezsin"

"Asıl sırf sana öyle davrandı diye son veririm. Sen benim nişanlım, çok yakında da karım olacaksın. Kimse benim eşime öyle davranamaz"

Onur'un sinirle söylediği sözler Aslı'yı bir anda göklere çıkarmıştı. Onur'un hiç ayrılacaklarından bahsetmeden onu böyle sahiplenmesi onu çok mutlu etmişti. Genç kız tebessümle "Peki madem" diye mırıldandı.

Lütfen Benimle Evlen / Davetsiz Aşklar ~ 1Where stories live. Discover now