Bölüm 28 1. Kısım

164K 7.4K 1K
                                    

Keyifli okumalar ❤️

****

Bölüm Şarkısı: Teoman - Sevdim Seni Bir Kere

****

Genç kız Onur'un bedenine tamamen sarılmış bu şekilde, bugün geçtiği ağaçlı yoldan bu kez yürüyerek geçiyordular. Böyle birbirlerine sarılı halde yürümek zor olsa da ikisi de bunu umursamıyordu. Aslı sanki cennetteymiş gibi adamın gövdesine başını gömüp onun kendi teninin kokusuna da karışan parfümünün kokusunu içine doyasıya çekiyordu. Biraz sonra başını kaldırdığında gamzeleri de görmüştü. Bu kez sınırlama ya da kendisini tutma yoktu. Yolun ortasında o durunca Onur da durmuştu. Onur ona ne olduğunu anlamak için bakarken Aslı sevgiyle "Benim için gülümser misin?" diye sordu.

Onur yanıt olarak geniş bir gülümsemeyle ona bakınca genç kız ellerini onun gamzelerine dokunmak için uzattı. Sonunda eli yanağındaki hafif çukura değince mutlulukla gülümsedi. Başını yüzüne biraz daha yaklaştırıp gamzesine bir öpücük kondurdu. Aynı şeyi dudaklarına da yapacakken güneş ışınları gözüne çarpmaya başlayınca kendisini Onur'dan geri çekti.

Güneş ışıkları göz kapaklarına çarparken genç kız gözlerini yavaş yavaş araladı. Az önce yaşadıklarının rüya olduğunu anlayıp hayal kırıklığına uğrayacekken bir anda nerede olduğunu fark etti. Onur'un kolları arasında yatıyordu. Belki de tüm gece böyle uyumuşlardı. Rüyasında burnuna gelen koku ve sarıldığı o beden gerçekti. Genç kız mutlulukla gülümserken Onur'un yüzüne bakmak için başını kaldırdı. Genç adamın hala gözleri kapalıydı ve düzenli nefes alışverişleri de hala uykuda olduğunu gösteriyordu. Aslı bu fırsatı bir daha kolay kolay bulamayacağını düşünerek Onur'u izlemeye başladı. Saatlerce burada sıkılmadan onu izleyebileceğini düşünüyordu. Onur'u bir süre izleyip gerçekten uyuduğuna emin olunca elini yavaş bir hareketle yanağına uzattı. Hafif bir şekilde yanağına dokunduğu anda Onur göz kapaklarını hareket ettirmeye başlayınca genç kız hızla elini geriye çekip gözlerini kapattı. Onun kolları arasındayken Onur'la karşılaşmaktan utanmıştı.

Onur gözlerini açınca ilk gördüğü kolları arasında yatan Aslı idi. Gece onun sayesinde en huzurlu uykularından birini çekmişti. Kokusu huzur, teni cennet gibiydi. Ondan hiç kopmak istememişti. Fakat her gecenin bir sabahı vardı. Artık onunla sonunda ayrıldığı buluşmalar yapmaktan nefret ediyordu. Dün ona hislerini açmıştı ama Aslı duymamıştı. Bir sonraki sefer ne zaman olurdu bilmiyordu ama bu kez işini şansa bırakmayacağına emindi. Gözlerinin içine bakıp 'onu sevdiğini' söyleyecekti. Aslı'nın ne söyleyeceğini bilmiyordu ama en sonunda kabul edeceğinden şüphesi yoktu. Onur onu o kadar çok sevecekti ki; Aslı dünyada başka erkeklerin yaşadığını bile fark etmeyecekti.

Onur, Aslı'nın titreyen göz kapaklarından ve kızaran yanaklarından onun uyandığını ve utandığı için gözlerini açamadığını fark etmişti. Saçlarına eğilip kokusunu bir kez daha içine çektikten sonra onu kolları arasından bırakıp geri çekildi. Aslı rahat hareket etsin diye de arkasına döndü.

Aslı Onur ondan ayrılınca hayal kırıklığına uğrayarak gözlerini açtı. Neredeyse ağlayacaktı. Onur gözlerini açmış ve birlikte olduklarını görünce arkasına dönmüştü. Aslı gözlerindeki yaşları tutamayarak yataktan kalktı. Elbiseleri yan odada olduğu için odadan çıktı. Yan tarafa girdiğinde artık gözyaşlarını sınırlamadan doyasıya ağladı. O aşık diye Onur'un da ona aşık olacağı yoktu ama yine de üzülüyordu. Hayatında ilk defa aşk acısı çekiyordu ve bunu nasıl yenebileceğini bilmiyordu. Onur'un onu asla sevemeyeciğinden de emindi. Adam zaten ona Arzu gibi hiçbir şey vaad etmemişti. Arzu gibi fazlasını istediğini söylediği anda bir anda terk edileceğini ve yine Onur'un haklı olacağını düşünüyordu.

Lütfen Benimle Evlen / Davetsiz Aşklar ~ 1Where stories live. Discover now