Bölüm 40

123K 6.6K 648
                                    

İnstagram: pembekalemhikayeleri

****

Keyifli Okumalar. ☺️

***

Bölüm Şarkısı: Harun Kolçak & Gökhan Türkmen - Yanımda Kal

***

Arzu telefonu kulağına dayayıp, bacakları titrerken karşıdan gelecek sesi bekledi.

Masal telefonu açıp "Efendim" dediğinde, derin bir nefes alıp "Masal konuşmamız lazım" dedi.

"Ne konuşacağız? Daha yeni konuşmadık mı?"

"Masal ben vazgeçtim..."

"Ne? Vaz mı geçtim!"

Arzu kendine inanarak "Evet vazgeçtim" dedi. "Ben intikamımı hamile bir kadından alamam. Ortada masum bir bebek var. Ya ona bir şey olursa?"

Masal sinirle "Herşey ayarlandı Arzu!" dedi. "Bunları ayarlamak için neler yaptık. O garson kıza ne kadar para verdim!"

"Tamam ben sana o parayı veririm". Arzu eğer bebeğe bir şey olursa bastıramayacağı vicdanının sesinin farkındaydı. Bu nedenle maddi olarak zarar etmek umurunda da değildi.

"Sadece para mı? Onur'un asistanından bilgileri alacağım diye neler çektim. Kadın anlamasın diye akla karayı seçtim. Bu saatten sonra vazgeçemeyiz"

Arzu inatla "Vazgeçmek zorundayız" dedi. "Bir bebek var ortada diyorum. Bak eğer vazgeçmezsen gider Onur'a her şeyi anlatırım"

Arzu'nun tehditiyle Masal durakladı. "Bana şantaj mı yapıyorsun?"

"Hayır! Ben sadece seni bu saçma plandan vazgeçirmeye çalışıyorum. Sözleşme yapmışlarsa yapmışlar. Şimdi olup olmaması benim için önemliydi. Onlar birbirlerine seviyorsa yapacak bir şey yok"

"Tamam"

Masal'ın ani cevabı Arzu'yu şaşırttı. "Tamam mı? Kabul ediyorsun yani?"

"Evet, tamam dedim ya!"

Arzu rahatlayarak "Teşekkür ederim Masal" dedi.

Masal düz bir sesle "Hoşça kal Arzu" dedikten sonra sinirle telefonu kapattı. Telefonu koltuğun üzerine fırlatırken sinirle soluyarak "Bunu sen istedin Arzu" dedi. "Onur'un öfkesinin hedefi olduğunda suratındaki ifadeyi çok merak ediyorum. Kim bilir Onur onları böyle rezil eden kişinin sen olduğunu öğrenirse neler yapar"

Aklına gelenlerle keyifle gülümseyip önündeki kahvesinden bir yudum aldı. Aslında Arzu'nun vazgeçişinin iyi olduğunu düşünmeye başlamıştı. Bu akşam hem ondan hem de Aslı'dan intikamını alacaktı. Böylece ikisi için de Onur sayfası sonsuza kadar kapanacaktı.

***

Aslı'nın bir anda gözlerinin kapanarak yere düşmek üzere olduğunu fark eden Onur, onu daha yere düşmeden tutup kucağına aldı. Az önce yüzlerindeki şok ifadesiyle onlara bakan herkes, şimdi endişeyle yanlarına gelmişlerdi. Onlar başında soru sorarken Onur hiç birini duyamıyordu. Aslı'yı acilen hastaneye yetiştirmesi lazımdı. Pişmanlık, korku, nefret; tüm hisler içinde savaşıyordu. Aslı'ya yaptıkları için pişmandı, kendinden bu derece nefret ettiği başka bir an hatırlamıyordu. Fakat şu anda hiçbir şey Aslı, kollarında hareketsiz yatarken önemli değildi. Etrafındaki kalabalıktan hızla sıyrılıp çıkışa doğru ilerlemeye başladı. Kapı önüne geldiğinde bir anda önüne bir araba geldi. Başta kendi arabasının geldiğini sandı ama kapı açılınca arabadan çıkan Mehmet'le göz göze geldi. Mehmet hızla onun tarafına gelip arka kapıyı açtı. "Onur hadi bin arabaya"

Lütfen Benimle Evlen / Davetsiz Aşklar ~ 1Where stories live. Discover now